Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Ulei Pur esential Din Seminte de Morcov 5ml MAYAM

Produs in trend

Ulei Pur esential Din Seminte de Morcov 5ml MAYAM

Acest produs nu mai este în stoc

11,50 lei

Disponibil cu precomanda

Ultima actualizare a stocului: Acum 26 minute

Pentru comenzi telefonice, apeleaza-ne la 0318.210.200

P03777

Adaugă în wishlist

Ce beneficii are

Ingrediente (INCI): daucus carota seed oil.
Metoda de obtinere: prin distilarea cu aburi din seminte.

Cum se utilizeaza

Cum se foloseste in cosmeticaeste un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice dozaj uzual recomandat in compozitiile cosmetice 0,5-2% ca ingredient pentru prepararea de creme, lotiuni, seruri de Ingrijire si infrumusetare a tenului ca ingredient in seruri si tratamente regeneratoare inclus in balsamuri si creme specifice pentru ameliorarea afectiunilor cutanate, piele deteriorata.

Prospect

Obtinut prin distilarea semintelor, uleiul esential de morcov este un ingredient de luat in seama pentru majoritatea compozitiilor cosmetice dedicate ingrijirii tenului, datorita capacitatii sale de a stimula dezvoltarea celulelor cutanate. Continutul bogat in carotol il face, de asemenea o optiune buna pentru aplicatii care ajuta la vindecarea pielii deteriorate. Cu proprietatile de rejuvenare si de stimulare a cresterii noilor celule, uleiul esential de morcov poate fi un ajutor de nadejde in combaterea semnelor imbatranirii.Nota: a nu se confunda cu uleiul vegetal de morcovi, care este un macerat uleios obtinut din radacina morcovuluiZona geografica de provenienta: Balcani/IndiaPrezentare: lichid fluid de culoare galbenaDecriere olfactiva: miros pamantiu, dulceag si intepator, pregnant, puternic si persistent Proprietatile uleiului esential de morcov:antirid de exceptie regenerator celular revitalizant cutanat tonifiant cutanat reparator, cicatrizant depigmentar, in special pentru pete de batranete La ce va poate ajuta​:este potrivit pentru orice tip de ten Ingrijirea pielii afectate de semnele imbatranirii in compozitii cosmetice cu efect rejuvenant, regenerator, de reinnoire celulara revitalizarea tenului tern, obosit, palid atenuarea petelor pigmentare Ingrijirea pielii problematice, cuperoza, post-acnee, descuamari regenerarea pielii afectate de eczeme, psoriazis, crapaturi. Pastrare: inchis etans, in loc uscat si racoros, ferit de luminaDate de siguranta:ca regula generala, inainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare detalii despre utilizarea in siguranta a uleiurilor esentiale a se evita contactul cu ochii contraindicat in sarcina a nu se lasa la indemana copiilor uz cosmetic.
Vezi mai putin Vezi mai mult

E bine de stiut

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Vezi mai mult

Retete

Feedback clienti

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Ulei Pur esential Din Seminte de Morcov 5ml MAYAM

Ulei Pur esential Din Seminte de Morcov 5ml MAYAM

Din aceeasi categorie

Cele mai vandute