Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Reglator al tensiunii 60 cpr 1+1 Cadou DACIA PLANT

Produs in Romania

Reglator al tensiunii 60 cpr 1+1 Cadou DACIA PLANT

Acest produs nu mai este în stoc

27,50 lei

Disponibil cu precomanda

Comprimatele Reglator al Tensiunii te vor ajuta sa iti mentii tensiunea arteriala in limite normale si sa mentii simptomele unei hipertensiuni.

Vezi mai jos daca produsul este pentru tine.

Ultima actualizare a stocului: Acum 19 minute

Pentru comenzi telefonice, apeleaza-ne la 0318.210.200

P06112

Adaugă în wishlist

Este pentru tine daca

 Vrei sa iti mentii tensiunea arteriala si ritmul cardiac in limite normale

 Resimti disconfort la nivelul capului, urechilor si ochilor din cauza hipertensiunii arteriale

 Vrei sa aduci functia cardiaca in limitele normale

 Vrei sa iti imbunatatesti fluxul coronarian si tonusul cardiac

 Vrei sa treci cu mai multa usurinta peste perioadele de stres

Ce beneficii are

Tensiunea arteriala si tinerea acesteia in limitele normale sunt in sine motive pentru a iti recomanda comprimatele Reglator al Tensiunii, o solutie care sa te ajute sa detii controlul cand vine vorba de hipertensiune. Avand extracte de paducel, talpa-gastei, traista-ciobanului, valeriana si vasc, acestea sunt benefice pentru cei care sufera de hipertensiuni, de dureri specifice acesteia si care resimt acut stresul.

Paducelul este binecunoscut drept un leac pentru cardiaci, fiind idea pentru persoanele care sufera de inima si nervi. in Evul Mediu paducelul era folosit in ceea ce chimistii numeau elixiruri de viata lunga, iar ulterior a ramas cu aceeasi faima de planta tineretii vesnice in Europa si in Asia. Acesta are o mare diversitate de substante bioactive cu efecte asupra aparatului cardiovascular si cel nervos, avand o actiune sedativ-cardiaca, in continut mare de vitamine B si C, saruri minerale si derivati flavonoidici si antocianici.

Cunoscut drept cel mai bun prieten natural al inimii, paducelul este eficient pentru insuficienta cardiaca, hipertensiune arteriala si tensiune oscilanta, tulburari de ritm cardiac, ateroscleroza sau nevroze cardiace. Talpa-gastei este o planta bogata in substante benefice cardiacilor, avand o profunda actiune sedativa asupra sistemului nervos central si vegetativ si relaxanta in disfunctii cardio-vasculare.

Traista-ciobanului este o planta plina de akine biogene, colina, acetilcolina, tiramina si histamina, fiind folosita in fitoterapie pentru a ajuta in insuficienta cardiaca compensata.

Cum se utilizeaza

Adulti si tineri peste 15 ani: cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.

Contraindicatii: Sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Prospect

Mod de administrare:

adulti si tineri peste 15 ani: cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.

Ingrediente: paducel (Crataegus monogyna) - extract hidroalcoolic 10:1 cu minim 3% flavone (pe suport de maltodextrina 10%) din fructe (150 mg); talpa-gastei (Leonurus cardiaca) - extract hidroalcoolic 10:1 (pe suport de maltodextrina 5%) din parti aeriene (150 mg); traista-ciobanului (Capsella bursa-pastoris) - extract hidroalcoolic 4:1 (pe suport de maltodextrina 5%) din parti aeriene (100 mg); vasc (Viscum album) - extract hidroalcoolic 4:1 (pe suport de maltodextrina 10%) din ramuri cu frunze (40 mg); valeriana (Valeriana officinalis) - extract hidroalcoolic 4:1 din radacini (40 mg); hibiscus (Hibiscus sabdariffa) - flori (35 mg); coada-calului (Equisetum arvense) - parti aeriene (25 mg); roinita (Melissa officinalis) - ulei esential (10 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal.

Reglator al tensiunii comprimate contribuie la: mentinerea tensiunii arteriale si ritmului cardiac in limite normale.

Contraindicatii: Sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Vezi mai putin Vezi mai mult

E bine de stiut

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Vezi mai mult

Retete

Feedback clienti

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Reglator al tensiunii 60 cpr 1+1 Cadou DACIA PLANT

Reglator al tensiunii 60 cpr 1+1 Cadou DACIA PLANT

Comprimatele Reglator al Tensiunii te vor ajuta sa iti mentii tensiunea arteriala in limite normale si sa mentii simptomele unei hipertensiuni.

Vezi mai jos daca produsul este pentru tine.

Din aceeasi categorie

Cele mai vandute