Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

5 motive pentru care sa incepi o cura cu Ganoderma

5 motive pentru care sa incepi o cura cu Ganoderma

Ciuperca Reishi, cunoscuta mai mult dupa denumirea de Ganoderma lucidum, este una dintre cele mai cunoscute plante naturiste in medicina traditionala asiatica, folosita pentru numeroase afectiuni variind de la hipertensiune si ajungand pana la cancer. Aceasta ciuperca, devenita populara gratie beneficiilor sale pentru sanatate, se poate gasi in diferite forme de tratament naturist precum pudra, ceai sau supliment alimentar.

Considerata un ”elixir al nemuririi”, Reishi contine peste 200 de microelemente active, cele mai importante fiind polizaharidele, acizii ganodermici, aminoacizi, proteine si adenozina. Aceasta ciuperca si efectele sale asupra organismului au fost amplu studiate, fiind in prezent administrata pentru un spectru amplu de afectiuni si boli. Iata cinci dintre cele mai importante proprietati pentru sanatate pe care le are ciuperca Ganoderma.

Imuno-stimulent

Aceasta ciuperca este utila in stimularea sistemului imunitar si ajuta mult si la reglarea metabolismului. Polizaharidele continute fac din Ganoderma un adjuvant in cresterea interferonului in corp si inhiba astfel extinderea afectiunilor si a bolilor in organism. De astfel, administrata in mod regulat, Ganoderma lucidum incurajeaza cresterea nivelului de antioxidanti.

Sustine activitatea rinichilor

Este si un adjuvant in tratarea bolilor de rinichi, incluzand aici nefritele cornice sau nefropatii diabetice. Prin administrarea acesteia, organismul scade prezenta proteinelor in urina si ajuta astfel rinichii sa functioneze optim. In fapt, lupta exact impotriva bolilor care incarca rinichii: nivel mare de colesterol si glicemie ridicata.

Lupta impotriva cancerului

Combate activ cresterea si raspandirea celulelor canceroase, fiind printre cele mai recomandate tratamente naturiste impotriva cancerului. Exista studii de specialitate care sustin ca Ganoderma poate chiar preveni metastazarea cancerului, fiind vorba in special despre cancerul la san si cel de prostata. In plus, stimuland imunitatea, ciuperca sustine organismul la o mai prompta recuperare.

Hepatoprotector

Ganoderma ajuta si la protectia ficatului in fata deteriorarii cauzate de factori fizici si biologici, tratand acest organ si de boli precum ficat gras sau ciroza. Ganoderma trebuie insa administrata din fazele incipiente ale afectiunilor de ficat cauzate de abuzul de alcool, dar si in caz de hepatita B sau de valori crescute ale enzimelor hepatice. In plus, compusii puternici continuti de Ganoderma ajuta la detoxifierea ficatului dupa un tratament medicamentos indelungat sau un stil de viata nesanatos.

Asigura sanatatea inimii

Cercetatori din China si Japonia au aratat cum acidul ganoderic prezent in Ganoderma ajuta la o mai buna circulatie a sangelui, influentand un consum mai mic de oxigen in muschii cardiaci. In plus, diminuand nivelul colesterolului, Ganoderma impiedica asttfel si producerea infarctului miocardic si previne ateroscleroza. In plus, dupa doar doua saptamani de cura cu Ganoderma, aceasta planta miraculoasa te poate ajuta sa scazi sanatos tensiunea arteriala.

Exista insa si cateva efecte secundare pe care le poti resimti odata ce incepi un tratament cu Ganoderma. Poti sa ai ameteli, sa iti simti gatul si nasul uscat sau poti avea iritatii ale pielii. O proportie foarte mica dintre cei care incep o cura cu aceasta ciuperca-minune resimt usor discomfort gastrointestinal, dureri de stomac si au senzatii de voma sau diaree.

Iti lasam mai jos optiunile noastre de remedii naturiste cu Ganoderma ca sa poti alege cele mai bune produse pentru tine.

 

 


Share on Facebook Pin on Pinterest
Ganoderma 60 cpr 1+1 Cadou DACIA PLANT
33,00 lei
Detoxifiant cu ganoderma P127 63 cps FARES
35,50 lei
Bitter 50 Plante de Leac cu Ganoderma 500ml DACIA PLANT
86,00 lei

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Best

Retete

Testimoniale

Sunt clienta magazinului de aproximativ 4 ani și întotdeauna am fost foarte mulțumită de cât de bine este aprovizionat, de organizarea spațiului și, nu în ultimul rând, de amabilitatea personalului, de promptitudinea fetelor și de atmosfera din magazin.

Marinela Măntescu, 43 ani

O lume mai bună. Fel de fel de semințe, biscuiți, stafide, siropuri, ceaiuri, foarte bine aprovizionat, cu prețuri bune și o atmosferă placută. 

Roxana Dumitru

Urmareste-ne pe Facebook