Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Henna Blond 100g MAYAM

Produs in trend

Henna Blond 100g MAYAM

Acest produs nu mai este în stoc

16,00 lei

Disponibil cu precomanda

Ultima actualizare a stocului: Acum 10 minute

Pentru comenzi telefonice, apeleaza-ne la 0318.210.200

P04617

Adaugă în wishlist

Ce beneficii are

COMPOZItIE: flori de musetel uscate si macinate, frunze de rozmarin uscate si macinate, frunze de henna neutru (cassia) uscate si macinate, radacina de rubarba uscata si macinata.

Cum se utilizeaza

Mod de utilizare: se fierbe apa, se lasa putin la racit. intr-un bol potrivit se formeaza o pasta omogena din apa inca fierbinte si pulberea de Henna (in proportie de cca.70% - 30%). Se acopera bolul si se lasa pasta la macerat cca. 30 de minute pe parul curat, uscat si pieptanat se aplica pasta cu o pensula, punga pentru frisca/creme sau manual daca parul este mai lung: se prinde parul in varful capului si incepand de la ceafa se desprind suvite, aplicand pasta de henna uniform incepand de la radacina parului pana la varf, invelind fiecare suvita. Se maseaza scalpul, se mai aplica din pasta daca a ramas, henna din abundenta nu dauneaza. Cu cat mai bogat se aplica henna, cu atat rezultatul poate fi mai frumos. Parul mai lung impreuna cu masca de henna are greutate, daca este posibiliate, e bine sa va intindeti pana cand capul este impachetat dupa aplicarea pastei pe tot parul, se acopera capul cu folie sau o casca de plastic, peste care se infasoara un prosop ori un alt material textil, pentru a pastra caldura pasta se lasa sa actioneze pana la 3 ore, dupa care parul se clateste abundent De retinut henna nu se absoarbe in interiorul firului de par, trebuie aplicat temeinic pe par pentru ca pigmentii sa se fixeze in stratul de keratina acoperirea optima a parului este foarte importanta, astfel, pentru aplicarea pe par lung cereti ajutorul unei prietene sau coafeze a se evita folosirea ustensilelor metalice, se va folosi bol de ceramica, sticla sau plastic, spatula de plastic sau lemn Cantitatea necesara: pentru par scurt se foloseste cca. 50 gr de Henna pentru par drept de pana la 20 cm se foloseste cca. 100 gr de Henna pentru par drept de pana la 30 cm se foloseste cca. 150 gr de Henna pentru par drept de pana la talie se foloseste cca. 250 gr de Henna pentru parul cret se poate socoti cu pana la 50% mai mult.

Prospect

Este o combinatie de pudre vegetale care sunt recunoscute si utilizate in mod traditional pentru revigorarea culorii parului blond si pentru obtinerea de reflexii luminoase aurii. Produsul actioneaza progresiv, nu decoloreaza parul si nu deschide culoarea parului saten inchis, brunet, castaniu sau negru. Henna Blond se poate utiliza ca atare sau combinat cu alte pudre vegetale colorante pentru a obtine o paleta mai larga de efecte coloristice. Este potrivita pentru aplicarea pe parul alb, blond si saten deschis, acopera firele albe dar poate fi nevoie de aplicari repetate. Elementele colorante din aceasta pudra se fixeaza in straturile de keratina si nu agreseaza parul sub nicio forma. Provenienta: India. Prezentare: pulbere fina verde cu miros de musetel si rozmarin, ambalata in pungi. musetelul are efect de calmare, este antiseptic, ajuta la lupta impotriva caderii parului, confera reflexii aurii, lumineaza usor parul rozmarinul stimuleaza circulatia sangelui la nivelul scalpului, contribuie la echilibrarea secretiei de sebum, are proprietati antimatreata henna neutru (cassia) fortifica firele de par, confera volum, infrumuseteaza podoaba capilara, curata scalpul rubarba de Himalaya confera reflexii aurii ca mierea Produsul este de calitate superioara, nu contine niciun fel de aditivi, saruri metalice, plumb.
Proprietati: colorant natural pur vegetal, nu decoloreaza parul confera vigoare si stralucire firelor de par fortifiant si revitalizant capilar usureaza coafarea imbunatateste aspectul parului contribuie la mentinerea sanatatii parului si scalpului.
Recomandari, Sugestii potivit pentru par alb, carunt, decolorat, blond natural, saten deschis se aplica sub forma de masca se poate prepara un macerat cu dilutie 1/10 cu apa, ce se lasa 24 ore la macerare, pentru realizarea de solutii de clatire a parului sau ca parte apoasa in sampon, balsam inainte de colorarea cu Henna este necesar sa treaca cca.2 luni de la vopsirea parului cu un colorant sintetic, decolorare sau tratare cu solutie de permanent.
Pastrare: in loc uscat, ferit de caldura si lumina Date de siguranta: se poate aplica in mod regulat pe termen lung fara a afecta in sens negativ parul.

Vezi mai putin Vezi mai mult

E bine de stiut

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Vezi mai mult

Retete

Feedback clienti

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Henna Blond 100g MAYAM

Henna Blond 100g MAYAM

Din aceeasi categorie

Cele mai vandute