JSMin: Unterminated String at byte 115: ', Cat's Claw (Gheara Matei) Pulbere Organica 125 gr NUTRAMAX - Plantini
Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Cat's Claw (Gheara Matei) Pulbere Organica 125 gr NUTRAMAX

Produs in trend

Cat's Claw (Gheara Matei) Pulbere Organica 125 gr NUTRAMAX

Acest produs nu mai este în stoc

30,50 lei

Disponibil cu precomanda

Pulberea de Cat’s Claw (Gheara Matei) este un extract liofilizat certificat organic obtinut din scoarta plantei. Pulberea din aceasta scoarta este un superaliment extrem de benefic intregului organism.

Ultima actualizare a stocului: Acum 31 minute

Pentru comenzi telefonice, apeleaza-ne la 0318.210.200

P03543

Adaugă în wishlist

Ce beneficii are

intareste sistemul imunitar,

eficienta in cazul infectiilor (sinusuri,urechi,gat),

amelioreaza inflamatiile si durerile produse de artrita,

protejeaza cartilajul,

protejeaza integritatea ADN-ului,

poate distruge tumorile canceroase.

Cum se utilizeaza

Mod de utilizare: Doza medie recomandata : 1/2 lingurita( 3-5gr) /zi,dizolvata intr-un pahar de apa, in sucuri proaspete de legume sau fructe. Se mai poate adauga si in salate sau alte preparate crude.

Compozitie: Pulbere liofilizata din scoarta de Cat’s Claw (Uncaria Tomentosa).
Informatii Nutritionale Generale: Pulberea Organica de Cats Claw contine peste 30 de elemente active dintre care: 17 alcaloizi, glicoside,tanine,flavonide,fractii de sterolii , etc.

Precautii: Acesta este un superaliment dar nu inlocuieste o alimentatie echilibrata, nu este destinat pentru a diagnostica,trata,vindeca sau preveni orice boala.

Recomandam un stil de viata bazat pe miscare si o alimentatie sanatoasa.

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.

Nu este recomandat femeilor insarcinate sau celor care alapteaza.

Tara de provenienta : S.U.A ; Tara de origine :Peru.

Prospect

Pulberea de Cat’s Claw (Gheara Matei) este un extract liofilizat certificat organic obtinut din scoarta plantei. Pulberea din aceasta scoarta este un superaliment extrem de benefic intregului organism. Cat’s Claw (Uncaria Tomentosa) este o liana originara din Peru care creste de la 400 la 800 m deasupra nivelului marii. Numele de Gheara-matei vine de la spinii ascutiti care sunt raspanditi cate doi la baza fiecarei perechi de frunze, care arata ca niste gheare de pisica. Cu sute de ani in urma indienii foloseau aceasta planta in medicina traditionala. Recomandari: -intareste sistemul imunitar, -eficienta in cazul infectiilor (sinusuri,urechi,gat) -amelioreaza inflamatiile si durerile produse de artrita, -protejeaza cartilajul, -protejeaza integritatea ADN-ului, -poate distruge tumorile canceroase,etc. Atentionari: A nu se depasi cantitatea zilnica recomandata ! Prezentare: Punga alimentara resigilabila cu fermoar Ziplock . Greutate Neta : 125gr. Depozitare: A se pastra in ambalajul original inchis ermetic intr-un loc uscat ! Produsul Cats Claw / Pulbere are un continut 100% natural; fara adaosuri de arome, coloranti sau alti aditivi de umplutura! Observatii: Informatiile prezentate in aceasta pagina sunt publicate exclusiv in scop informativ, si nu inlocuiesc sfaturile, recomandarile sau prescriptiile medicului. Va rugam sa cititi cu atentie prespectul produsului. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a trata sau a diagnostica probleme de sanatate (boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic.

Vezi mai putin Vezi mai mult

E bine de stiut

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Vezi mai mult

Retete

Feedback clienti

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Cat's Claw (Gheara Matei) Pulbere Organica 125 gr NUTRAMAX

Cat's Claw (Gheara Matei) Pulbere Organica 125 gr NUTRAMAX

Pulberea de Cat’s Claw (Gheara Matei) este un extract liofilizat certificat organic obtinut din scoarta plantei. Pulberea din aceasta scoarta este un superaliment extrem de benefic intregului organism.

Din aceeasi categorie

Cele mai vandute

JSMin: Unterminated String at byte 108: ',