Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Ulei de Margarete 50ml MAYAM

Produs in trend

Ulei de Margarete 50ml MAYAM

Acest produs nu mai este în stoc

15,00 lei

Disponibil cu precomanda

Ultima actualizare a stocului: Acum 7 minute

Pentru comenzi telefonice, apeleaza-ne la 0318.210.200

P04614

Adaugă în wishlist

Ce beneficii are

Ingrediente (INCI): helianthus annuus seed oil, bellis perennis flower extract.
Metoda de obtinere: prin macerarea florilor in ulei de floarea soarelui rafinat.

Cum se utilizeaza

Cum se foloseste uleiul de margareteaplicat pur pe piele sau inclus ca si ingredient in diverse compozitii preparate tonifiante si refermizante pe abdomen, brate, coapse serumuri si creme pentru Ingrijirea bustului creme si lotiuni pentru tonifierea tenului, gatului si decolteului preparate destinate elasticizarii pielii creme, lotiuni, serumuri pentru ten cuperozic uleiuri sau creme de masaj pentru silueta preparate pentru masaj dupa nastere.

Prospect

Margaretele sau Bellis (frumos) perennis (etern), cum se mai numesc, sunt florile unei plante prezente pretutindeni in zonele temperate, care a fost utilizata de-a lungul timpului in tratamente cosmetice si nu numai. Este utilizata azi si in homeopatie.Macerarea uleioasa a acestei flori permite extragerea elementelor pretioase cu proprietati de tonifiere si refermizare a pielii. in cosmetica uleiul de margarete este apreciat pentru utilitatea in compozitii destinate refermizarii bustului, de Ingrijire postnatala, pentru refacerea tonusului pielii pe corp, fata, gat sau decolteu.Metoda de obtinere: prin macerarea florilor in ulei de floarea soarelui rafinattara de provenienta: FrantaPrezentare: lichid uleios limpede, culoare galben-verzui, miros lejer vegetalCompusi principali: acizi grasi esentiali polinesaturati: acid linoleic, acizi grasi mononesaturati: acid oleic (omega-9), acizi grasi saturati: acid palmitic si stearic; beta-mircena, esteri triterpenoici, arnicina, carotenoidePe piele: se absoarbe ceva mai lent, senzatie nu foarte grasa, slab-comedogenic. Proprietatile uleiului de margarete: refermizant tensor, tonifiant tonic limfatic favorizeaza circulatia sanguina calmant si reparator usor antiinflamator elasticizant. La ce va poate ajuta:piele lipsita de elasticitate si fermitate conturarea si redarea fermitatii pielii post natal pentru pielea lasata Ingrijirea bustului si al decolteului cuperoza fragilitate capilara, echimoze, vanatai picioare grele, edeme.
Vezi mai putin Vezi mai mult

E bine de stiut

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Vezi mai mult

Retete

Feedback clienti

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Ulei de Margarete 50ml MAYAM

Ulei de Margarete 50ml MAYAM

Din aceeasi categorie

Cele mai vandute