Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Lifestyle minimalist: Sfaturi pentru curatenia de primavara

Lifestyle minimalist: Sfaturi pentru curatenia de primavara

Cu totii avem in minte o camera, un dulap, un locsor sau chiar un telefon mobil care ne asteapta sa-l trecem printr-o curatenie si o ordonare ca la carte.  Daca iti place si tie sa tii lucrurile simple, curate si organizate in acest inceput de primavara, am adunat cateva sfaturi si putina motivatie care sa te ajute sa abordezi minimalist si ecologic curatenia de primavara. 

1. Abordeaza primavara ca un nou inceput, al doilea nou inceput dupa Anul Nou. Adu-ti aminte de entuziasmul unor noi provocari pe care il ai la inceput de ianuarie si reia-l acum, odata cu natura care o ia si ea de la zero. Pregateste-ti si casa pentru acest nou sezon: ordoneaza-ti biblioteca, sorteaza-ti garderoba si daruieste din lucrurile de care nu mai ai nevoie si, nu in ultimul rand, cumpara un buchet de flori proaspete pentru masuta de cafea. Acum esti gata sa te lasi inspirat de o casa ordonata si de un mediu inconjurator improspatat. 

2. Un spatiu ordonat si curat te va ajuta nu doar sa te relaxezi in totalitate, dar va fi si un spatiu care sa te inspire. Fa pasul acela extra si ordoneaza-ti patul si lucrurile de noptiera ca sa te poti intoarce apoi acasa, intr-un spatiu care sa te inspire in totalitate.

3. Casa iti este o extensie a ta si a ceea ce esti, iar la fel cum modul in care te imbraci reflecta ceea ce esti, in aceeasi masura si modul in care traiesti este o extensie a personalitatii tale. Daca iti place sa iti ingrijesti corpul si sa il hranesti cu alimente crescute cu grija, extinde aceeasi grija si asupra caminului tau. Schimba-ti detergentii obisnuiti cu alternative bio si observa diferentele pe care le fac acestia. Mai eficienti in curatare si indepartarea petelor, acestia nu necesita aceleasi temperaturi inalte si acelasi consum de energie precum detergentii obisnuiti.

Incearca si tu detergentii ecologici de la Biolu. 

4. Poate nu ai realizat inca, dar o casa mereu ordonata te va ajuta sa castigi mult mai mult timp de partea ta. O bucatarie ordonata va fi mereu un loc in care vei putea gati repede si eficient, iar intr-o garderoba aranjata vei gasi intotdeauna cu usurinta hainele pe care le cauti.

5. Si nu in cele din urma, incearca sa adopti un sfat simplu: simplica-ti viata. O garderoba mai mica va insemna mai putine haine de spalat, o bucatarie doar cu ingredientele tale esentiale este un spatiu mult mai usor de curatat si ordonat, iar un dormitor cu mai puține lucururi înghesuite în el va fi și el un spațiu mult mai ușor de ținut ordonat și aerisit. 

Castiga-ti inapoi timpul liber pe care l-ai pierdut in detrimentul task-urilor mici de zi cu zi si foloseste-l pentru lucruri care iti fac cu adevarat placere. 


Share on Facebook Pin on Pinterest

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Best

Retete

Testimoniale

Sunt clienta magazinului de aproximativ 4 ani și întotdeauna am fost foarte mulțumită de cât de bine este aprovizionat, de organizarea spațiului și, nu în ultimul rând, de amabilitatea personalului, de promptitudinea fetelor și de atmosfera din magazin.

Marinela Măntescu, 43 ani

O lume mai bună. Fel de fel de semințe, biscuiți, stafide, siropuri, ceaiuri, foarte bine aprovizionat, cu prețuri bune și o atmosferă placută. 

Roxana Dumitru

Urmareste-ne pe Facebook