Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Mai jos am pregătit un document lung și detaliat cu privire la cum ne comportăm noi vizavi de voi, clienții și prietenii noștri, dar îndatoriri există și de partea voastră. Lumea cunoaște secțiunea asta sub numele de ”Termeni și Condiții” și, desi nu toți parcurgem secțiunea integral, nu strică niciodată să fii bine informat.

Cine vine în Plantini caută informații valoroase și se încrede total în competențele noastre, iar noi vrem să oferim aceleași servicii eficiente până la capăt.

TERMENI ŞI CONDIŢII

Cine suntem noi

Website-ul www.plantini.ro este administrat de SC EFEUPLANT SRL, CUI RO9902031, J39/533/1997, cu punct de lucru în București, Sector 2, Strada Ziduri Moși, nr. 4, etaj 1, Piața Obor Market & Complex Comercial, Magazin Plantini, denumită în continuare "Plantini" sau ”noi”. Pentru a trimite o comandă pe website-ul Plantini trebuie să aveți minim 18 ani, orice utilizator al Plantini va fi denumit în continuare ”consumator” sau ”utilizator”.

Scopul Termenilor  și Condițiilor

Plantini activează sub rezerva următorilor termeni, condiţii şi dispoziţii (numiţi în continuare "Termeni şi Condiţii"). Prin accesarea, vizualizarea, sau folosirea acestui site indicaţi faptul că aţi înţeles aceşti Termeni şi Condiţii şi îi acceptaţi ca echivalent juridic al unui contract scris şi semnat, oferindu-vă acordul asupra acestor Termeni şi Condiţii.

Dacă doriți informații suplimentare sau să ne trimiteţi feedback-ul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactati prin email la contact@plantini.ro sau folosind adresa poștală de mai sus.

Modificarea Termenilor și Condițiilor

Plantini îşi rezervă dreptul de a modifica aceşti Termeni şi Condiţii în orice moment, cu efect imediat ca urmare a postării pe site-ul nostru, de aceea vă rugăm să păstrați o variantă printată a acestui document în momentul procesării comenzii dumneavoastră.

Produsele din Plantini

Plantini comercializează și produse considerate alimente si suplimente alimentare. Descrierea fiecărui produs este disponibilă pe pagina produsului, împreună cu modul de ambalare şi eventualele accesorii. Fotografiile care însoţesc descrierea produsului au titlu de prezentare şi pot diferi faţă de produsul final.

Preţurile produselor afişate pe site conţin TVA. Toate preţurile afişate pe site pot fi modificate. Disponibilitatea anumitor produse şi altor articole de pe site-ul nostru se poate schimba în orice moment, fără preaviz.

Contul utilizatorului în Plantini

Pentru a putea comanda și achiziționa produse de pe acest website, trebuie să aveți un cont de utilizator Plantini care se poate crea astfel:

 • de către dumnevoastră, în mod voluntar- în acest scop, vă vom solicita să introduceți anumite date cu caracter personal,
 • de către operatorul Plantini - în numele dumneavoastră, atunci când preferați să comandați produsele prin telefon. Cu acordul dumneavoastră, operatorul va prelua și introduce datele cu caracter personal în cont.

Ca să aflați ce date cu caracter personal putem colecta despre dumneavoastră, cum le folosim și cum obținem acordul, vă rugăm să ne consultați Politica de Confidenţialitate.

Dacă sunteți reprezentant al unei entități juridice ( de exemplu: ONG, companie privată, PFA)  și comandațiproduse nu în calitate de consumator direct, ci pentru entitatea juridică pe care o reprezintați și în numele căreia acționați, va fi nevoie să ne furnizați şi câteva informații despre această entitate (în plus față de datele pentru crearea contului):

 • Denumire și Sediu social;
 • Număr de înregistrare la Registrul Comerțului sau în Registrul Național ONG (după caz);
 • CUI sau CIF;
 • Banca şi Contul entităţii juridice.

Când comunicați cu noi în numele respectivei entități juridice pe care o reprezentaţi, implicit declaraţi în mod expres că aveţi autoritatea de a acţiona în numele acesteia; acordul dumneavoastră asupra acestor Termeni și Condiții va obliga din punct de vedere legal respectiva entitate.

Administrarea contului în Plantini

Folosind setările din contul de utilizator poți să vă completați informațiile, să corectați eventuale erori ce pot apărea cu ocazia introducerii datelor și să ne cereți să schimbăm sau să vă reamintim parola.

