Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Jargon de fitness: Fructele goji și efectul acestora în viața unui sportiv

Jargon de fitness: Fructele goji și efectul acestora în viața unui sportiv

Rafturile dedicate sportivilor și celor cu o viață activă și energică sunt pline de produse care includ fructele goji - așa că primul gând este acela: sigur sunt bune pentru slăbit, energie, masă musculară și-altele similare. 

Fructele goji sunt o legendă în sine: pline de antioxidanți, cu 18 aminoacizi, 21 de oligoelemente, minerale, vitamine și mai mult decât betacaroten decât orice alt ingredient din lume. Și le găsești în băuturi, în batoane de servit pe post de snack, în prăjituri raw sau gătite. 

Fructele goji, considerate superaliment, sunt originare din China unde au fost îndelung folosite ca remediu natural pentru îmbunătățirea vederii, întărirea sistemului imunitar, ameliorarea simptomelor de oboseală sau chiar pentru reglarea hipertensiunii. Beneficiile consumului de fructe goji sunt numeroase mulțumită numărului mare de antioxidanți care la rândul lor protejează organismul de stresul oxidativ, reduce senzația de oboseală și oferă o protecție sporită organismului în fața agenților nocivi.

Mai exact, aici avem o listă cu câteva dintre modurile în care goji te ajută să ai o viață sănătoasă și activă:

Îți cresc activitatea metabolică pentru o digestie mai bună, ajutându-te să arzi grăsimile

Îți stimulează sistemul imunitar și te ajută să fii în formă în fiecare zi

Îți protejează ficatul, deci vei resimți mai puțină oboseală

Îmbunătățește circulația și ajută distribuția de substanțe nutritive și de energie

Sunt bogate în fitonutrienți și antioxidanți pentru a susține o alimentație corectă

Ajută la reducerea glucozei din sânge și scade nivelul colesterolului

Te-ai regăsit în lista de mai sus, te pot ajuta goji în călătoria ta de fitness? Venim să completăm informația și cu informațiile nutriționale ale unei porții recomandate de goji, de 30 grame:

 Calorii: 110

 Grăsimi: 0 grame

 Grăsimi saturate: 0%

 Colesterol: 0 mg

 Fibre: 3 grame

 Carbohidrați: 23 grame

 Zaharuri: 16 grame

 Protein: 4 grame

Te vei convinge cel mai ușor după ce le consumi chiar tu și experimentezi pe propria piele efectul lor. Sistem imunitar de fier, fertilitate, forță și energie și o nutriție ca la carte sunt câteva dintre lucrurile pentru care goji merită să se afle mereu pe rafturile cu produse adresate ție. 


Share on Facebook Pin on Pinterest
Ceai de Slabit Cu Goji Berry 40g SOLARIS
11,00 lei

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Best

Retete

Testimoniale

O lume mai bună. Fel de fel de semințe, biscuiți, stafide, siropuri, ceaiuri, foarte bine aprovizionat, cu prețuri bune și o atmosferă placută. 

Roxana Dumitru

Sunt clienta magazinului de aproximativ 4 ani și întotdeauna am fost foarte mulțumită de cât de bine este aprovizionat, de organizarea spațiului și, nu în ultimul rând, de amabilitatea personalului, de promptitudinea fetelor și de atmosfera din magazin.

Marinela Măntescu, 43 ani

Urmareste-ne pe Facebook