Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Ulei Esential Pur de Santal Amyris 10ml MAYAM

Produs in trend

Ulei Esential Pur de Santal Amyris 10ml MAYAM

Acest produs nu mai este în stoc

16,00 lei

Disponibil cu precomanda

Ultima actualizare a stocului: Acum 40 minute

Pentru comenzi telefonice, apeleaza-ne la 0318.210.200

P03786

Adaugă în wishlist

Ce beneficii are

Ingrediente (INCI): amyris balsamifera bark oil.

Cum se utilizeaza

Cum se foloseste uleiul de santal amyriseste un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice si compozitii pentru aromaterapie diluat in ulei vegetal, aplicat prin masaj aromaterapeutic pe spate sau plexul solar, in dozaj de pana la 10% ca ingredient in creme si balsamuri pentru probleme venoase si circulatorii, varice dozaj indicativ pentru includerea in compozitii cosmetice de Ingrijire a pielii 0,5 – 3% ca esenta parfumanta cu note orientale dar si ca activ cosmetic pentru poduse de Ingrijire si igiena, inclusiv pentru barbati ca ingredient pentru preparate de Ingrijire a parului in vaporizatoare, lumanari parfumate sau candele de aromaterapie, asociat cu alte esente, pentru o atmosfera relaxanta, potrivita pentru reculegere sau meditatie alaturi de alte esente cu note de varf, mijloc si de baza, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide, ca nota de baza si fixator.

Prospect

Lemnul arborelui de santal de Haiti este atat de bogat in uleiuri incat este folosit ca si candela de locuitorii din Haiti, intrucat arde un timp indelungat. Uleiul esential distilat din lemnul arborelui degaja un parfum balsamic, lemnos, cu note de mosc, si este utilizat in parfumerie, aromaterapie si in aplicatii cosmetice. Nota: a nu se confunda cu uleiul esential din lemn de santal (santalum album) care are un miros similar dar mai intens si pregnant, si care este mult mai scump.Alte denumiri: amiris, santal de haiti, santal rosuMetoda de obtinere: prin distilarea cu aburi din partile lemnoaseZona geografica de provenienta: HaitiPrezentare: lichid limpede de vascozitate medie, culoare galben-maroniuDescriere olfactiva: lemnos, balsamic, cald, cu note subtile de mosc.
Proprietatile uleiului de santal amyrisdecongestionant limfatic si venos stimulator al circulatiei periferice stimuleaza activitatea cardiaca echilibrant, adaptogen pozitivant, util in stari de convalescenta, angoase, oboseala favorizeaza un climat potrivit pentru relaxare si meditatie parfumant cu note de baza, fixator de parfum.
Pastrare: inchis etans, in loc uscat si racaros, ferit de luminaDate de siguranta:ca regula generala, inainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare detalii despre utilizarea in siguranta a uleiurilor esentiale a se evita contactul cu ochii contraindicat in trimestrul I de sarcina a nu se lasa la indemana copiilor uz extern.
Vezi mai putin Vezi mai mult

E bine de stiut

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Vezi mai mult

Retete

Feedback clienti

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Ulei Esential Pur de Santal Amyris 10ml MAYAM

Ulei Esential Pur de Santal Amyris 10ml MAYAM

Din aceeasi categorie

Cele mai vandute