Contul de utilizator este doar pentru uzul personal şi nu îl puteți transfera. Nu este permis să autorizați sau să dați acordul oricărei alte persoane să îl folosească. Avem dreptul să suspendăm/închidem contul (inclusiv să ștergem informaţiile pe care le conține) oricând avem motive să credem că este folosit ilegal sau contrar Termenilor și Condițiilor specificate în acest document.

Plasarea comenzilor

Comanda dumneavoastră reprezintă intenția clară de a cumpăra de la Plantini. Puteți plasa o comandă de produse urmând procesul de comandă de pe website sau prin telefon.

Comanda prin intermediul website-ului presupune următorii pași:

 • Autentificarea în contul de utilizator;
 • Selectarea produselor și adăugarea lor în coșul de cumpărături;
 • Click pe butonul „Vezi coș” - unde apare o listă a cumpărăturilor dumneavoastră, prețul și costul livrării;
 • Click pe butonul „Continuă” - unde vi se cere să alegeți adresa de facturare si cea de livrare și metoda de plată; tot aici veți putea folosi un cod de discount şi/sau un cod de "Card Cadou", în cazul in care ați intrat în posesia vreunuia, pentru a diminua valoarea de plată;
 • Click pe butonul ”Finalizează comanda”- Transmiterea comenzii către noi;

De asemenea, puteți plasa o comandă de produse și prin intermediul telefonului – oferind operatorului Plantini datele necesare pentru a deschide (în numele dumneavoastră) un cont de utilizator, inclusiv o adresă validă de e-mail prin intermediul căreia să se poată realiza acceptarea comenzii dumneavoastră și confirmarea ei.

Trebuie să vă asigurați că detaliile comenzii sau orice alte informaţii pe care ni le oferiți sunt corecte. Pe parcursul procesului de comandă, înainte de a plasa comanda, puteți verifica sau modifica eventuale erori ce ar putea apărea, inclusiv să revizuiți lista produselor comandate apăsând butonul „Înapoi” din browser-ul de Internet sau indicând modificările către operatorul nostru (în cazul în care plasați comanda prin telefon). Ne rezervăm dreptul de a efectua verificări și de a solicita date suplimentare înainte de a accepta comanda.

Confirmarea comenzilor şi încheierea contractului

După ce ați plasat o comandă pe website, vom trimite un e-mail de confirmare și de acceptare a comenzii și vă vom apela telefonic pentru a confirma comanda și datele de livrare. Abia în acel moment, va exista un contract între dumneavoastră şi noi. După ce ați plasat o comandă prin telefon, vă vom trimite un e-mail de confirmare cu un sumar al comenzii telefonice și acceptarea ei. De asemenea, acest e-mail va conține și link-uri către conținutul Politicii de Confidenţialitate și al Termenilor și Conditiilor din acest document pe care te invităm să le studiezi.

Contractul implică obligația dumneavoastră de a ne plăti produsele comandate. Vă rugăm să păstrați e-mail-ul prin care acceptăm comanda și confirmăm încheierea contractului. Dacă nu încetează potrivit legii, contractul va dura până la livrarea și plata integrală a tuturor produselor comandate.

Onorarea comenzii

Onorarea oricărei comenzi de către noi e condiționată de disponibilitatea produselor comandate. Dacă un produs comandat e momentan indisponibil, vă vom anunța de îndată, de preferat înainte de acceptarea comenzii; iar dacă ne comunicați că nu doriți să așteptați până devine disponibil, vom face aranjamentele necesare pentru a vă restitui integral orice sumă încasată deja, în termen de 7 zile calendaristice de când ne-ați comunicat decizia dumneavoastră.

Retragerea din contract (anularea comenzii și/sau returul produselor)

Dacă sunteți consumator, aveți dreptul să vă răzgândiți fără a preciza motivele în termen de 14 zile calendaristice doar în privința unor anumite tipuri de produse comandate de pe site-ul nostru, de exemplu: unele echipamente de bucătărie sau pentru aromoterapie , cărți (dar nu în format digital), produse pentru curătenie.

