Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Goji, superalimentul de la îndemâna ta

Goji, superalimentul de la îndemâna ta

Superaliment, fântână a tinereții, fruct al longevității, bobițele roșii ale fructului goji sunt de peste 6.000 de ani apreciate de medicina chinezescă. Secretul din spatele sănătății tibetanilor, goji au o reputație greu de egalat și, pare, greu de depășit, însă sunt cu siguranță o sursă importantă de antioxidanți și un sprijin natural pentru sistemul imunitar și sănătate. 

Cu un conținut de vitamina C, vitamina B2, vitamina A, fier, seleniu și alți antioxidanți, goji ar conferi proprietăți imunostimulatoare, antidiabetice, antihipertensive, de combatere a infertilității și de reducere a nivelului de lipide. 

În plus, fructele acestea ar ajuta nu doar la întreaga bunăstare a organismului, dar și la performanțe sportive mai bune, la o slăbire sănătoasă și la un somn mai odihnitor.

 Antioxidante

Goji furnizează o cantitate considerabilă de antioxidanți, mai ales betacaroten și licopen. Antioxidanții acționează deopotrivă ca protectori ai celulelor și ca factori de prevenire a unui mare număr de probleme de sănătate. Dar studiile publicate în 2010 de Departamentul Agriculturii din SUA (USDA) enumără alte surse naturale mai mari de antioxidanți decât goji, precum anghinarea, nuca sau rodia. 

 Nutritive

Este incontestatibl faptul că fructele goji întăresc sistemul imunitar: au 18 aminoacizi în compoziție, printre care opt esențiali, vitamine și nu mai puțin de 21 de oligoelemente.

Fără să le fie confirmate efectele benefice, fructele goji au câștigat mult în popularitate în ultimii ani, fiind una dintre cele mai populare recomandări ale unor vedete precum Madonna sau Miranda Kerr. 

Fructele goji sunt exportate din China și Tibet doar în formă deshidratată, putând fi consumate crude sau gătite termic sau folosite în ceaiuri, sucuri, vinuri sau remedii naturiste. 


Share on Facebook Pin on Pinterest
Ceai de Slabit Cu Goji Berry 40g SOLARIS
11,00 lei

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Best

Retete

Testimoniale

O lume mai bună. Fel de fel de semințe, biscuiți, stafide, siropuri, ceaiuri, foarte bine aprovizionat, cu prețuri bune și o atmosferă placută. 

Roxana Dumitru

Sunt clienta magazinului de aproximativ 4 ani și întotdeauna am fost foarte mulțumită de cât de bine este aprovizionat, de organizarea spațiului și, nu în ultimul rând, de amabilitatea personalului, de promptitudinea fetelor și de atmosfera din magazin.

Marinela Măntescu, 43 ani

Urmareste-ne pe Facebook