Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Produsele naturale care îți accentuează bronzul: Uleiul de morcov, roșiile și alți ași din mânecă

Produsele naturale care îți accentuează bronzul: Uleiul de morcov, roșiile și alți ași din mânecă

Vacanța bate la ușă, evenimentele de peste vară s-au înmulțit, însă bronzul natural și sănătos nu și-a făcut încă apariția. Ți-am vorbit despre cum să te protejezi de razele nocive ale soarelui, dar există cel puțin la fel de multe motive pentru care să iubești soarele și efectele lui benefice asupra corpului tău.

O strălucire așa cum doar un bronz natural și sănătos ți-o aduce nu se obține cu una, cu două, dar există câteva trucuri ca să scurtezi bucata de timp în care te afișezi fără bronz.

 În primul rând, un bronz sănătos pornește de la, o să-ți sune ciudat, un produs de calitate care să te protejeze împotriva soarelui și a unor arsuri puternice pe care acesta ți le-ar putea cauza. Folosește o loțiune de protecție cu SPF 30 – 50 și reaplic-o o dată la fiecare două ore. În caz că ai tenul mai măsliniu, o loțiune cu SPF 15 îți este suficientă.

 Ascultă-ți tenul și oferă-i atâta expunere la soare cât are nevoie. După ce își depășește punctul limită, pielea ta nu mai poate produce melanină, pigmentul bronzului, și o expunere extinsă la soare nu mai are rost.     

 Ia pauze regulate și ascunde-te și la umbră. Vei reduce astfel intensitatea razelor UV și vei reduce și riscuri arsurilor de piele. Astfel, bronzul pe care-l vei obține va fi unul mai sănătos și mai de durată decât unul supraexpus la soare.

 Uită de emulsiile care îți accelerează bronzul și achiziționează-ți suplimente de betacaroten și ulei de morcov. Acestea îți vor ajuta sistemul de apărare al pielii împotriva razelor UV, ajutând-o să prindă un bronz natural, strălucitor și de durată.

 Alți acceleratori ai bronzului? Sarea din mare reflectă soarele și îi atrage razele pe pielea ta, ajutând și celelalte minerale din apă la un bronz sănătos și luminos. La fel te vor ajuta și razele soarelui reflectate în piscină. Stai în apropierea apei și cucerește soarele în mod natural.

 Și să nu uităm alimentația: există anumite alimente care îți pot crește nivelul de licopen, un antioxidant natural care joacă rolul de SPF natural al pielii. Licopenul este un carotenoid responsabil pentru culoarea roșiatică a majorității fructelor, fiind un antioxidant puternic folosit în prevenția mai multor tipuri de cancer precum cel de piele, ovarian, la sân, pulmonar sau la prostată. Alimente cu mult licopen? Roșiile. Alte alimente cu proprietăți antioxidante? Ceaiul verde sau ciocolata neagră. Câte ceva pentru fiecare.

Sunt doar câteva sfaturi pentru un bronz sănătos, susținute și de un stil de viață activ, de o piele întreținută de o circulație bună, pregătită să absoarbă razele benefice ale soarelui. În plus, nu uita că un bronz frumos este un bronz întreținut cu ședințe regulate la soare și o piele bine hidratată.

Surse: Carrot Sun, WikiHow.


Share on Facebook Pin on Pinterest

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Best

Retete

Testimoniale

O lume mai bună. Fel de fel de semințe, biscuiți, stafide, siropuri, ceaiuri, foarte bine aprovizionat, cu prețuri bune și o atmosferă placută. 

Roxana Dumitru

Sunt clienta magazinului de aproximativ 4 ani și întotdeauna am fost foarte mulțumită de cât de bine este aprovizionat, de organizarea spațiului și, nu în ultimul rând, de amabilitatea personalului, de promptitudinea fetelor și de atmosfera din magazin.

Marinela Măntescu, 43 ani

Urmareste-ne pe Facebook