Totuși, potrivit legii, nu beneficiați de dreptul de a returna următoarele produse:

 • Produse care se pot deteriora sau au termenul de expirare scurt (exemple: alimente, unele suplimente alimentare, sucuri, batoane, etc.).
 • Produse sigilate  pe care care le-ați desigilat care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă (exemple: alimente și cosmetice etc.);

În cazurile în care aveți dreptul să vă răzgândiți, retragerea din contractul cu Plantini se va face în următoarele condiții (care se completează cu celelalte prevederi legale obligatorii):

 • Perioada în care vă puteți retrage expiră după 14 zile calendaristice de când dumneavoastră sau o persoană desemnată (alta decât curierul) a intrat în posesia fizică a produselor. Dacă ați comandat printr-o singură comandă mai multe produse care vor fi livrate separat, termenul expiră după 14 zile calendaristice de când ați intrat în posesia fizică a ultimului produs.
 • Trebuie să ne informați cu privire la decizia de a vă retrage din contract folosind modelul de formular de retragere de pe site-ul nostru sau ne puteți trimite o informare prin poştă, fax sau e-mail - dar înainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice. 

Consecințele retragerii

Plantini va rambursa orice sumă pe care ați plătit-o pentru produse, exceptând costurile livrării către consumator. Transportul coletului de retur va fi platit de către consumator.

Vom face rambursarea fără întârzieri nejustificate, în maximum 14 zile calendaristice de la informarea cu privire la decizia de a vă retrage din contract, cu condiția ca, până la expirarea acestor 14 zile calendaristice :

 1. Plantini să fi primit înapoi toate produsele pe care le-am livrat și pe care vreți să le returnați (inclusiv toate produsele la ofertă livrate alături de produsele comandate, cu excepția materialelor și produselor promoționale livrate de noi în mod voluntar); sau
 2. Plantini să fi primit dovada faptului că ați returnat toate produsele pentru care se face cererea de retragere;

În caz contrar, putem amâna rambursarea până când primim înapoi toate aceste produse sau până când avem dovada că au fost returnate (oricare data e mai apropiată) - cu excepția cazului când noi înșine (prin intermediul curierului nostru) vom recupera produsele pe care vrei să le returnați.

Atunci când vreți să returnați toate produsele comandate şi primite de la noi sau doar un retur parțial, dumneavoastră veți suporta costul aferent returnării acestor produse către noi (produse pe care le vom recupera printr-o modalitate la alegerea Plantini sau printr-o metodă aleasă de dumneavoastră).

În principiu, facem rambursarea folosind aceeaşi modalitate de plată ca cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care ne acordați permisiunea în mod expres să rambursăm banii prin virament în contul bancar pe care ni-l furnizați dumneavoastră, fără ca noi să percepem comisioane. Vom amâna rambursarea până când primim înapoi produsele sau până când avem dovada faptului că ați returnat produsele, oricare se produce mai devreme.

Produsele trebuie expediate în starea în care  le-am livrat, fără întârzieri nejustificate şi în maximum 14 zile calendaristice de când ne-ați comunicat în scris decizia de a vă retrage. Orice deteriorare a ambalajului, diminuare a valorii produselor din cauza modului de folosire sau manipulare a produselor este în resposabilitatea consumatorului și va atrage retragerea dreptului de returnare a produselor respective.

Cum returnați produsele

 • Completați Cererea de Retur Produse;
 • Împachetați produsele cu atenţie, în starea în care le-am livrat – obligatoriu, în ambalajul lor original;
 • Lipiți eticheta cu adresa noastră de retur;
 • Când coletul este pregătit, sunaţi-ne sau scrieţi-ne la adresa de email contact@plantini.ro, pentru a demara procesul de recuperare a produselor;
 • Un angajat Plantini vă va contacta (telefonic sau prin e-mail) pentru a vă comunica detalii despre sosirea curierului pentru preluarea coletului. Vom furniza datele tale de contact curierului, pentru a facilita preluarea coletului.
 • Dacă alegeți o altă metodă de returnare decat cea aleasă de Plantini, folosiți servicii poștale care permit înregistrarea expedierii şi păstrează dovada acesteia;
 • Pentru oferte care includ produse gratuite (de exemplu „la un produs cumpărat primești unul gratis”), trebuie să ne returnați și orice produse gratuite pe care noi le-am livrat (cu excepția materialelor sau produselor promoționale pe care vi le-am livrat voluntar alături de produsele comandate).

