Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Sapun Ten Acneic si Incarcat 100g TECHIR

Produs in Romania

Sapun Ten Acneic si Incarcat 100g TECHIR

Acest produs nu mai este în stoc

15,00 lei

Disponibil cu precomanda

Ultima actualizare a stocului: Acum 3 minute

Pentru comenzi telefonice, apeleaza-ne la 0318.210.200

P03944

Adaugă în wishlist

Ce beneficii are

Ingrediente: LACUS AQUA, OLEA EUROPAEA OIL (ulei de masline), COCONUT BUTTER (unt de cocos), HYDROGENATED PALM BUTTER (unt de palmier), THEOBROMA CACAO SEED BUTTER (unt de cacao), BUTYROSPERMUM PARKII (unt de shea), CASTOR OIL (ulei de ricin), NaOH (hidroxid de sodium), CANOLA OIL (ulei de rapita), VITIS VINIFERA SEED OIL (ulei din seminte de struguri), CINNAMOMUM ZEYLANICUM BARK OIL (ulei esential de scortisoara), MALALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL (ulei esential de tea tree), MENTHA PIPERITA OIL (ulei esential menta), KAOLINITE ( argila alba-rosie-verde), DAUCUS CAROTA SATIVA (suc de morcov).

Prospect

Descopera formula exclusiva cu resurse naturale din lacul Techirghiol, unturi vegetale, uleiuri nutritive si uleiuri esentiale terapeutice Sapunul Techir pentru curatarea tenului este un produs natural si complex, destinat ingrijirii pielii fetei datorita proprietatilor remineralizante si hidratante oferite de apa salina din lacul Techirghiol si sucul de morcovi. Uleiurile de masline si ricin impreuna cu glicerina sunt recunoscute pentru actiunea hranitoare la nivelul epidermei, fiind buni umectanti ce ingrijesc pielea deshidrata. Uleiul din seminte de struguri grabeste regenerarea tenului si il curata de impuritati. Apoi, tenul se bucura de un tratament nutritiv oferit de untul de shea, untul de cacao, untul de cocos si untul de palmier. Actiunea nutritiva a unturilor vegetale se imbina perfect cu beneficiile terapeutice, pentru tenul incarcat cu tendinte acneice, ale mixului de uleiuri esentiale de scortisoara, menta si tea tree. Produs autohton fabricat manual prin metoda la rece. Nu contine grasimi de origine animala, parfumuri sintetice, coloranti sau conservati sintetici. RECOMANDARE: Acest sapun ajuta la demachierea si curatarea tenului atat dimineata cat si seara. Dupa tratamentul cremos se recomanda folosirea uleiului nutritiv Techir pentru ten. Astfel, procesul de hidratare a pielii se prelungeste prin actiunea eficienta a unturilor si a uleiurilor vegetale.

Vezi mai putin Vezi mai mult

E bine de stiut

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Vezi mai mult

Retete

Feedback clienti

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Sapun Ten Acneic si Incarcat 100g TECHIR

Sapun Ten Acneic si Incarcat 100g TECHIR

Din aceeasi categorie

Cele mai vandute