Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Coenzima Q10 5ml MAYAM

Coenzima Q10 5ml MAYAM

Acest produs nu mai este în stoc

14,00 lei

Disponibil cu precomanda

Ultima actualizare a stocului: Acum 6 minute

Pentru comenzi telefonice, apeleaza-ne la 0318.210.200

P04532

Adaugă în wishlist

Ce beneficii are

Compozitie: ubichinona de origine naturala, squalan de masline, vitamina E.

Cum se utilizeaza

Cum se foloseste in cosmetica:este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice se include in procent de 1-3% in compozitii care contin si ulei: creme, seruri, uleiuri, balsamuri, lotiuni in preparatele emulsionate se include in faza finala, la rece se poate include intr-o baza de crema conform dozajului indicat mai sus este un ingredient solubil in uleiuri, nu se poate include in preparate exclusiv apoase exceptand gelurile mai vascoase in care se poate dispersa se poate adauga o picatura in doza zilnica de crema pentru ten sau 3-4 picaturi in crema de corp.

Prospect

Cu o actiune antioxidanta remarcabila, coenzima Q10 - o sinergie de ubichinona, vitamina E si squalan - confera pielii protectie ca neutralizant al radicalilor liberi impotriva imbatranirii premature datorata stresului oxidativ, mai ales pentru pielea expusa la razele solare. Prezinta o excelenta afinitate fata de piele, ajuta la restaurarea barierei hidro-lipidice, limiteaza degradarea colagenului, reduce profunzimea ridurilor si netezeste pielea.Coenzima Q10 (ubichinona) si vitamina E sunt natural prezenti in piele si actioneaza pentru a combate efectele nefaste ale stresului oxidativ. Concentratia pielii in coenzima Q10 si in vitamina E se diminueaza odata cu varsta, fapt ce determina sensibilitatea crescanda a pielii la factorii externi. Aplicarea regulata, pe termen lung a unui produs cosmetic ce contine coenzima Q10 permite reducerea profunzimii ridurilor, imbunatatirea conditiei si aspectului pielii. Prezentare: lichid uleios de culoare portocalie.
Proprietatile coenzimei Q10:antioxidant potent, limiteaza procesele oxidative cutanate antirid, netezeste pielea, reduce liniile fine si profunzimea ridurilor antiradicalar, protector impotriva radicalilor liberi si a efectelor razelor UV anti-age, imbunatateste conditia pielii si limiteaza degradarea regenerator si reparator al barierei naturale de protectie a pielii La ce va poate ajuta:Ingrijirea pielii in general, este potrivita pentru orice tip de ten Ingrijirea pielii mature, ridate, lipsite de vitalitate tratamente anti-aging, de reintinerire si de reducere a ridurilor pregatirea pielii pentru expunerea la soare Ingrijirea pielii expuse la factori externi: soare, vant, frig, poluare, agresiuni chimice sau mecanice Ingrijirea zonei ochilor, a pielii gatului si decolteului.
Vezi mai putin Vezi mai mult

E bine de stiut

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Vezi mai mult

Retete

Feedback clienti

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Coenzima Q10 5ml MAYAM

Coenzima Q10 5ml MAYAM

Din aceeasi categorie

Cele mai vandute