Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Cum sa fii in forma in perioada Craciunului: Scurt ghid care sa te ajute sa nu aduni kilograme in plus

Cum sa fii in forma in perioada Craciunului: Scurt ghid care sa te ajute sa nu aduni kilograme in plus

De la planificatul celor 30 de minute de exercitii fizice, la daruri mai putin calorice si cativa adjuvanti pentru digestie, am pus laolalta un scurt ghid care sa te ajute nu doar sa nu iei kilograme in plus pe perioada sarbatorilor, dar care sa te ajute sa te mentii in forma pentru noul an. 

O fi Craciunul cea mai magica perioada a anului, dar este de cele mai multe ori si cea mai plina de excese perioada a anului. Mese mari, delicii care sa te ispiteasca, petreceri cu multe ocazii de ciocnit un pahar si multa leneveala, acestea sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le tii sub control pe perioada sarbatorilor. 

Noi vrem sa-ti aratam ca totusi poti petrece pe cinste in perioada ce urmeaza, dar si sa urmezi un regim alimentar sanatos si sa il echilibrezi cu cateva sedinte de sport printre numeroasele vizite ale prietenilor. Rasfoieste ghidul ce ti l-am pregatit si vezi cat de usor este sa supravietuiesti sanatos sfarsitului de an. 

Intai si intai, nu uita: sarbatorile tin doar trei zile. Indiferent cat de tare o dai in bara, sigur te poti redresa usor dupa aceasta perioada.

Planifica-ti mesele din perioada asta si incearca sa inserezi alimente sanatoase printre toate preparatele traditionale.

Daca poti, negociaza cu bucatarul casei si vezi de unde poti taia zaharul, grasimile sau fainoasele.

Evita sa daruiesti dulciuri pe care tot tu le vei consuma in final. 

Prepara-ti o bautura buna pentru silueta, care sa-ti regleze glicemia si sa te ajute sa topesti greutatea in exces: o ceasca de apa calda in care sa amesteci o lingura de miere cruda si o lingurita de scortisoara macinata. 

Nu sari peste micul-dejun din dimineata de Craciun asteptand masa de pranz.

Ai grija la alcoolul pe care il consumi, bauturile cu mai multe grade si indulcitori sunt foarte calorice.

Alege-ti desertul preferat si incearca sa nu gusti din toate celelalte.

Incearca sa te abtii din ciugulit intre mese si indeparteaza de pe masa orice tentatii odata ce s-a incheiat petrecerea.

Ajuta-ti digestia cu ceaiuri, suplimente cu enzime, cafea neindulcita, multa apa si multa miscare.

Nu te arunca pe canapea sau in fotoliu imediat dupa masa, incearca sa iesi macar la o plimbare cu toti cei dragi.

Cauti si-alte solutii pentru tine si programul tau incarcat de sarbatori? Incearca ceaiurile si capsulele din plante pentru digestie, suplimentele de papaya si ananas pentru a arde grasimile mai usor si remediile cu miere, scortisoara si lamaie care o sa te ajute sa mentii metabolismul alert si functional. Ti-am lasat mai jos cateva dintre recomandarile noastre ca sa iti facem alegerile mai usoare!


Share on Facebook Pin on Pinterest
Scortisoara Pudra 100g SOLARIS
6,50 lei
Scortisoara Ceylon macinata Eco 40g SONNENTOR
10,50 lei

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Best

Retete

Testimoniale

Sunt clienta magazinului de aproximativ 4 ani și întotdeauna am fost foarte mulțumită de cât de bine este aprovizionat, de organizarea spațiului și, nu în ultimul rând, de amabilitatea personalului, de promptitudinea fetelor și de atmosfera din magazin.

Marinela Măntescu, 43 ani

O lume mai bună. Fel de fel de semințe, biscuiți, stafide, siropuri, ceaiuri, foarte bine aprovizionat, cu prețuri bune și o atmosferă placută. 

Roxana Dumitru

Urmareste-ne pe Facebook