Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Extract de Ceai Verde Bio 10ml MAYAM

Produs in trend

Extract de Ceai Verde Bio 10ml MAYAM

Acest produs nu mai este în stoc

7,50 lei

Disponibil cu precomanda

Ultima actualizare a stocului: Acum 1 minute

Pentru comenzi telefonice, apeleaza-ne la 0318.210.200

P04266

Adaugă în wishlist

Ce beneficii are

Ingrediente (INCI): aqua, glycerin^, camelia sinensis leaf extract*, sodium benzoate, potassium sorbate, citric acid * ingrediente din agricultura organica, ^ fabricat din ingrediente organice. 99.6% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala, 99.4% din totalul ingredientelor provin din agricultura organica. Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com.

Cum se utilizeaza

Cum se foloseste in cosmetica dozaj uzual recomandat 1-5% ca ingredient in preparate cosmetice pe baza de apa si in creme, lotiuni ce contin apa (emulsii) este termosensibil, recomandam adaugarea la rece, in emulsii la faza finala creme, lotiuni pentru orice tip de ten preparate antiage sau antirid preventiv tonere creme si lotiuni de plaja preparate ”after sun” gel contur de ochi.

Prospect

Ceaiul verde este un arbust nativ in Asia in special in China. Sunt valorificate frunzele tinere si mugurii plantei. Extractul bogat in antioxidanti incetineste procesele de imbatranire cutanata, apara pielea de radiatiile nocive. Extractul de ceai verde aplicat extern este benefic in ameliorarea diverselor inflamatii si leziuni ale pielii. Este un activ antiage curativ si antirid preventiv. Cu un continut remarcabil de polifenoli, aduce o serie de beneficii pentru piele si actioneaza in stratul unde se regaseste colagenul si elastina. Fotoprotectia sau protejarea pielii de radiatiile solare la nivel celular este deasemenea un atu al extractului de ceai verde, diminuand riscul photoaging-ului. CALITATE: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com Metoda de obtinere: prin macerarea frunzelor uscate intr-o mixtura de glicerina vegetala organica si apa purificata; compozitia este apoi conservata conform standardelor organice PREZENTARE: lichid galben-maroniu, vascozitate scazuta, miros caracteristic de ceai verde Compusi principali: theofilina, teobromina - antioxidant, antiinflamator, reducerea grasimii subcutanate proantocianidine, procianidine - stabilizarea colagenului, mentinerea elastinei, stimuleaza productia de histamina (impotriva alergiilor) alti polifenoli - antiinflamator, actioneaza si impotriva retentiilor de apa tanini, catechine - antiradicalar, inhiba mediatorii pro-inflamatorii (prostaglandinele), antioxidant epigallocatechin gallate (EGCg) - fotoprotector, antiinflamator, antibacterian seleniu - antiinflamator, joaca rol in formarea unei enzime protective (gluathione peroxidase) care inhiba inflamatiile dupa expunerea la raze UV.
Proprietatile extractului de ceai verde: antioxidant potent antiinflamator antiradicalar, neutralizeaza radicalii liberi fotoprotector tonifiant inhiba degradarea colagenului intretine elastina din piele La ce va poate ajuta: compozitii antiage si antirid preventiv pentru orice tip de piele, in special tenul matur zona ochilor prevenirea imbatranirii fiziologice produse de protectie solara preparate aplicate dupa expunerea la soare iritatii, roseata, rozacea.
Important: nu este compatibil cu extractul concentrat din samburi de grapefruit Pastrare: la racoare, in recipient inchis, ferit de lumina directa si umiditate Date de siguranta: a nu se lasa la indemana copiilor; uz cosmetic.

Vezi mai putin Vezi mai mult

E bine de stiut

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Vezi mai mult

Retete

Feedback clienti

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Extract de Ceai Verde Bio 10ml MAYAM

Extract de Ceai Verde Bio 10ml MAYAM

Din aceeasi categorie

Cele mai vandute