Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Pentru ce este recomandat propolisul

Pentru ce este recomandat propolisul

Recunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene, antivirale și antifungice care i-au adus și poreclele de ”penicilină rusească” sau ”panaceul primăverii”, propolisul ajută la ameliorarea și vindecarea multor afecțiuni maladive, fizice și psihice. 

Dacă nu știi exact pentru ce să-l administrezi, am alcătuit noi o listă cu cele mai întrebuințate ocazii pentru propolis. 

Răni

Propolisul conține un flavonoid numit pinocembrină care-l recomandă pentru a grăbi vindecarea. Potrivit unui studiu de specialitate, propolisul ajută la regenerarea celulară și stopează răspândirea bacteriilor asociate cu inflamațiile. 

Afte bucale și herpes

Cremele care conțin propolis sunt recomandate în tratarea grabnică a aftelor bucale sau a herpesului, indiferent de originea acestuia. Aplicat de trei ori pe zi, tratamentul cu propolis este mai eficient decât orice tratament similar. În plus, ajută nu doar cu problema actuală, dar împiedică formarea herpesului după viitoare răceli sau alte infecții. 

Cancer

Printre efectele benefice în lupta cu cancerul, propolisul este și un adjuvant natural care împiedică multiplicarea celulelor bolnave, previne îmbolnăvirea lor în primul rând și blochează transmiterea acestora în organism de la un organ la altul. Efectele sale antitumorale îl recomandă ca terapie complementară în tratarea cancerului de sân. 

Probleme legate de carierea dinților

Fizicienii antici greci și romani foloseau propolisul ca un dezinfectant pentru gură, iar practica lor este demonstrată de studiile recente care spun că propolisul ar putea ajuta la tratarea paradontozei și gingivitei. În plus, ar ajuta la limitarea bacteriilor bucale și ar reduce formarea cariilor. 

Tu în ce situații ai achiziționat propolis? Lasă-ne scris în căsuța de comentarii să aflăm și noi și să dăm vorba mai departe. 


Share on Facebook Pin on Pinterest
Propolis Tinctura 20ml DACIA PLANT
16,00 lei
Echinacea cu propolis si vitamina C F170 63 cpr FARES
24,50 lei
Propolis Tinctura 30ml Parapharm
12,00 lei
Propolis Glicolic 30ml Parapharm
12,00 lei

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Best

Retete

Testimoniale

Sunt clienta magazinului de aproximativ 4 ani și întotdeauna am fost foarte mulțumită de cât de bine este aprovizionat, de organizarea spațiului și, nu în ultimul rând, de amabilitatea personalului, de promptitudinea fetelor și de atmosfera din magazin.

Marinela Măntescu, 43 ani

O lume mai bună. Fel de fel de semințe, biscuiți, stafide, siropuri, ceaiuri, foarte bine aprovizionat, cu prețuri bune și o atmosferă placută. 

Roxana Dumitru

Urmareste-ne pe Facebook