Prețul produselor din Plantini

Prețul pentru produsele comandate include TVA-ul aplicabil  si este cel afișat pe site-ul plantini.ro la momentul plasării comenzii. Periodic, acestea pot suferi schimbări, dar schimbările vor afecta doar comenzile viitoare, nu și pe cele deja acceptate și confirmate. Costurile de livrare prin curier se percep suplimentar față de prețul produselor și sunt afișate pe site atunci când efectuaţi o comandă. Acestea depind de metoda de livrare pe care o alegeți.

Facem toate eforturile pentru ca prețul de pe site să fie corect și complet. Totuși, dacă se întâmplă să mentionăm greşit preţul unui produs pe site, nu suntem obligaţi să vă furnizăm acel produs la preţul menţionat greșit, cu condiția să notificăm eroarea înainte de acceptarea comenzii plasate de tine. Într-un asemenea caz, veți putea decide dacă vreți sau nu să comandați produsul la preţul corect. Dacă vreți să vă retrageți, vă vom restitui integral orice plată încasată deja, în cel mult 7 zile calendaristice de când ne-ați comunicat că nu doriți produsul la prețul corect.

Modalităţi de Plată

Plățile se pot face prin card bancar (procesatorul de plăți online este Libra Internet Bank), ramburs sau prin transfer bancar/ordin de plată, în contul bancar al Plantini:

RO67BREL0002001284260100, deschis la Libra Internet Bank, Sucursala Fundeni.

În cazul în care, orice sumă care ne este datorată nu este plătită sau o dată plătită, ne este diminuată în mod nejustificat, ne rezervăm dreptul de a înceta contractul încheiat, printr-o simplă notificare, care poate fi transmisă prin e-mail.

Tranzacțiile pe site-ul Plantini se efectuează în Lei.

Dacă alegeţi să plătiţi prin card bancar, este posibil ca banca emitentă a cardului dumneavoastră să perceapă comisioane suplimentare, în funcţie de contractul dumneavoastră cu banca emitentă a cardului. Eventualele comisioane adiţionale percepute de către banca emitentă a cardului nu sunt vizibile în momentul tranzacţiei efectuate pe site-ul Plantini pentru că nu ţin de noi sau de partenerul nostru prin intermediul căruia se procesează plăţile efectuate cu cardul bancar.

Plantini nu stochează detalii referitoare la cardul dumneavoastră şi la plățile pe care le faceți online prin intermediul site-ului nostru. Acestea sunt folosite de Libra Internet Bank (firma parteneră pentru procesarea securizată a plăților). Poți citi mai multe privind acest aspect în Politica de Confidenţialitate.

Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate se face prin curier, astfel și în următoarele termene estimate:

 • În 24 de ore - pentru comenzile plasate de luni până joi, înainte de ora 15:00. Durata livrării poate ajunge până la 48 de ore pentru unele zone mai îndepărtate sau mai greu accesibile;
 • Marți - pentru comenzile plasate de vineri și până duminică inclusiv.
 • Pentru Bucureşti ai opţiunea de a alege livrarea în aceeaşi zi – pentru comenzile plasate până în ora 13:00, de luni până vineri. Livrarea va fi efectuată la adresa specificată la plasarea comenzii.

Pentru moment, livrările se limitează la teritoriul României.

Costul livrării

Costul de livrare al produselor pe care le comandați se stabilește în functie de greutatea coletului si zona de livrare. Costul estimat al livrării va fi afișat în pagina de comandă, după selectarea modalitații de livrare și înainte de finalizarea comenzii.

Toate produsele sunt livrate în ambalajul original, sigilat, al producatorului.

Dacă primiți o notificare privind o livrare nereuşită la adresa indicată în comandă, este responsabilitatea dumneavoastră să folosiți datele primite pentru a contacta curierul și a stabili o nouă livrare.

Nu ne asumăm răspunderea pentru pierderi ce pot apărea din cauza întârzierii livrării - dacă acestea sunt cauzate de circumstanţe ce nu ţin de noi sau în privința cărora nu am putut lua măsuri rezonabile pentru a pre-întâmpina întârzierea (cum ar fi lipsa disponibilităţii produselor în stocurile producătorilor, condiţii de transport sau livrare, cazuri de forţă majoră, cazuri fortuite, etc.).

Plantini nu va fi responsabilă pentru produse livrate la adrese incorect furnizate de utilizator, calitatea deteriorata a produsului ca urmare a unei adrese de livrare incorect furnizată de expeditor, sau o redirecţionare solicitată de expeditor, produse cu probleme de calitate cauzate de manevrarea necorespunzătoare de către destinatar.

