Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

De ce sa adaugi detergentii eco in cosul tau de cumparaturi?

De ce sa adaugi detergentii eco in cosul tau de cumparaturi?

Alegerea detergentilor cu care iti ingrijesti casa este probabil una dintre cele mai comune achizitii din gospodarie, dar ai idee cat de daunatori sunt detergentii conventionali, plini de compusi chimici pentru sanatatea familiei tale si a intregului mediu inconjurator? 

Ca sa intelegi de ce sunt detergentii eco o alegere mai buna, trebuie sa afli de ce sunt detergentii obisnuiti o alegere mai putin buna. Acestia sunt compusi din numeroase chimicale unele responsabile pentru distrugerea murdariei, altele simpli inalbitori, impuritati ramase de la procesul de manufacturare si altele simple parfumuri.

Ce sunt detergentii eco? 

Detergenti care nu contin chimicale daunatoare utilizatorilor lor si nici nu sunt ambalati in recipiente care nu se pot recicla sau refolosi

Detergenti care nu contin alergeni ce se vor transfera din haine pe pielea corpului

Detergenti care pot fi folositi la temperaturi mici si pot economici astfel energia necesara incalzirii apei la temperaturi recomandate pentru spalarea cu detergentii conventionali

De ce sa alegi detergentii eco?

Pentru ca sunt blanzi cu pielea ta si nu dauneaza mediului inconjurator

Pentru ca sunt eficienti si economici, fiind necesare doze mult mai mici din acestia la curatenia casei

Pentru ca au ambalaje 100% biodegradabile

Pentru ca nu contin derivate petrochimice si parfumuri

Pentru ca sunt la fel de accesibili la pret cu detergentii tai obisnuiti, doar ca sunt mult mai buni pentru casa si familia ta

Alege-ti si tu detergenti eco pentru casa ta de pe rafturile noastre.

Inainte de a trece la concluzii, este important sa intelegi ca un produs absolut ”verde” nu exista. In spatele unui simplu detergent lichid exista numeroasa risipa de la transportul apei de la sursa la fabrica, de la fabrica la vanzator si in cele din urma la tine acasa. Risipa de energie exista si in recoltarea si procesarea celor mai naturale ingrediente cu care s-ar putea produce acesti detergenti. 

Insa poti acorda mai mult timp documentarii tale pentru a face cele mai bune alegeri pentru tine si casa ta, poti acorda mai multa atentie etichetelor produselor pe care le adaugi in cosul tau zilnic si poti face in fiecare zi o mutare care sa aduca dupa sine o schimbare pozitiva. 


Share on Facebook Pin on Pinterest

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Best

Retete

Testimoniale

Sunt clienta magazinului de aproximativ 4 ani și întotdeauna am fost foarte mulțumită de cât de bine este aprovizionat, de organizarea spațiului și, nu în ultimul rând, de amabilitatea personalului, de promptitudinea fetelor și de atmosfera din magazin.

Marinela Măntescu, 43 ani

O lume mai bună. Fel de fel de semințe, biscuiți, stafide, siropuri, ceaiuri, foarte bine aprovizionat, cu prețuri bune și o atmosferă placută. 

Roxana Dumitru

Urmareste-ne pe Facebook