Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

La birou pe 30 de grade Celsius: Snacks-uri usoare si bauturi racoritoare

La birou pe 30 de grade Celsius: Snacks-uri usoare si bauturi racoritoare

Continuam seria ”la 30 de grade Celsius” cu ceva ce cautam cu totii sa avem la indemana, la birou, pe timpul verii: snacks-uri usoare, gustari sanatoase si bauturi racoritoare. Am adunat o lista cu recomandari menite sa iti astampere pofta de ceva dulce, cu gustari usor de preparat la birou si cateva optiuni de bauturi potrivite pentru o pauza cu colegii. 

Incepem cu cele mai naturale ”dulciuri”, fructele. Vara este cel mai generos sezon in ceea ce priveste fructele proaspete. Ia la birou caserole cu cirese, capsuni, caise sau chiar pepene. Iar in cazul in care te-ai plictisit sa consumi cate un singur fructe, pregateste-ti cate un mix: cirese cu caise, ananas cu rodie sau mar cu kiwi. 

Pregateste-ti un matcha latte cu cateva cuburi de gheata si ai deja un inlocuitor racoritor si energizant pentru cafeaua pe care o bei imediat ce ajungi la birou. 

Umple-ti raftul de la birou cu optiuni sanatoase pentru cand te loveste pofta de dulce: biscuiti din ovaz, batoane energizante fara zahar sau batoane din seminte de canepa.

Daca nu ai incercat inca Kombucha, vara aceasta este momentul sa o gusti. Este o bautura din ceai verde, gustoasa, cu efect tonic si o sursa de probiotice naturale. 

Daca vrei o gustare racoritoare, incearca sa combini un iaurt grecesc cu o lingurita de miere si fulgi crocanti presarati ca topping. Nu o sa inlocuiasca inghetata, dar o sa fie o gustare delicioasa.

Si daca vrei o gustare de impartit cu toti colegii de birou, alege popcornul bio cu sare si rozmarin. 

Gaseste inspiratie pe rafturile noastre si snacks-urile potrivite pentru acasa, birou sau orice ocazie de petrecut cu cei dragi.


Share on Facebook Pin on Pinterest

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Best

Retete

Testimoniale

O lume mai bună. Fel de fel de semințe, biscuiți, stafide, siropuri, ceaiuri, foarte bine aprovizionat, cu prețuri bune și o atmosferă placută. 

Roxana Dumitru

Sunt clienta magazinului de aproximativ 4 ani și întotdeauna am fost foarte mulțumită de cât de bine este aprovizionat, de organizarea spațiului și, nu în ultimul rând, de amabilitatea personalului, de promptitudinea fetelor și de atmosfera din magazin.

Marinela Măntescu, 43 ani

Urmareste-ne pe Facebook