Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Slabeste sanatos cu sarea Nigari, sarea magneziului: Arzi grasimi, pierzi kilograme si previi obezitatea

 Slabeste sanatos cu sarea Nigari, sarea magneziului: Arzi grasimi, pierzi kilograme si previi obezitatea

Sarea Nigari, cu numele ei stiintific clorura de magneziu, este o sare a magneziului foarte usor de asimilat, devenita populara pentru efectele ei rapide si benefice asupra organismului. Nigari este traditional folosita in Japonia ca un coagulant in compozitia tofu, insa fiind o sursa de magneziu ajuta la producerea de energie pura, ajuta la relaxarea muschilor si absorbtia zaharurilor si grasimilor pentru o alimentatie sanatoasa.

Sarea Nigari este, in fapt, obtinuta la extragerea sarii din mare, fiind cristalele care raman odata cu evaporarea apei. Dupa sustragerea clorurii de sodiu ramane doar clorura de magneziu, ”nigari”, care in traducere libera inseamna ”amar”.

Magneziul este unul dintre cele mai importante minerale, intalnit in toate celulele corpului si, astfel, benefic in mentinerea echilibrelor metabolice. Astazi vrem sa iti vorbim in special despre slabirea sanatoasa, preventie in cazul kilogramelor adunate in plus si un adjuvant natural pentru cei care urmeaza un regim alimentar pentru diabet zaharat.

Dieta Nigari, asa cum este cunoscuta in Japonia, este bazata pe un principiu simplu: consumul apei cu sare Nigari la fiecare masa. Pe langa un surplus de magneziu, sarea Nigari se poate combina cu o sursa de alte vitamine si minerale: cu vitamina B1 pentru a ajuta procesul de ardere a grasimilor.

Nigari este o sursa bogata de magneziu, lucru care o recomanda pentru absorbtia de zaharuri si grasimi dintr-o dieta neechilibrata. In plus, aceasta sare poate preveni obezitatea si adunarea kilogramelor in plus.

Este un aliat si pentru cei care vor sa tina nivelul glucidelor sub control sau cei care cu tratament pentru diabet zaharat, tinand nivelul insulinei in limite normale.  Magneziul nu doar incetineste efectul zaharului din sange, dar ajuta si la grabirea procesului de ardere a grasimilor.

Consumata inainte de masa sau in timpul acesteia, clorura de magneziu ajuta organismul sa arda grasimile si ii da un boost de sanatate tenului. Daca nu iti place gustul apei cu sare Nigari, poti adauga cateva felii de lamaie pentru un plus de aroma, suficient cat sa mascheze gustul amar al acesteia.

Cumpara-ti si tu sarea Nigari. 

Alte beneficii ale sarii Nigari:

Magneziul ajuta la mentinerea tensiunii arteriale in limitele normale, la intarirea oaselor si la un ritm normal al batailor inimii. Este un mineral capabil sa detensioneze orice muschi sau parte a corpului care este intepenita, iritata sau blocata.

Astfel ajuta la detensionarea muschilor, combate migrenele si durerile de cap, imbunatateste somnul si reduce starile anxioase si depresia.

Combate numeroase afectiuni cauzate de un deficit de magneziu, precum starile de slabiciune, senzatia de amorteala, caderea parului, unghiile casante, cariile, iritabilitate, dificultati de concentrare, tulburari de somn, transpiratii nocturne, ameteli sau greturi.

Surse: Mismo, Slism, Health Awareness CommunityTop Remedii Naturiste


Share on Facebook Pin on Pinterest
Sare Nigari (Clorura de Magneziu) 200g PRONAT
10,00 lei

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Best

Retete

Testimoniale

O lume mai bună. Fel de fel de semințe, biscuiți, stafide, siropuri, ceaiuri, foarte bine aprovizionat, cu prețuri bune și o atmosferă placută. 

Roxana Dumitru

Sunt clienta magazinului de aproximativ 4 ani și întotdeauna am fost foarte mulțumită de cât de bine este aprovizionat, de organizarea spațiului și, nu în ultimul rând, de amabilitatea personalului, de promptitudinea fetelor și de atmosfera din magazin.

Marinela Măntescu, 43 ani

Urmareste-ne pe Facebook