Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Protectie toata vara: Remedii naturale care sa tina tantarii la distanta

Protectie toata vara: Remedii naturale care sa tina tantarii la distanta

A venit vara si bine ne pare, insa avem niste obiectii fata de invazia de tantari si probabil esti si tu in aceeasi situatie. Avem pentru tine o solutie 100% naturala, fara insecticide, care sa iti asigure protectie in fata tantarilor si musculitelor, dar si un remediu usor de preparat acasa in cazul in care vrei sa diminuezi senzatiile neplacute de dupa piscaturi. 

Un prim sfat in cazul tantarilor - care isi folosesc receptorii de pe antene ca sa depisteze o ”victima” chiar si de la 20-30 metri distanta - este ca acestia sunt atrasi de mirosurile emanate de corpul uman - bacteriile din transpiratie, dioxidul de carbon expirat pe gura si multe alte secretii absolut normale ale corpului nostru. Asadar, o prima solutie pentru a evita tantarii este una foarte comuna - sa ne spalam cat mai des pe parcursul verii pentru ca transpiratia sa nu devina o invitatie deschisa la adresa tantarilor. 

Avem insa pentru tine si o solutie care lucreaza activ in a tine tantarii la distanta. Ai nevoie de doar cateva ingrediente pentru a iti pregati si tu acasa aceasta solutie: 

100 ml apa

3 picaturi ulei esential de citronella

3 picaturi ulei esential de lavanda

3 picaturi ulei esential de menta

3 picaturi ulei esential de eucalipt

3 picaturi ulei esential de cimbru

Amesteca bine solutia si depoziteaz-o intr-o sticla cu pulverizator pentru o aplicare mai usoara. Nu uita sa o folosesti pe tine si pe membrii familiei de fiecare data cand parasiti casa sau in special seara, spre apus, cand se inteteste invazia tantarilor. 

Daca totusi te-au atacat tantarii si vrei sa calmezi senzatiile neplacute de dupa piscaturi, avem o solutie pentru tine. Pentru a calma pe loc umflatura, poti aplica aloe vera sau felii de castraveti - ingrediente care nu doar vor elimina disconfortul, dar iti si vor hidrata locul. 

Daca vrei sa iti combini o solutie din uleiuri esentiale, poti combina cateva picaturi de ulei de tea tree, ulei esential de eucalipt si  extract de galbenele. Amesteca bine solutia si aplica cu ajutorul unei cotonete de bumbac pe intepatura de 2-3 ori pe zi.  

Iti lasam mai jos toate ingredientele de care ai nevoie ca sa te aperi in acest sezon de tantari, sa le ai la indemana preventiv sau in caz de nevoie. Tu ocupa-te sa ai o vara plina de aventuri, caci de confortul tau ne ocupam noi. 


Share on Facebook Pin on Pinterest
Ulei Esential de Cimbru 10ml SOLARIS
9,00 lei
Ulei Esential de Menta 10ml SOLARIS
9,50 lei
Ulei Esential de Eucalipt (R19) 10ml FARES
18,00 lei

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Best

Retete

Testimoniale

O lume mai bună. Fel de fel de semințe, biscuiți, stafide, siropuri, ceaiuri, foarte bine aprovizionat, cu prețuri bune și o atmosferă placută. 

Roxana Dumitru

Sunt clienta magazinului de aproximativ 4 ani și întotdeauna am fost foarte mulțumită de cât de bine este aprovizionat, de organizarea spațiului și, nu în ultimul rând, de amabilitatea personalului, de promptitudinea fetelor și de atmosfera din magazin.

Marinela Măntescu, 43 ani

Urmareste-ne pe Facebook