Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Despre noi, dar în special despre ce vrem să facem pentru voi

Am învățat de acasă meseria aceasta, am intrat în jocul produselor sănătoase, menite să inspire și să ajute o viață plină de alegeri bune
Pasiunea și curiozitatea pentru produsele naturiste sunt o moștenire din familie pentru noi, aici, în Farmacia cu Plante. Am învățat de acasă meseria aceasta, am intrat în jocul produselor sănătoase, menite să inspire și să ajute o viață plină de alegeri bune și continuăm să facem asta zi de zi, la Farmacia cu Plante, în magazinul fizic și acum și în cel virtual.
Norocul e o întâmplare, fericirea e o vocație
Farmacia cu Plante a crescut zi după zi, om cu om, adunând dorința fiecăruia din echipa noastră de a da efectiv mai departe sfaturi și idei pentru o viață sănătoasă.
În urmă cu cinci ani, am deschis magazinul și o vreme l-am ținut pe picioare pe munca unui singur om. Farmacia era atunci un magazin mic, însă pornit dintr-o dorință infinit mai mare. Și l-am crescut zi după zi, om cu om, adunând dorința fiecăruia din echipa noastră de a lucra într-un spațiu bine documentat și bine aprovizionat, într-un loc cu o energie aparte, într-un magazin care vinde nu doar produse sănătoase, ci efectiv dă mai departe sfaturi și idei pentru o viață sănătoasă.
prietenul la nevoie se cunoaște, dar să vezi consultanții Farmaciei cu Plante
Ne dăm cuvântul că, în Farmacia cu Plante, încurajăm comunicarea continuă între cei care vin cu întrebări și cei care le pot găsi răspunsul.
Am avut mereu în minte ideea unui magazin în care voi să găsiți un prieten informat, un prieten mereu dispus să găsească cea mai bună alternativă și un loc în care informația să circule continuu între voi și noi. Și astfel Farmacia cu Plante a crescut alături de voi și datorită nevoilor voastre. Echipa noastră s-a constituit și ea în jurul vostru. Suntem oameni diferiți, cu interese și ele diversificate, iar acest lucru ne ajută să lucrăm eficient, să ne extindem cunoștințele și să putem fi mereu pregătiți pentru voi și pentru orice nevoi ce vă determină să ne vizitați. Practic, ne dăm cuvântul că, în Farmacia cu Plante, încurajăm comunicarea continuă între cei care vin cu întrebări și cei care le pot găsi răspunsul.
Nu credem că vorba lungă e sărăcia omului
Petrecem zilnic ore în șir alături de voi, iar diversitatea de clienți, obișnuiții casei sau oameni care ne trec pragul pentru prima dată, ne menține mereu alerți.
Voi veniți în căutarea unor prieteni care împărtășesc aceeași dragoste pentru natură și același interes pentru bunăstare, iar noi, la Farmacia cu Plante, suntem mereu în căutarea răspunsului cel mai adecvat, indiferent că se află pe rafturile noastre sau nu.
La Farmacia cu Plante, suntem mereu în căutarea răspunsului cel mai adecvat, indiferent că se află pe rafturile noastre sau nu.
Vrem să ajutăm adevărul să iasă mereu la iveală
Noi ne cunoaștem rafturile în lung și în lat și avem, pe blog, sugestii și căi inovative ca să te poți juca în confortul propriei tale case cu alimentele și suplimentele naturiste preferate de tine.

Retete

Ni s-a dovedit de multe ori că paza bună trece primejdia rea
Credem că prevenția este o atitudine mai sănătoasă decât tratarea așa că îți punem la dispoziție un stoc selectiv de produse cu responsabilitatea cu care recomanzi fundamentele unui stil de viață sănătos.
Promisiunea noastră către voi stă în stocul de produse selectat cu responsabilitate pe care vi-l punem la dispoziție și în garanția unor servicii premium, de fiecare dată când aveți nevoie de ele. Naturale, sănătoase și totodată fundația unui stil de viață sănătos, produsele alese de noi sunt dovada faptului că cea mai de preț valoare stă în calitatea lucrului pe care îl dai mai departe lumii. Din anul 2011 peste 500.000 de coșuri cu produse au plecat din Farmacia cu plante, iar ele stau mărturie faptului că vrem să avem cel mai propice răspuns și cea mai bună soluție pentru oricine ne vizitează.
Ce spune despre noi lumea care ne cunoaște:

Sunt clienta magazinului de aproximativ 4 ani și întotdeauna am fost foarte mulțumită de cât de bine este aprovizionat, de organizarea spațiului și, nu în ultimul rând, de amabilitatea personalului, de promptitudinea fetelor și de atmosfera din magazin.

Marinela Măntescu, 43 ani

O lume mai bună. Fel de fel de semințe, biscuiți, stafide, siropuri, ceaiuri, foarte bine aprovizionat, cu prețuri bune și o atmosferă placută. 

Roxana Dumitru
Vrem zi de zi să învățăm împreună să facem bine, să ajutăm și să recomandăm tuturor soluțiile de care au nevoie cu responsabilitatea cu care trebuie privită bunăstarea și sănătatea oricăruia dintre noi.

Din 2011 până astăzi am crescut și am învățat că cel mai important în viată, în familie sau în business este întotdeauna fundația pe care construiești.
Ce am învățat în peste 5 ani de farmacia cu plante
  • Să iubim cu adevărat să facem bine.
  • Că fiecare dintre noi este diferit.
  • Că riscurile se asumă, nu se ocolesc.
  • Să adunăm experiențe, nu lucruri.
  • Că pasiunea poate schimba totul.
  • Că nu greșelile ne definesc.
  • Să visăm mult și să țintim departe.
  • Că imposibilul este doar o opinie.
  • Că fiecare drum începe undeva.
  • Că speranța depășește orice frică.

Inapoi la rafturi

Info