Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Sampon Solid Regenerant si Sapun Nutritiv de Corp 100g TECHIR

Produs in Romania

Sampon Solid Regenerant si Sapun Nutritiv de Corp 100g TECHIR

Acest produs nu mai este în stoc

15,00 lei

Disponibil cu precomanda

Ultima actualizare a stocului: Acum 13 minute

Pentru comenzi telefonice, apeleaza-ne la 0318.210.200

P03945

Adaugă în wishlist

Ce beneficii are

Ingrediente: AQUA, LACUS AQUA, OLEA EUROPAEA OIL (ulei de masline), COCONUT BUTTER (unt de cocos), CASTOR OIL (ulei de ricin), HELIANTHUS ANNUS SEED OIL (ulei de floarea soarelui), NaOH (hidroxid de sodium), BUTYROSPERMUM PARKII (unt de shea), TOCOPHERYL ACETATE (vitamina E), LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL (ulei esential lavanda), ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL (ulei esential rozmarin), MENTHA PIPERITA OIL (ulei esential menta), LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (flori de lavanda), HIPPOPHAE RHAMNOIDES (flori de catina).

Prospect

Sapunul Techir 2 in 1 este un produs natural si complex, destinat atat scalpului cat si pielii corpului, datorita proprietatilor remineralizante si antioxidante oferite de apa salina din lacul Techirghiol. Uleiul de ricin este recunoscut pentru actiunea hidratanta si hranitoare la nivelul epidermei, este un bun umectant si inmoaie pielea crapata. Untul de shea are multiple beneficii pentru scalp, iar impreuna cu uleiul de ricin si uleiul de masline, previn caderea parului si regenereaza firul. Notificat in conformitate cu normele CEE. Produs autohton fabricat manual prin metoda la rece.

Vezi mai putin Vezi mai mult

E bine de stiut

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Vezi mai mult

Retete

Feedback clienti

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Sampon Solid Regenerant si Sapun Nutritiv de Corp 100g TECHIR

Sampon Solid Regenerant si Sapun Nutritiv de Corp 100g TECHIR

Din aceeasi categorie

Cele mai vandute