Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Back to school: Ghidul tau pentru prima saptamana de scoala a celor mici

Back to school: Ghidul tau pentru prima saptamana de scoala a celor mici

Am intrat in prima saptamana de scoala si haosul s-a instalat ca la el acasa: programul este incarcat, nu toata familia si-a intrat inca in ritm, iar lista de cumparaturi inca nu este finalizata. Incerci sa te ocupi de intreaga familie si este posibil sa-ti scape cateva lucruri importante, dar nu te ingrijora, avem noi grija de tine si de lista ta de cumparaturi. 

Ne-am uitat pe rafturile noastre si ti-am facut o selectie de produse pe care ai vrea sa le ai la indemana odata cu prima saptamana de scoala: cateva idei de snack-uri sanatoase si dulci cat sa satisfaca poftele celor mici, putin ajutor pentru imunitatea scolarilor din familie, incat anul scolar sa aduca cu el numai surprize placute, nu si raceli, dar si cateva produse pentru ingrijirea speciala de care au ei nevoie zi de zi. 

Snacks-uri sanatoase, dulci si gustoase

Incearca biscuitii vegan si delicioasele lor variante: cu ghimbir si cocos, roscove si ovaz, naut si coacaze, naut si lamaie, trandafiriturmeric si alte arome delicioase. Sunt pachetelul ideal pentru cei mici, gata de impartit in recreatia mare cu colegii. 

Pentru pauza de ceva dulce, incearca bomboanele de la ApiLand indulcite cu miere sau acadelele organice de la Biona

Fructele uscate sunt si ele o alternativa la momentul dulce al zilei: incearca curmalele sau merisorul confiat

Iar daca cei mici prefera un snack sarat, pune-le cate o punga de crackersi cu masline sau chimen langa pachetelul pentru scoala.

Imunitate de fier pentru intregul an scolar

Anul de scoala abia a inceput si nu vrei ca cei mici sa porneasca la drum cu o raceala obisnuita, contractata in primele zile inapoi in clasa. Verifică-ți suplimentele și asigură-te că ai cele mai bune opțiuni pentru cei mici: Imunorezistan Junior pentru imunitatea celor mici si o grabnica recuperare dupa rceala sau Imunogrip Junior, un sirop cu gust placut de fructe care sa le creasca celor mici rezistenta in fata infectiilor virale.

Nu uita nici de uleiul de catina pentru copii cu nutrientii necesari alimenetatiei celor mici sau clasicul supliment de vitamina C. Iar pentru diminetile in care cei mai tineri membri ai familiei s-au trezit cu tuse, dureri in gat sau alte simptome de raceala, apeleaza cu incredere la Salviasept Kids pentru tuse si Salviasept Kids pentru gat

Drumuri linistite spre scoala

Echipeaza-te si pentru drumurile catre si de la scoala cu acadelele Prevomit Kids, eficiente impotriva raului de miscare si care combat instant starile de greata si voma. 

Memorie si capacitate de concentrare

Si cauta si niste suplimente pentru memorie, cat sa le sustii eforturile la invatatura si sa le cresti capacitatea de concentrare si memorare: incearca capsulele Omega-3 si Omega-6 pentru copii inteligenti sau Uleiul de peste pentru copii

Ingrijire delicata si protectie pentru recreatiile din curtea scolii

Un aspect nedorit al socializarii cu multi alti copii la scoala sunt paduchii si ingrijirea speciala de care au ei nevoie pentru a scapa de aceasta problema. Foloseste samponul Blue Magic echipat cu un pieptene cadou ca sa scapi de aceasta problema cat mai repede posibil si cei mici sa scape totodata de neplacerile cauzate de aceasta. 

Incarca-ti cosul cu toate produsele care se gasesc si pe lista ta de prioritati odata cu inceperea scolii si nu ezita sa ne ceri si-alte produse pe care le consideri necesare pentru ca familia ta sa se adapteze cat mai repede la noul an scolar si la noile lui provocari. 

Gaseste toate produsele pe care ti le-am mentionat pe rafturile noastre, in Farmacia cu Plante, dar si in sectiunea de mai jos.


Share on Facebook Pin on Pinterest
Biscuiti Vegani cu Telina si Lamaie 150 g Hiper Ambrozia
12,00 lei
Biscuiti Vegani Digestivi cu Turmeric 150 g Hiper Ambrozia
11,00 lei
Bomboane cu Miere si Eucalipt 100 g Apiland
9,00 lei
Imunorezistan Junior 100 ml Raceala si Gripa Plant Extrakt
36,00 lei
Emulsie dupa plaja 200 ml COSMETIC PLANT
20,50 lei

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Best

Retete

Testimoniale

Sunt clienta magazinului de aproximativ 4 ani și întotdeauna am fost foarte mulțumită de cât de bine este aprovizionat, de organizarea spațiului și, nu în ultimul rând, de amabilitatea personalului, de promptitudinea fetelor și de atmosfera din magazin.

Marinela Măntescu, 43 ani

O lume mai bună. Fel de fel de semințe, biscuiți, stafide, siropuri, ceaiuri, foarte bine aprovizionat, cu prețuri bune și o atmosferă placută. 

Roxana Dumitru

Urmareste-ne pe Facebook