Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

4 remedii naturiste care sa te ajute sa vindeci astmul bronsic

4 remedii naturiste care sa te ajute sa vindeci astmul bronsic

Vremea rece s-a instalat cu totul si este una dintre cele mai dificile perioade pentru cei care sufera de astm bronsic. Crizele astmatice se inmultesc, tusea este tot mai rea si vine insotita de senzatia de sufocare. Vrem sa iti povestim mai multe despre cum sa tii astmul bronsic sub control pe perioada rece, dar si cateva remedii naturiste care sa te ajute sa calmezi crizele astmatice. 

Astmul bronsic este, in fapt, o afectiune care apare cand bronhiile se contracta la intrarea aerului in plamani, iar reactia resimtita este cea de tusa cu expectoratie, senzatie de suficare si spasme ale musculaturii in bronhiole. 

Care sunt cauzele care iti pot provoca astm bronsic? 

Fumatul activ si fumatul pasiv

Infectii precum raceli, gripe sau pneumonii

Alergeni precum cei alimentari, polen, mucegai sau praf

Poluarea aerului sau toxine

Vremea, in special schimbarile bruste de temperatura

Aditivii alimentari 

Stresul, emotiile puternice sau anxietati

Parfumuri sau arome puternice

Daca resimti crize de sufocare ce pornesc din senin, care dispar la fel de repede cum si apar, poate insotite de fluieraturi din piept sau chiar tuse expectorante, este posibil sa suferi de astm bronsic si cea mai sigura recomandare este sa vizitezi un doctor de la primele semne. Daca esti deja diagnostificat cu astm bronsic, exista pentru tine cateva remedii naturiste care sa te ajute sa diminuezi crizele si simptomele acestei afectiuni. 

Calmeaza tusea si administreaza-ti infuzii antiinflamatoare si antiseptice precum cele din muguri de brad, muguri de pin, plop negru sau mesteacan, flori de coada-soricelului, musetel, roinita, lumanarica, busuioc, salcam, sulfina, podbal, patlagina, soc, galbenele, lavanda sau trei-frati-patati. Serveste cate 2-3 cani pe zi.

Incearca si decocturi din plante din radacina de valeriana sau fenicul. Fierbe 3 linguri de planta in apa si administreaza cate 2-3 linguri din acel decoct pe zi. 

Poti calma tusea si elibera caile nazale cu ajutorul unor inhalatii fierbinti din plante. Prepara-le cu musetel, tei, coada-soricelului, seminte de marar sau uleiuri esentiale precum cel de salvie, brad, pin sau molid. 

Incearca si compresele calde aplicate local pe zona dureroasa. Prepara-le cu parti egale de otet si apa fierbinte si aplica-le seara inainte de culcare. 


Share on Facebook Pin on Pinterest
Respiral Forte 60 cpr DACIA PLANT
27,50 lei

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Best

Retete

Testimoniale

Sunt clienta magazinului de aproximativ 4 ani și întotdeauna am fost foarte mulțumită de cât de bine este aprovizionat, de organizarea spațiului și, nu în ultimul rând, de amabilitatea personalului, de promptitudinea fetelor și de atmosfera din magazin.

Marinela Măntescu, 43 ani

O lume mai bună. Fel de fel de semințe, biscuiți, stafide, siropuri, ceaiuri, foarte bine aprovizionat, cu prețuri bune și o atmosferă placută. 

Roxana Dumitru

Urmareste-ne pe Facebook