Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Parfumant Natural Flori de Vanilie 10ml MAYAM

Produs in trend

Parfumant Natural Flori de Vanilie 10ml MAYAM

Acest produs nu mai este în stoc

20,00 lei

Disponibil cu precomanda

Ultima actualizare a stocului: Acum 20 minute

Pentru comenzi telefonice, apeleaza-ne la 0318.210.200

P04271

Adaugă în wishlist

Ce beneficii are

COMPOZItIE: un amestec concentrat de substante aromatice, complet natural, de origine vegetala, fara ingrediente de sinteza sau conservantiRECOMANDaRIeste potrivit atat pentru parfumarea cosmeticelor cat si pentru crearea de parfumuri este o alegere buna pentru cosmetice dedicate ingrijirii tenului si corpului dar si pentru produse de machiaj este o alegere buna pentru parfumarea produselor de Ingrijire a pielii sensibile, delicate este o alegere buna pentru parfumuri de femei, lichide sau solide.

Cum se utilizeaza

Utilizare in cosmeticaparfumarea cremelor si lotiunilor preparate prin emulsificare parfumarea balsamurilor, uleiurilor, unturilor de corp, a preparatelor anhidre parfumant pentru cosmetice dedicate copiilor si persoanelor cu pielea sensibila parfumarea produselor de machiaj parfumarea produselor de Ingrijire a parului.

Prospect

Un parfumant natural ce cofera compozitiilor cosmetice mirosul delicios al vaniliei impletind notele exotice florale cu cele dulci si balsamice.METODA DE OBtINERE: un melanj de substante naturale aromatice obtinut din uleiuri esentiale, fractiuni izolate din uleiuri esentiale (compusi obtinuti prin distilare fractionata) si substante aromatice extrase din materii prime vegetale prin procese de fermentare, macerare sau hidroliza.Produs in Franta, este un parfumant fin de inalta calitate, destinat in special pentru preparatele cosmetice.
Este un parfumant bogat, ce se poate utiliza ca unica esenta de parfumare in preparatele cosmetice si de parfumerie, in acelasi timp se poate combina cu alte substante parfumante, uleiuri esentiale sau absolute, pentru a modula ori accentua anumite note.Prezentare: lichid clar, galbui Solubil in uleiuri, emulsii si alcool.
Pastrare: inchis etans, in loc uscat si racoros, ferit de luminaDate de siguranta:ca regula generala, inainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare a se evita contactul cu ochii, a nu se ingera a nu se utiliza pur pe piele a nu se lasa la indemana copiilor uz cosmetic.
Vezi mai putin Vezi mai mult

E bine de stiut

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Vezi mai mult

Retete

Feedback clienti

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Parfumant Natural Flori de Vanilie 10ml MAYAM

Parfumant Natural Flori de Vanilie 10ml MAYAM

Din aceeasi categorie

Cele mai vandute