Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Sapun Dobrogean Hidratant 100g TECHIR

Produs in Romania

Sapun Dobrogean Hidratant 100g TECHIR

Acest produs nu mai este în stoc

15,00 lei

Disponibil cu precomanda

Ultima actualizare a stocului: Acum 13 minute

Pentru comenzi telefonice, apeleaza-ne la 0318.210.200

P03941

Adaugă în wishlist

Ce beneficii are

Ingrediente: LACUS AQUA, HYDROGENATED PALM BUTTER (unt de palmier), COCONUT BUTTER (unt de cocos), CANOLA OIL (ulei de rapita), OLEA EUROPAEA OIL (ulei de masline), THEOBROMA CACAO SEED BUTTER (unt de cacao), CASTOR OIL (ulei de ricin), NaOH (hidroxid de sodium), CAPRAE LAC (lapte de capra), MEL (miere), PROPOLIS, SAPROPELIC MUD (namol sapropelic pulbere), CINNAMOMUM ZEYLANICUM BARK OIL (ulei esential de scortisoara), CITRUS AURANTIUM PEEL OIL (ulei esential de portocala).

Prospect

Sapunul Dobrogean Techir este un produs natural si complex, cu ingrediente traditionale dobrogene ce rasfata pielea mainilor, a corpului si tenul. Proprietatile remineralizante si hidratante oferite de apa salina , namolul sapropelic din lacul Techirghiol, laptele de capra, mierea si polenul, ofera acestui sapun capacitatea de a rasfata intregul corp. Uleiurile de masline si ricin impreuna cu glicerina sunt recunoscute pentru actiunea hranitoare la nivelul epidermei, fiind buni umectanti ce ingrijesc pielea deshidrata. Apoi, pielea se bucura de un tratament nutritiv oferit de untul de cocos si untul de palmier. Actiunea nutritiva a unturilor vegetale se imbina perfect cu beneficiile terapeutice ale mixului de uleiuri esentiale de scortisoara, si portocala.
RECOMANDARE: Dupa tratamentul cremos, se recomanda aplicarea pe pielea umeda a uleiului nutritiv de masaj Techir. Astfel, procesul de hidratare a pielii se prelungeste prin actiunea eficienta a unturilor si a uleiurilor vegetale. Produs autohton fabricat manual prin metoda la rece Nu contine grasimi de origine animala, parfumuri sintetice, coloranti sau conservati sintetici.

Vezi mai putin Vezi mai mult

E bine de stiut

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Vezi mai mult

Retete

Feedback clienti

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Sapun Dobrogean Hidratant 100g TECHIR

Sapun Dobrogean Hidratant 100g TECHIR

Din aceeasi categorie

Cele mai vandute