Ulei de Cocos Organic Virgin 720 ml TRIO VERDE

Produs in trend Fara gluten

Ulei de Cocos Organic Virgin 720 ml TRIO VERDE

In stoc

51,46 lei

62,00 lei

-17%

Preț redus!

Ultimele 4 bucati in stoc la Plantini

Ulei de cocos organic, presat la rece ideal pentru uz cosmetic sau alimentar.

Te vei bucura de produse: Duminică (21.10.2018)

Ultima actualizare a stocului: Acum 14 minute

Pentru comenzi telefonice, apeleaza-ne la 0318.210.200

P04047

Adaugă în wishlist

Este pentru tine daca

Vrei un ulei cu dubla intrebuintare alimentara si cosmetica;

Vrei un ulei cu multiple beneficii in cosmetica (emolient, hidratant, antioxidant, tonifiant, protector);

Vrei un ulei cu multiple beneficii in alimentatie (intareste sistemul imunitar, antifungic, antiviral, antibacterian, imbunatateste nivelul colesterolului din sange).

Ce beneficii are

Pentru uz cosmetic: Uleiul de nuca de cocos este o solutie naturala pentru prevenirea uscarii si exfolierii pielii. Contine 90% grasimi saturate, acid lauric, si vitamina E fiind deosebit de apreciat pentru calitatile sale emoliente si hidratante. Astfel, datorita proprietatilor sale, acesta ajuta la intarzierea aparitiei ridurilor, fiind benefic in prevenirea imbatranirii premature. De asemenea protejeaza firul de par impotriva factorilor agresivi externi, mentinandu-l sanatos si conferindu-i stralucire. Masajul in mod regulat al capului cu ulei de nuca de cocos ofera un scalp curat si hidratat, fiind folosit pe scara larga in subcontinentul indian. Locuitorii acestor tari aplica acest ulei pe par zilnic, dupa baie. Este un balsam excelent ce ajuta la refacerea parului deteriorat, oferindu-i protectia necesara.

Pentru uz alimentar: Uleiul de cocos ajuta la intarirea sistemului imunitar deoarece contine lipide antimicrobiene, acid lauric, acid capric si acid caprilic, cu rol antifungic, antibacterian si antiviral. Ajuta de asemenea la absorbtia elementelor nutritive cum ar fi vitaminele, mineralele sau aminoacizii. Este benefic pentru functiile cerebrale, imbunatateste nivelul colesterolului din sange si reduce riscurile aparitiei bolilor de inima. Este indicat in curile de slabire.

Cum se utilizeaza

Pentru fata si corp: Se aplica cateva picaturi de ulei pe pielea curata si se maseaza usor pentru a ajuta absorbtia uleiului.

Pentru par: Se distribuie o cantitate mica de ulei pe lungimea firului de par, de la radacina la varf, cu cateva minute inainte de samponare.

Pentru uz alimentar:

1. In cafea sau bauturi calde. Se adauga o lingurita sau doua in bautura fierbinte si se amesteca pana cand uleiul de nuca de cocos este topit.

2. In smoothie-uri. Puteti adauga cu usurinta o lingura de ulei de nuca de cocos in smoothie. Cel mai bine este sa adaugati ulei de cocos topit.

3. In batoane energizante home-made cu ciocolata.

4. In copt sau prajit. Daca faceti briose, clatite sau paine puteti inlocui untul sau uleiul obisnuit cu ulei de nuca de cocos Acesta poate fi inlocuit in cele mai multe retete.

5. Amestecat in iaurt. Preferabil este sa topiti uleiul de cocos inainte de a-l adauga in  iaurt.

6. Ca inlocuitor al untului. Puteti folosi uleiul de cocos pentru a face o glazura pe baza de unt pentru produsele de patiserie.  

Prospect

Pentru uz cosmetic:

Este antibacterian si antifungic.

Ofera hidratare pielii si parului.

Hidrateaza mainile uscate.

Nimic nu avanteajeaza mai mult o fata uscata decat uleiul de cocos. Ofera stralucire (luminozitate) pometilor.

Are un miros extraordinar.

Balsam de par. Aplicati o cantitate mica pe parul dvs, pieptanati si apoi prindeti intr-un coc lejer.

Demachiant de ochi. Aplicati putin ulei de cocos pe o discheta demachianta si stergeti usor.

Crema hidratanta de corp. Creste hidratarea si reduce pierderea de apa a pielii uscate. Aplicat local, uleiul de cocos poate accelera vindecarea ranilor.

Curatarea fetei. Frecati uleiul de cocos pe fata si pe gat, apoi spalati folosind demachiantul d-voastra preferat.

Ofera stralucire parului. Aplicati o cantitate foarte mica de ulei pe varfuri.

Pentru exfoliere. Topiti o cantitate de ulei de cocos in care adaugati putin zahar brun sau sare si amestecati bine.  

Ingrediente: COCOS NUCIFERA OIL.

Tara de origine: Sri Lanka

ORGANIC , PRESAT LA RECE.

Vezi mai putin Vezi mai mult

E bine de stiut

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Vezi mai mult

Retete

Feedback clienti

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Ulei de Cocos Organic Virgin 720 ml TRIO VERDE

Ulei de Cocos Organic Virgin 720 ml TRIO VERDE

Ulei de cocos organic, presat la rece ideal pentru uz cosmetic sau alimentar.

Din aceeasi categorie

Cele mai vandute