Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

ATEROSTOP C43 63 cps FARES

Produs in Romania

ATEROSTOP C43 63 cps FARES

Acest produs nu mai este în stoc

24,00 lei

Disponibil cu precomanda

Contribuie la evitarea depunerii substantelor de natura lipidica pe peretii vaselor de sange.

Ultima actualizare a stocului: Acum 11 minute

Pentru comenzi telefonice, apeleaza-ne la 0318.210.200

P04973

Adaugă în wishlist

Este pentru tine daca

Vrei un produs antioxidant vascular si general;

Vrei un produs care contribuie la reducerea colesterolului;

Vrei un produs care favorizeaza vasodilatatia periferica;

Vrei un produs care sa sustina buna functionare a inimii.

Ce beneficii are

contribuie la evitarea depunerii substantelor de natura lipidica pe peretii vaselor de sange

favorizeaza dispersarea depunerilor de lipide (colesterol) formate pe peretii arterelor facand posibila trecerea libera a sangelui

ajuta la mentinerea structurii normale a endoteliului vascular (componenta importanta a peretelui vascular, format din totalitatea celulelor care marginesc partea interna a vaselor de sange)

antioxidant vascular si general, contribuie la reducerea peroxidarii lipidelor si astfel la mentinerea integritatii peretilor arteriali

sustine sinteza de colagen solubil contribuind la regenerarea endoteliului vascular

contribuie la reducerea colesterolului seric si tisular, la reducerea trigliceridelor serice (cresterea colesterolului din sange reprezinta un factor de risc cardiovascular)

contribuie la reducerea biosintezei de colesterol la nivel hepatic

sustine buna functionare a inimii in conditiile unui aport scazut de oxigen

favorizeaza vasodilatatia periferica

ajuta la reducerea vascozitatii sangelui.

Cum se utilizeaza

Cate 1 capsula de 3 ori pe zi, inainte de masa.

Daca este nevoie de un efect mai puternic se pot administra pana la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Durata curei: 3-6 luni.

ATENTIONARI:

Nu se recomanda copiilor sub 10 ani si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

SARCINA SI ALAPTARE:

Nu se recomanda femeilor insarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine.

Nu se recomanda mamelor care alapteaza datorita faptului ca substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul acestuia.

EFECTE SECUNDARE SI INTERACTIUNI:

Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.

Utilizarea concomitenta cu anticoagulante in tratament indelungat poate creste riscul de sangerare, datorita prelungirii timpului de coagulare.

Prospect

INGREDIENTE/CAPSULA:

-lucerna (Medicaginis herba) 71,4 mg

-frunze de Ginkgo biloba (Ginkgo folium) 71,4 mg

-tuberculi de topinambur (Helianthi tuberosi tuber) 40,8 mg

-fructe de catina (Hippophae fructus) 7,4 mg

-frunze de catina (Hippophae folium) 37,4 mg

-fructe de paducel (Crataegi fructus) 37,4 mg

-fructe de maces (Cynosbati fructus) 37,4 mg

-rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma) 6,8 mg.

Lucerna a aratat in studiile stiintifice efecte semnificative de reducere a trigliceridelor, a colesterolului total, a lipoproteinelor cu densitate joasa (LDL) si foarte joasa (VLDL) si efect antioxidant, acestea contribuind impreuna la normalizarea structurii peretelui aortic la nivelul caruia se s-a depus LDL in conditiile unei diete bogate in grasimi. De asemenea, s-a evidetiat ca extractele din lucerna bogate in saponine au redus biosinteza colesterolului la nivelul ficatului si au crescut eliminarea sa prin excretie.

Ginkgo biloba are efecte de imbunatatire a fluxului sangvin si a microcirculatiei cu optimizarea functiei cerebrale. Contribuie la reducerea nivelelor totale de colesterol plasmatic si a parametrilor lipidici serici, la protejarea inimii prin reducerea generarii de radicali liberi si cresterea capacitatii antioxidante a celulelor miocardice, la protejarea lumenului vascular arterial, la reducerea depunerilor lipidice pe peretii vaselor sanguine si la reducerea vascozitatii sangelui.

Tuberculii de topinambur au un continut ridicat de inulina, o fibra solubila nedigerabila cu  valoare calorica scazuta. Aceasta contribuie la reducerea grasimilor din sange prin scaderea formarii colesterolului la nivel hepatic si incetinirea absorbtiei sale din intestin. Studiile au evidentiat capacitatea inulinei de a reduce colesterolul „rau”  (LDL) si micsorarea cu 35% a depozitelor de lipide din peretii arterelor.

Atat fructele cat si frunzele de catina au aratat in experimentele stiintifice un efect protector pentru aparatul cardiovascular. Prin activitatea antioxidanta, fenolii din compozitia acestora inhiba peroxidarea lipidelor, jucand un rol important in pastrarea structurii si functiei normale a vaselor de sange. S-a constatat cresterea fluxului sanguin in arterele coronare care hranesc inima si cresterea fortei de contractie a muschiului cardiac.

Paducelul a fost folosit pentru sanatatea inimii de sute de ani, iar cercetarile recente nu fac decat sa demonstreze efectele sale benefice de mentinere a unui ritm cardiac si a unei tensiuni arteriale echilibrate. Fructele de paducel au efect antioxidant si reduc importanti factori de risc cardiovasculari, echilibrand tensiunea arteriala si scazand nivelele de colesterol. Studiile stiintifice au aratat ca paducelul creste sinteza de colagen, favorizand regenerarea peretelui vascular.

Macesele sunt recunoscute pentru potentialul lor antioxidant ridicat, demonstrat in numeroase studii stiintifice. In plus, s-a evidentiat faptul ca au si efect de reducere a nivelului de lipide, a colesterolul „rau” (LDL), a hipertensiunii arteriale si a vascozitatii sangelui, fiind recomandate pentru mentinerea sanatatii vaselor de sange.

Ghimbirul, printre multe alte beneficii pentru sanatate, s-a aratat un promitator agent antioxidant si de reducere a colesterolului total si a colesterolul „rau” (LDL). S-a evidentiat, de asemenea, cresterea colesterolul „bun” (HDL), care are efect protector prin transportul LDL din peretele vascular la ficat (transportul invers al colesterolului) si inhibarea proliferarii fibrelor musculare netede din peretele vascular, contribuind la reducerea posibilitatii constituirii depozitelor de lipide din peretii arterelor.

Pentru imbunatatirea circulatiei sangelui la nivelul membrelor superioare si inferioare prin efect vasodilatator, recomandam masarea acestora cu produsul – Ulei de masaj cu Eucalyptus citriodora -C44, de 2 ori pe zi, dimineata si seara. Masarea se face in sensul circulatiei limfatice (de la degete in sus).

Vezi mai putin Vezi mai mult

E bine de stiut

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Vezi mai mult

Retete

Feedback clienti

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

ATEROSTOP C43 63 cps FARES

ATEROSTOP C43 63 cps FARES

Contribuie la evitarea depunerii substantelor de natura lipidica pe peretii vaselor de sange.

Din aceeasi categorie

Cele mai vandute