Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Amla - Pulbere Organica 125 gr NUTRAMAX

Superaliment

Amla - Pulbere Organica 125 gr NUTRAMAX

Acest produs nu mai este în stoc

25,50 lei

Disponibil cu precomanda

Pulberea de Amla este un extract liofilizat certificat organic obtinut din fructe. Cunoscuta si sub numele de Amalaki sau Coacaz Indian, este un superaliment care contine o cantitate mare de vitamina C. 

Ultima actualizare a stocului: Acum 33 minute

Pentru comenzi telefonice, apeleaza-ne la 0318.210.200

P03542

Adaugă în wishlist

Ce beneficii are

ajuta si sustine sistemul imunitar,

ajuta in cazul problemelor digestive,

intareste si sustine functiile inimii,

imbunatateste vederea,

inlatura arsurile stomacale,

eficienta contra hiper-aciditatii,

buna in cazul ulcerelor,

eliminarea toxinelor din sange,

combate incaruntirea prematura a parului.

Cum se utilizeaza

Mod de utilizare: Doza medie recomandata : 1/2 lingurita (3-5gr)/zi ,dupa 3-5 zile, se poate creste doza la o lingurita(5-10gr)/zi dizolvata intr-un pahar de apa sau in sucuri proaspete de legume sau fructe. Poate fi adaugat si in salate sau alte preparate crude.

Compozitie: Pulbere liofilizata din fructe de Amla (Emblica Officinalis).
Informatii Nutritionale Generale: Pulberea din fructe de Amla contine: Vitamina C de 14 ori mai mult ca si portocala, calciu,fier,proteine,zahar,acid tanic,fosfor, carbohidrati, etc.

Precautii: Acesta este un superaliment dar nu inlocuieste o alimentatie echilibrata, nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boala. Recomandam un stil de viata bazat pe miscare si o alimentatie sanatoasa.

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.

Nu este recomandat femeilor insarcinate sau celor care alapteaza.

Prospect

Pulberea de Amla este un extract liofilizat certificat organic obtinut din fructe. Cunoscuta si sub numele de Amalaki sau Coacaz Indian, este un superaliment care contine o cantitate mare de vitamina C. In medicina traditionala indiana,se considera ca toate partile copacului care produce fructele de Amla sunt importante.Fructele au gust intepator.Studiile au aratat ca Amla are puternice proprietati antiinflamatorii.Studiile au aratat ca fructele de Amla au proprietatea deosebita de a creste hemoglobina, marind numarul celulelor rosii din sange.
Recomandari: -ajuta si sustine sistemul imunitar, -ajuta in cazul problemelor digestive, -intareste si sustine functiile inimii, -imbunatateste vederea, -inlatura arsurile stomacale, -eficienta contra hiper-aciditatii, -buna in cazul ulcerelor, -precum si pentru eliminarea toxinelor din sange, -combate incaruntirea prematura a parului,etc.
Atentionari: A nu se depasi cantitatea zilnica recomandata ! Prezentare: Punga alimentara resigilabila cu fermoar Ziplock. Greutate Neta:125gr. Depozitare: A se pastra in ambalajul original inchis ermetic intr-un loc uscat ! Produsul Amla / Pulbere are un continut 100% natural; fara adaosuri de arome, coloranti sau alti aditivi de umplutura! Observatii: Informatiile prezentate in aceasta pagina sunt publicate exclusiv in scop informativ, si nu inlocuiesc sfaturile, recomandarile sau prescriptiile medicului. Va rugam sa cititi cu atentie prespectul produsului. Nu trebuie sa folositi informatiile prezentate mai sus pentru a trata sau a diagnostica probleme de sanatate (boli) sau pentru a inlocui medicamentele prescrise de medic. Tara de provenienta : India ; Tara de origine : India.

Vezi mai putin Vezi mai mult

E bine de stiut

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Vezi mai mult

Retete

Feedback clienti

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Amla - Pulbere Organica 125 gr NUTRAMAX

Amla - Pulbere Organica 125 gr NUTRAMAX

Pulberea de Amla este un extract liofilizat certificat organic obtinut din fructe. Cunoscuta si sub numele de Amalaki sau Coacaz Indian, este un superaliment care contine o cantitate mare de vitamina C. 

Din aceeasi categorie

Cele mai vandute