Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

De ce sa alegi antibioticele naturale fara reteta?

De ce sa alegi antibioticele naturale fara reteta?

Poate nu stiai, dar natura este originea a ceea ce cunoastem astazi ca medicamente. Fiecare medicament pe care-l gasesti pe piata a plecat de la o forma naturista a lui – o planta vindecatoare, un condiment puternic, frunzele unei plante, radacina alteia sau uleiurile esentiale secretate de o alta. Vrem sa vorbim putin despre antibioticele naturale foarte eficace, care pot aduce insanatosirea si sustinerea de care ai nevoie fara efectele secundare asociate cu administrarea obisnuita a antibioticelor farmaceutice.

De ce sa alegi antibioticele naturale? Avem noi cinci motive imbatabile:

Nu iti distrug flora bacteriana

Nu creeaza rezistenta bacteriana la antibiotice

Nu au efectele nocive ale antibioticelor de sinteza

Nu doar vindeca infectiile, dar lucreaza in acelasi timp sa iti intareasca sistemul imunitar

Sunt tratamente cu spectru larg, vindecand de la cele mai slabe infectii si pana la cele mai puternice tulpini de bacterii

Cu o structura foarte complexa, antibioticele naturale nu actioneaza doar intr-o singura directie, cum ar fi distrugerea bacteriilor. Acestea reusesc in acelasi timp sa curete sangele, sa tonifice organismul, sa imbunatateasca functiile anumitor organe interne si sa iti intareasca sistemul imunitar.

Exista numeroase afectiuni care raspund favorabil la antibioticele naturale, iar cheia in administrarea acestora este sa stii care antibiotic este adresat nevoilor tale. Printre antibioticele naturale se numara ceapa, usturoiul, pudra de turmeric, pudra de curry, ghimbirul, cardamomul sau scortisoara. Proprietati antibacteriene au si uleiurile de oregano, cimbru, busuioc, lavanda sau cel din seminte de grapefruit. Sa nu uitam de mierea cruda si mierea de Manuka, cunoscute pentru proprietatile antibacteriene, antimicrobiene si antivirale.

Uleiul de oregano salbatic este printre cele mai cunoscute antibiotice naturale, avand in compozitia lui carvacrolul, un compus considerat unul dintre cele mai puternice antivirale obtinute pe cale naturala. Acest ulei esential este mai mult decat un antibiotic obisnuit si combate cele mai puternice bacterii, inclusiv E. Coli, potrivit unui studiu publicat in Journal of Medicinal Food. 

Gratie compusilor pe care ii contine, uleiul de oregano, cunoscut si sub numele de sovarf, poate trata infectii bacteriene, Candida, alergii, poate ajuta in caz de inflamatii si combate eficient numerosi paraziti si virusuri. Cu o gama larga de beneficii, uleiul esential de oregano mai are un plus major: administrarea lui nu vine cu efecte secundare, nu iti va distruge flora bacteriana si nici nu iti va cauza probleme in cazul in care urmezi si alte tratamente.

Vrem sa iti vorbim mai multe si despre doua variante de antibiotic natural produse de Fares: Biomicin si Biomicin Forte. Vrem sa-ti explicam mai multe despre ele ca sa poti intelege de ce sunt printre cele mai bine vandute produse ale noastre si, speram noi, ca sa te ajute sa faci si tu o alegere corecta.

Biomicin este un antibiotic natural sub forma de 15 capsule moi, un adjuvant pentru tratarea infectiilor din tractul respirator, cel digestiv, cel uro-genital sau a problemelor de la nivelul pielii.

Capsulele acestea contin uleiuri esentiale precum cel de tea tree si cuisoare, dar și ulei de floarea-soarelui, usor de absorbit de catre organism si adevarati aliati in lupta impotrva microorganismelor potential patogene. Uleiul de floarea-soarelui este un bun antioxidant si reduce riscul bolilor cardiovasculare, uleiul de tea tree ajuta la eliminarea microorganismelor cu potential patogen, iar uleiul de cuisoare are proprietati antibacteriene, antivirale si antiinflamatorii.

Biomicin Forte este o varianta forte a antibioticului natural de la Fares, cele 15 capsule moi avand in compozitie pe langa reteta originala si uleiul esential de cimbru, care ajuta la protectia organismului in fata amenintarilor externe infectioase.

Capsulele acestea contin uleiuri esentiale de cimbru si cuisoare, cunoscute ca adjuvante in a tine microorganismele patogene la distanta si in fluidizarea si eliminarea secretiilor mucoaselor tractului respirator. Uleiul de floarea-soarelui este un bun antioxidant si reduce riscul bolilor cardiovasculare, uleiul cimbru este un tonic general care intareste sistemul imunitar, iar uleiul de cuisoare are proprietati antibacteriene, antivirale si antiinflamatorii.

O cura cu Biomicin dureaza intre 10-15 zile, administrarea capsulelor putand fi reluata dupa o pauza de 2 saptamani. 

Alege de pe rafturile noastre cele mai bune remedii naturiste pentru sanatatea ta si a familiei tale.


Share on Facebook Pin on Pinterest
Biomicin Antibiotic natural A14, 15 cps FARES
22,00 lei
Biomicin Forte Antibiotic natural A15, 15 cps FARES
23,50 lei
Ulei Esential de Oregano 10ml SOLARIS
13,00 lei
Ulei Esential de Cuisoare (A7) 10ml FARES
18,00 lei

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Best

Retete

Testimoniale

O lume mai bună. Fel de fel de semințe, biscuiți, stafide, siropuri, ceaiuri, foarte bine aprovizionat, cu prețuri bune și o atmosferă placută. 

Roxana Dumitru

Sunt clienta magazinului de aproximativ 4 ani și întotdeauna am fost foarte mulțumită de cât de bine este aprovizionat, de organizarea spațiului și, nu în ultimul rând, de amabilitatea personalului, de promptitudinea fetelor și de atmosfera din magazin.

Marinela Măntescu, 43 ani

Urmareste-ne pe Facebook