Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Disclaimer, specificații și un mare ”nu uitați”

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Descrierea produselor și prospectul cuprind informații puse la dispoziție de producător în momentul achizitiei inițiale și informații din literatura de specialitate. Magazinul nostru nu este responsabil pentru eventualele modificări ulterioare care nu au fost semnalate de către producător.

Mai mult, ai obligația să citești întregul prospect, să înțelegi integral care va fi efectul produselor pe care le achiziționezi și să le administrezi ca atare. Efectele produselor variază de la persoană la persoană în funcție de stilul de viață, metabolism, vârstă, stare de sănătate, etc.

Informațiile pe care ți le prezentăm aici nu sunt suficiente pentru a-ți diagnostica sau trata probleme de sănătate, iar dacă te afli sub tratament medicamentos pentru orice tip de afecțiune medicală, îți recomandăm să te consulți cu medicul tău sau cu personal autorizat din domeniu înainte de a folosi suplimente alimentare.