Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Ulei de Dafin Virgin 50ml MAYAM

Produs in trend

Ulei de Dafin Virgin 50ml MAYAM

Acest produs nu mai este în stoc

16,00 lei

Disponibil cu precomanda

Ultima actualizare a stocului: Acum 9 minute

Pentru comenzi telefonice, apeleaza-ne la 0318.210.200

P04680

Adaugă în wishlist

Ce beneficii are

Ingrediente (INCI): Laurus nobilis fruit oil.
Metoda de obtinere: prin extractie mecanica din pulpa boabelor (fructului) de dafin.

Cum se utilizeaza

Cum se foloseste in cosmetica este un ulei concentrat in substante active:

Nu este indicata folosirea ca atare pe piele, doar diluat la cel mult 50% se poate folosi in amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esentiale sau diverse extracte liposolubile sau ca ingredient in preparate cosmetice, in procent de cel mult 50% ca ingredient pentru prepararea de creme, emulsii si masti pentru Ingrijirea tenului ca ingredient pentru prepararea de creme, emulsii, alifii si unguente pentru Ingrijirea pielii corpului, mainilor si picioarelor prepararea de creme sau uleiuri de masaj pentru atenuarea durerilor musculare si reumatismale in compozitii preparate prin emulsificare, uleiul de dafin se include in faza grasa combinat cu unul sau mai multe uleiuri vegetale, pentru a prepara un ser uleios sau un ulei de masaj ca ingredient pentru prepararea de creme si masti capilare, balsam de par ca ingredient pentru prepararea de sampoane solide si sapunuri CP se poate include in baza de crema si baza de balsam de par din oferta noastra, in procent de pana la 5% se poate include in bazele de sapun melt & pour in procent de pana la 4%.

Prospect

Un ulei vegetal obtinut din pulpa boabelor de dafin, apreciat in cosmetica pentru proprietatile purifiante si regeneratoare. Este ingredientul de baza al renumitului sapun de Alep. Are actiune cicatrizanta, astringenta si antioxidanta. A nu se confunda cu uleiul esential de dafin, uleiul din samburi de dafin sau cu maceratul uleios al frunzelor de dafin! Zona geografica de provenienta: Turcia Metoda de obtinere: prin extractie mecanica din pulpa boabelor (fructului) de dafin Prezentare: ulei vascos, semi-solid, de culoare verde-maroniu, cu miros specific destul de puternic Nota: la temperatura camerei este solidificat in flacon; inainte de folosire se poate plasa pe baie de apa calda pentru a se fluidifica Pe piele: are textura bogata, se absoarbe lent in piele dar nu lasa pelicula grasa. Proprietatile uleiului de dafin bogat in compusi antiseptici si antiinflamatorii nutritiv, contine acizi grasi mono- si polinesaturati regenerator cutanat, favorizeaza cicatrizarea purifiant pentru piele, antibacterian astringent si antioxidant emolient, protejeaza pielea de deshidratare benefic pentru probleme cutanate antifungic, antiparazitar, repelent pentru insecte purifiant si calmant pentru scalp, antimatreata este bun spumant in cadrul sapunurilor preparate prin metoda la rece (CP) La ce va poate ajuta este potrivit pentru Ingrijirea pielii afectate de iritatii, eczeme, psoriazis Ingrijirea tenului acneic, problematic Ingrijirea pielii deteriorate, atopice, uscate util in caz de infectii cutanate, micoze, furunculi in caz de matreata, scalp iritat, par gras detensionarea muschilor si atenuarea durerilor reumatismale prepararea de sapun tip Alep (impreuna cu uleiul de masline) prepararea de sapunuri CP dedicate igienei pielii cu probleme.
Pastrare: este un ulei vegetal stabil oxidativ, se pastreaza in mediul ambiant, in loc uscat si ferit de razele solare directe Date de siguranta: a nu se utiliza pur pe piele - este un ulei concentrat in substante active si contine in mod natural cca. 1% ulei esential ca regula generala, inainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare a nu se utiliza aplicat in zona ochilor sau pe mucoase a nu se lasa la indemana copiilor; a nu se ingera a nu se utiliza de persoanele alergice la asteracee uz extern.

Vezi mai putin Vezi mai mult

E bine de stiut

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Vezi mai mult

Retete

Feedback clienti

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Ulei de Dafin Virgin 50ml MAYAM

Ulei de Dafin Virgin 50ml MAYAM

Din aceeasi categorie

Cele mai vandute