Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Pelinul si cuisoarele, leacul împotriva parazitilor intestinali

Pelinul si cuisoarele, leacul împotriva parazitilor intestinali

Parazitii intestinali sunt una dintre cele comune amenintari pentru intregul corp uman, afectand, la un moment dat in viata, una din trei persoane. Infestarea cu acesti paraziti poate avea consecinte grave asupra organismului tau, iar faptul ca o astfel infectie este asimptomatica o face si mai greu de depistat si tratat.

Poti preveni insa o astfel de infectie printr-un stil de viata sanatos, surse proaspete de apa, grija pentru alimentele ce le consumi, o imunitate de fier si o igiena corespunzatoare. Insa daca te-ai pricopsit cu o astfel de infectie si vrei sa o tratezi intr-un mod cat mai natural si cat mai putin invaziv, avem pentru tine o reteta simpla si eficienta.

Este reteta bioenergoterapeutului Lidia Fecioru care spune ca sunt necesare doar doua ingrediente pentru un leac natural care sa te ajute sa scapi de parazitii intestinali:

radacina de pelin 

cuisoare.

Ai nevoie de pelin si cuisoare in gramaj egal. Cele doua ingrediente se trec prin masina de rasnit cafea ca sa obtii un amestec pudra, amestec care se consuma cate o lingurita cu varf, cu apa, seara, inainte de masa. Este recomandata o lingurita cu varf pentru adulti si una rasa pentru cei mici.

Acest tratament trebuie urmat timp de 21 de zile, urmand ca dupa aceasta perioada sa mai fie administrat timp de o luna, din trei in trei zile. Si daca nu poti sa treci peste gustul amar, poti sa incerci sa il administrezi cu o lingura de zahar sau miere. Radacina de pelin este si ea mai greu de procurat, dar o poti inlocui cu succes in reteta cu planta uscata. 

Pelin, planta uscata, si cuisoare poti gasi si pe rafturile noastre, in Farmacia cu Plante. 


Share on Facebook Pin on Pinterest
Cuisoare 50g SOLARIS
10,00 lei

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Best

Retete

Testimoniale

O lume mai bună. Fel de fel de semințe, biscuiți, stafide, siropuri, ceaiuri, foarte bine aprovizionat, cu prețuri bune și o atmosferă placută. 

Roxana Dumitru

Sunt clienta magazinului de aproximativ 4 ani și întotdeauna am fost foarte mulțumită de cât de bine este aprovizionat, de organizarea spațiului și, nu în ultimul rând, de amabilitatea personalului, de promptitudinea fetelor și de atmosfera din magazin.

Marinela Măntescu, 43 ani

Urmareste-ne pe Facebook