Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Ulei de Orez 100ml MAYAM

Produs in trend

Ulei de Orez 100ml MAYAM

Acest produs nu mai este în stoc

12,00 lei

Disponibil cu precomanda

Ultima actualizare a stocului: Acum 16 minute

Pentru comenzi telefonice, apeleaza-ne la 0318.210.200

P03796

Adaugă în wishlist

Ce beneficii are

Ingrediente (INCI): oryza sativa bran oil.
Metoda de obtinere: prin presare din invelisul bobului proaspat de orez, urmat de rafinare pentru deceruire si dezodorizare.

Cum se utilizeaza

Cum se foloseste in cosmetica aplicat ca atare pe pielea proaspat igienizata si inca usor umeda in amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esentiale sau diverse extracte in functie de necesitatile pielii pentru formularea cremelor fluide sau a serumurilor pentru contur de ochi ca ingredient in cremele antiage ca ingredient in cremele de zi sau de noapte pentru tenul matur, tern ca ingredient in lotiuni si creme de corp ca ingredient in creme pentru pielea iritata, fragila pentru formularea cremelor anticuperozice.

Prospect

n ulei cu o compozitie interesanta, imbina fitosterolii si carotenoidele cu orizanolul si acidul ferulic. Este prin urmare un complex antiage care aduce beneficii in special pielii mature, imbatranite sau devitalizate. Este un ulei antioxidant prin exceptie, regenerant si penetreaza foarte bine pielea. Zona geografica de provenienta: India Prezentare: lichid uleios clar, culoare galbuie, miros usor vegetal Pe piele: absorbtie rapida, senzatie uscata, non-comedogenic.
Proprietatile uleiului de orez: antioxidant remarcabil (tocopherol, tocotrienol, oryzanol) previne imbatranirea pielii, reduce usor petele de varsta (acid ferulic) anticearcan circulator, activeaza microcirculatia restructurant protejeaza impotriva agresiunilor de mediu (poluare, raze UV) antiimbatranire, antiradicalar bun penetrant, nu lasa senzatie grasa pe piele La ce va poate ajuta: potrivit pentru orice tip de ten ten matur ten devitalizat, imbatranit ten asfixic, tern ten afectat de roseata, cuperoza piele iritata contur de ochi cearcane, ochi umflati.
Pastrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina. Date de siguranta: uz cosmetic.

Vezi mai putin Vezi mai mult

E bine de stiut

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Vezi mai mult

Retete

Feedback clienti

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Ulei de Orez 100ml MAYAM

Ulei de Orez 100ml MAYAM

Din aceeasi categorie

Cele mai vandute