Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Ceara de Albine Purificata 25g MAYAM

Produs in trend

Ceara de Albine Purificata 25g MAYAM

Acest produs nu mai este în stoc

7,00 lei

Disponibil cu precomanda

Ultima actualizare a stocului: Acum 37 minute

Pentru comenzi telefonice, apeleaza-ne la 0318.210.200

P03795

Adaugă în wishlist

Ce beneficii are

Ingrediente (INCI): cera alba.

Cum se utilizeaza

Cum se foloseste ceara de albine:inclus ca ingredient in compozitii cosmetice de Ingrijire: creme, lotiuni, creme de protectie, incalzit pe baie de abur adaugat la faza uleioasa, concentratia uzuala 1 - 5% in unguente, balsamuri, creme anhidre 1-10% prin incalzire inclus ca ingredient in produse de machiaj: rujuri, rimel, balsam de buze, gloss de buze, 2-10% inclus ca ingredient in prepararea de stickuri deodorante in concentratie de 5-10% pentru formularea de unguente solide din uleiuri vegetale lichide ca si co-emulsifiant alaturi de un emulsifiant pentru realizarea emulsiilor, 1-3%. Nu recomandam ceara de albine pentru emulsificare fara ajutorul unui alt emulsifiant combinat cu alte ceruri (candelilla, carnauba) pentru formularea stickurilor si rujurilor.

Prospect

Ceara provine din secretia albinelor pentru construirea stupilor si contine inclusiv elemente prelevate din plantele vizitate de albine.Este un ingredient natural folosit din vechime in produsele cosmetice, medicinale si pentru prepararea lumanarilor. Fiind un ingredient care confera pielii suplete si catifelare, a fost apreciata din cele mai vechi timpuri pentru actiunea restructuranta si elasticizanta. Are efect calmant si ajuta pielea sa retina umezeala. Are rol de bariera de protectie formand un strat fin pe piele.Ceara de albine contine o serie de principii care raman active chiar si dupa prelucrarea termica. Ceara de albine purificata, care prin filtrare si tratare termica devine alba si cu un miros mai putin pregnant fata de varianta galbena, da libertate la crearea compozitiilor fara influenta asupra culorii sau parfumului rezultat. Ideal prin urmare pentru crearea de creme, unguente, balsamuri cu textura frumoasa, rujuri si alte cosmetice decorative.PREZENTARE: pastile albe translucide ceroase, cu un usor miros de miere.Proprietatile cearei de albine:agent de ingrosare si texturare creste vascozitatea compozitiilor filmogen, formeaza un strat fin ocluziv pe piele agent durizant pentru stickuri agent texturant pentru balsamuri si creme stabilizant pentru emulsiilor baza pentru lumanari agent texturant si de intarire pentru sapunuri co-emulsifiant Recomandari, aplicatiiunguente si creme consistente balsamuri de buze si rujuri stickuri deodorante creme protectoare coldcreme unguente filmogene lumanari din ceara naturala sapunuri M&P si CP.
Pastrare: la racoare, ferit de umezeala si lumina directaDate de siguranta: a nu se folosi de persoanele sensibile la produse apicole; uz cosmetic.
Vezi mai putin Vezi mai mult

E bine de stiut

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Vezi mai mult

Retete

Feedback clienti

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Ceara de Albine Purificata 25g MAYAM

Ceara de Albine Purificata 25g MAYAM

Din aceeasi categorie

Cele mai vandute