Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Alergiile de primavara: Cum scapi de stranuturi si ochii inlacrimati

Alergiile de primavara: Cum scapi de stranuturi si ochii inlacrimati

Primavara este unul dintre cele mai frumoase si iubite anotimpuri, dar marcheaza si inceputul unui sezon mai putin placut: perioada alergiilor la polen, supranumite si alergiile de primavara. Daca te confrunti si tu cu simptome de rinoconjuctivita, stranuti des si iti curg ochii sau ai simptome cauzate de polen care starnesc crize de astm, avem pregatite pentru tine cateva solutii naturale cu care sa le combati. 

Cum sa recunosti alergiile de primavara?

Resimti simptome de rinoconjuctivita: stranuturi fara oprire cu secretii nazale si lacrimale

Mai rar, insa poti resimti si mancarimi in mucoasa nazala si cea conjuctivala

Cand e vorba de alergii mai severe, mancarimea se poate resimti si in gat si la nivelul urechilor

Toate aceste simptome se pot agrava si pot duce la crize de astm

Consulta-ti doctorul de la primele simptome si cere un tratament care sa duca la atenuarea sau chiar disparitia acestor simptome

Cum sa tratezi in mod natural alergiile de primavara?

Ai cativa aliati ca sa tii la distanta alergiile de primavara, insa sfatul primordial este legat de imunitate si de intarirea acesteia inainte de startul sezonului. In caz ca credeai ca trebuie sa ai grija de imunitatea ta doar inaintea anotimpurilor reci, trebuie sa stii ca si alergiile respiratorii se pot preveni cu un sistem imunitar de fier. 

Alege pentru imunitate vitamine esentiale si minerale precum vitamina C, Zinc, Seleniu si detoxifiante cu ganoderma sau ciuperca tibetana. 

Cea mai importanta planta, aliatul tau principal in a trata alergiile, este trei frati patati. Planta are in compozitie saponine, flavonozide si uleiuri volatile care o recomanda in reactii alergice precum urticarie, rinita alergica sau alergii digestive, dar si in afectiuni respiratorii precum traheite, bronsite sau faringite.

Urzica este un antihistaminic natural care poate ajuta la tratarea alergiilor printr-o cura cu ceai, sub forma de infuzie, sub forma de tinctura sau capsule. 

Gemoderivatele precum coacaz negru, mesteacan pufos, muguri de calin, de fag sau mladite de maces sunt utile in desensibilizarea organismului si prevenirea aparitiei crizelor alergice, avand efect antiinflamator si antialergenic.

Otetul de cidru de mere te poate ajuta sa iti cureti sinusurile si sa scapi repede de simptomele alergiilor. Adauga o lingura de otet intr-o cana cu apa, alaturi de o felie de lamaie, si consuma bautura cel putin o data pe zi. 

Capsulele Bettarax forte iti vor ajuta organismul sa aiba o reactie normala la actiunea alergenilor din mediu, fluidizand secretiile bronsice, eliminand substantele toxice din organism si calmand afectiunile cutanate.

Mierea cruda achizitionata de la producatorii locali si consumata zi de zi iti va ajuta organismul sa castige toleranta la polenul plantelor din zona in care traiesti, polen vinovat in mare parte de alergiile de primavara. Consuma zilnica cate o lingurita de miere cruda ca sa fii pregatit pentru sezonul alergiilor.

Pune-ti in dormitor o lampa electrica din sare pura de Himalaya care te va ajuta sa ameliorezi alergiile respiratorii si sa mentii o calitate buna a aerului din incapere. 

Cateva sfaturi pentru a tine la distanta alergiile de primavara:

Incepe preventia pentru aceste alergii inainte ca lunile reci sa ia final cu totul

Temperaturile scazute vor impiedica inflorirea copacilor si te vor ajuta sa te pregatesti pentru a infrunta cum trebuie alergiile de primavara

Pregateste-ti imunitatea chiar daca in anii precedenti nu ai suferit de pe seama alergiilor, nu poti prevede cand vei lua contact cu un tip de polen fata de care poti dezvolta o reactie alergica

Gaseste la finalul articolului toate produsele care sa te ajute sa combati cele mai crunte simptome ale alergiilor si care te vor ajuta pe viitor sa le previi integral. 


Share on Facebook Pin on Pinterest
Trei Frati Patati Tinctura 50ml DACIA PLANT
12,50 lei
Lampa Electrica din Sare 2-3 kg Monte Salt Crystal
45,00 lei
Urzica Tinctura 50ml DACIA PLANT
12,50 lei
Extract din muguri de coacaz negru (Ribes nigrum) 50 ml Plant Extrakt
23,00 lei
Bettarax Forte 30cps ROTTA NATURA
20,00 lei

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Best

Retete

Testimoniale

O lume mai bună. Fel de fel de semințe, biscuiți, stafide, siropuri, ceaiuri, foarte bine aprovizionat, cu prețuri bune și o atmosferă placută. 

Roxana Dumitru

Sunt clienta magazinului de aproximativ 4 ani și întotdeauna am fost foarte mulțumită de cât de bine este aprovizionat, de organizarea spațiului și, nu în ultimul rând, de amabilitatea personalului, de promptitudinea fetelor și de atmosfera din magazin.

Marinela Măntescu, 43 ani

Urmareste-ne pe Facebook