Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Kit de picnic la 30+ grade: Hidratare, energie si protectie solara

Kit de picnic la 30+ grade: Hidratare, energie si protectie solara

Zilele caniculare vin cu multe provocari, dar totusi nu trebuie sa te tina stingher in casa. Zilele insorite cer multe plimbari in aer liber, sfarsituri de saptamana petrecute in afara orasului si numeroase picnicuri in parc.

Nu vrem sa te prinda nepregatit zilele caniculare asa ca am organizat un cos de picnic cu tot ce-ti trebuie ca sa stai hidratat, energizat si protejat in razele soarelui pe oriunde te gasesc acestea. Avem sugestii de bauturi care sa te tina hidratat mai mult timp, recomandari de emulsii care sa te projeze de razele nemiloase ale soarelui, snacks-uri si batoane sanatoase ca sa te umpli iar si iar de energie. 

Kit-ul sugerat de echipa noastra cuprinde cam asa:

 Bauturi racoritoare si naturale 

Incearca o sticla de Kombucha Clasic daca vrei sa te racoresti in timp ce te incarci de energie, probiotice si enzime. Kombucha este o bautura fermentata obtinuta din ceai verde sau ceai negru, supranumita si ”elixirul imortalitatii”. Prin fermentare, Kombucha devine o bautura incarcata cu bacterii probiotice, bune pentru tractul digestiv si in intarirea sistemului imunitar. 

Sau daca preferi ca alegerea ta sa fie ceva mai aromata, alege Kombucha cu flori de soc

 Protectie nestingherita in razele soarelui 

Planuiesti sa stai multe ore in soare, dar nu vrei sa suferi multe zile in sir dupa atata bronz pe care-l prinzi vrei-nu-vrei. Nu uita sa adaugi in cosul tau de picnic o sticla de emulsie pentru plaja cu factor de protectie cel putin 30, recomandat in special SPF50. Emulsia cu ulei de cocos de la Cosmetic Plant nu contine parabeni sau coloranti, iar efectul ei este completat de articole vestimentare precum o palarie si un tricou. 

Si daca cumva e prea tarziu ca sa mai discutam protectie solara, iti recomandam emulsia pentru dupa plaja de la Cosmetic Plant, extractele de galbenele si coada soricelului iti vor hidrata si revitaliza pielea arsa de soare. 

 Snacks-uri si gustari sanatoase 

 Nenumaratele ore in soare te vor lasa lipsit de energie, asa ca iti recomandam sa iei mai multe gustari pentru tine si cei dragi. Un pachet de crackers vegani cu masline kalamata facuti cu faina integrala, pasta de masline si o multitudine de seminte este excelent sa iti stapaneasca pofta de mancare pentru inca o ora in plus.

Nu uita sa pui in cos si un unt vegetal precum untul de arahide, untul de caju sau untul de migdale. Spre exemplu, untul de caju este o sursa buna de acizi grasi, magneziu pentru a-ti mentine muschii in forma optima si o sursa buna de proteine vegetale. 

Serveste untul de caju pe rondele de orez expandat, o alternativa a tartinelor cu paine, cu putine calorii, fara grasimi si fara gluten. 

Adauga si o portie de soia crocanta, o gustare delicioasa cu putina sare, o sursa excelenta de fier, calciu si proteine vegetale. In plus, soia te va ajuta sa iti satisfaci repede foamea, fiind satioasa.

Si-avem si niste batoane raw pentru tine si cosul tau de picnic - optiunile care vor atrage ochii tuturor. Incearca batonul proteic cu seminte de chia si ciocolata Roo'Bar care te va ajuta sa iti mentii energia pe parcursul intregii zile petrecute in soare sau variantele de baton raw cu vanilie si dude sau baton raw cu chia si cocos - cate o optiune pentru orice gust. 

 Protectie impotriva tantarilor 

Si pentru ca vara nu este doar anotimpul tau preferat, dar si al tantarilor - echipeaza-te cu bratarile anti-tantari. Pune-le pe incheietura, pe glezna sau oriunde aproape de tine si bucura-te linistit de intreaga zi in vizorul tantarilor fara teama ca acestia te vor ataca cu prima ocazie. 

Astea sunt cateva dintre lucrurile de pe lista noasta obligatorie inainte de picnic, dar vrem neaparat sa aflam care sunt lucrurile fara de care nu parasesti casa pe timpul verii. Cu ce te hidratezi, cu ce-ti stapanesti poftele si ce masuri de protectie iti iei cand iesi in miezul zilei pe afara. 


Share on Facebook Pin on Pinterest
Emulsie pentru plaja cu Ulei de Cocos Bio SPF 50 200 ML COSMETIC PLANT
34,50 lei

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Best

Retete

Testimoniale

O lume mai bună. Fel de fel de semințe, biscuiți, stafide, siropuri, ceaiuri, foarte bine aprovizionat, cu prețuri bune și o atmosferă placută. 

Roxana Dumitru

Sunt clienta magazinului de aproximativ 4 ani și întotdeauna am fost foarte mulțumită de cât de bine este aprovizionat, de organizarea spațiului și, nu în ultimul rând, de amabilitatea personalului, de promptitudinea fetelor și de atmosfera din magazin.

Marinela Măntescu, 43 ani

Urmareste-ne pe Facebook