Deveniți proprietarul produselor comandate numai după efectuarea integrală a plății preţului (inclusiv a costurilor de livrare). Până la acel moment, se consideră că produsele se află în custodia dumneavoastră.

Riscul de deteriorare sau de pierdere a produselor este transferat către utilizator în momentul în care produsele sunt livrate utilizatorului- sau unei persoane desemnate de către utilizator (alta decât curierul).

Conținutul postat de utilizatorii Plantini

Utilizatorii au posibilitatea de a scrie comentarii la produsele de pe site și la articolele de pe blog-ul asociat site-ului, inclusiv să folosească trimiteri (share) și aprecieri (like) prin intermediul rețelelor de socializare. Dar, oricând este permisă încărcarea de conţinut pe site, utilizatorii trebuie să se asigure că acel conținut este corect, nu induce în eroare, nu încalcă dispozițiile legale și/sau drepturile unor terți. De asemenea, conținutul postat de utilizatori nu poate fi defăimător, ofensator, vulgar, rasist, obscen, abuziv, ameninţător, hărţuitor, neadecvat și nu poate încălca confidenţialitatea sau intimitatea altei persoane.

Ne rezervăm dreptul să suspendăm, să modificăm sau să ștergem orice conţinut, fără notificare - dacă acesta reprezintă obiectul unei plângeri, dacă a fost comisă o faptă penală, dacă avem motive să credem că încalcă Termenii și condițiile din prezentul document, dacă astfel de măsuri sunt necesare pentru a ne proteja pe noi sau pe alte persoane sau dacă ni se solicită prin lege sau de către o autoritate competentă.

Reduceri, oferte promoționale sau concursuri

În unele perioade – la alegerea Plantini – putem avea promoții si reduceri de preț la unele produse sau servicii stabilite de noi sau putem organiza concursuri cu premii. Acestea vor face obiectul unor termeni şi condiţii sau regulamente de organizare, adiționale Termenilor și Condițiilor din prezentul document, care vor fi afișate separat pe site.

Conformitatea produselor și garanții

Când la livrare un produs nu corespunde comenzii dumneavoastră (acceptată și confirmată de noi potrivit Termenilor și Condițiilor din prezentul document), puteți solicita ca, la alegerea noastră să îl reparăm sau să îl înlocuim fără vreo plată suplimentară, în 15 zile calendaristice de când ne-ați informat (dacă repararea sau înlocuirea se aplică acelui tip de produs și este posibilă) sau să vă restituim preţul plătit (cu condiţia să ne returnaţi produsul când vă solicităm acest lucru).

Este responsabilitatea consumatorului să verifice toate produsele imediat ce le-a primit şi, în 2 zile lucrătoare de la livrare, să informeze în scris privind orice neconformitate a produselor. Dacă nu primim o asemenea informare din partea consumatorului în termenul indicat, produsele vor fi considerate acceptate și nu se vor mai putea invoca neconformități ale acestora (cum ar fi vicii aparente, vicii ascunse sau alte deficiențe, etc.).

Garanții

Acest website este oferit sub forma sa actuală (aşa cum este disponibil la momentul accesării) fără nici un tip de garanţii explicite sau implicite, cu privire la funcţionare, informaţii, conţinut, materiale sau produse ce sunt incluse pe site. Plantini nu va fi răspunzătoare pentru daune de orice fel, care decurg din utilizarea acestui site sau a produselor achiziţionate cu ajutorul site-ului, inclusiv, dar nu limitat la daune directe, indirecte, incidentale, punitive şi subsecvente.

Răspunderea Plantini

Răspunderea față de consumator în legătură cu Termenii și condițiile din acest document nu va depăși suma pe care ați plătit-o pentru produsele comandate, în măsura permisă de lege.

Răspunderea noastră nu poate fi angajată dacă:

 • consumatorul folosește respectivul produs în continuare după ce ne-a informat asupra neconformității sale;
 • consumatorul nu a plătit întregul preţ pentru produs, în termenul de plată;
 • consumatorul a modificat produsul fără acordul nostru prealabil și în scris.

Consumatorul ne va despăgubi pentru orice prejudiciu rezultat în urma încălcării a Termenilor și Condițiilor detaliate aici.

Nu putem garanta că website-ul va funcţiona mereu neîntrerupt sau fără erori. Avem dreptul să suspendăm website-ul pentru reparaţii, mentenanţă, îmbunătățire sau pentru alte motive tehnice sau comerciale, fără o notificare şi fără angajarea răspunderii.

Nu ne asumăm răspunderea pentru neîndeplinirea sau îndeplinirea cu întârziere a vreunei dintre obligaţiile noastre față de dumeavoastră, dacă aceasta este cauzată de circumstanţe ce nu țin de controlul nostru (inclusive disfuncționalități ale sistemelor de telecomunicație ale terţilor).

Putem oferi legături către alte site-uri web care vă pot interesa; dar nu suntem responsabili pentru conținutul lor sau pentru produsele pe care le oferă. Le folosiţi pe risc propriu şi vă încurajăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile şi politicile lor de confidențialitate.

Limitarea răspunderii

Sunteţi de acord ca (cu excepţia celor prevăzute în mod explicit în prezentul document) Plantini, angajaţii, reprezentanţii şi furnizorii acesteia nu vor fi răspunzători faţă de dumneavoastră sau orice parte terţă pentru oricare dintre următoarele daune-interese legate de relaţia noastră comercială (inclusiv cu privire la produsele, serviciile noastre sau conţinutul site-ului), sau alte părţi terţe sau site-uri web: daune indirecte, exemplare, speciale, incidentale, punitive sau de consecinţă, sau daune pentru pierderi de profit, de venituri, de date sau de utilizare, suportate de dumneavoastră sau orice terţă parte, în cadrul unei acţiuni contractuale sau de prejudiciu, referitoare la produsele noastre sau de acces şi de utilizare a siteului noastru, sau a oricărui alt hiper-link al unui site terţ, chiar dacă am fost avizaţi sau înştiinţaţi de posibilitatea unor astfel de daune.

Reclamaţii

La Plantini, facem toate eforturile pentru a vă asigura că veţi primi servicii excelente. În cazul în care, în orice moment, aveţi probleme cu o comandă, vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail la contact@plantini.ro. Reclamaţiile trebuie să cuprindă numele şi datele de identificare ale clientului, datele de contact (număr de telefon, email şi numărul comenzii la care se referă reclamaţia) şi obiectul reclamaţiei – descriere şi fotografii, dacă este cazul.

Nulitate

Dacă orice prevedere a Termenilor şi Condiţiilor este considerată a fi invalidă, nulă sau neaplicabilă, celelalte prevederi vor continua totuşi în vigoare şi cu efecte depline, iar dispoziţia nulă, invalidă, sau neaplicabilă se va considera modificată astfel încât să fie valabilă şi executorie în limita maximă permisă de lege.

Contact

Dacă aveţi orice comentarii sau întrebări, va rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi la: contact@plantini.ro

Drepturi de autor

Conţinutul grafic şi de text, designul, arhitectură şi asamblarea acestui site este proprietateaPlantiniii pot folosi acest site ca o resursă de cumpărături, dar orice altă utilizare a site-ului, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, transmiterea, republicarea, afişarea conţinutului de pe acest site este strict interzisă. În plus, software-ul folosit pe acest site este proprietatea Farmacia cu plante sau a furnizorilor săi şi este protejat de legile dreptului de autor din România.

Puteţi sesiza orice încălcare a dreptului de autor la adresa de email: contact@plantini.ro

Legea aplicabilă

Prezentul contract este supus legii române. Orice litigii născute din interpretarea şi executarea acestui contract se vor soluţiona pe cale amiabilă, iar în cazul în care nu se ajunge la un acord pe această cale se va apela la instanţele judecătoreşti competente.

Politica de confidențialitate

Înainte de a naviga pe site-ul Plantini, trebuie să vă informăm și să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal necesare comenzilor și interacțiunilor pe site. Noi prelucrăm datele voastre prin sisteme proprii sau ale partenerilor noștri, terți utilizați în marketing, transport și sisteme de plăți. Citiți mai multe detalii despre datele pe care le colectăm, cum le stocăm și cum le folosim. (Politica de Confidențialitate)

Acordul utilizatorului

Ați luat cunoștință şi recunoașteți în mod expres că ați citit cu atenție și acceptați Termenii și Condițiile din prezentul document, în special prevederile referitoare la dreptul de retragere, consecințele retragerii din contractul cu noi, răspunderea noastră şi rezolvarea litigiilor și a reclamațiilor.

Actualizat 2 mai 2018