Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Te ajuta mierea de Manuka sa ai o imunitate de fier?

Te ajuta mierea de Manuka sa ai o imunitate de fier?

Mierea de Manuka este tipul de miere cu cea mai mare concentratie din componenta terapeutica MGO si un adjuvant natural pentru sanatate datorita continutului de peroxid de hidrogen, fiind cele mai mari atuuri ale sale care o indica mierea cea mai recomandata pentru imunitate.

Gratie compusilor naturali din mierea recoltata din arbustii neo-zeelandezi, aceasta este populara in tratarea infectiilor si un mare sustinator al unei imunitati de fier. Actiunea mierii de Manuka a fost, de-a lungul timpului, dovedita impotriva bacteriilor si microbilor, cauzatori de infectii si rezistenti in fata a multiple feluri de antibiotic. Unul dintre cele mai bine documentate beneficii ale acesteia este puterea sa antimicrobiana si beneficiile asupra sistemului imunitar. Discutam mai jos care sunt superputerile mierii de Manuka in cea ce priveste imunitatea.

Stimuleaza imunitatea

Sistemul tau imunitar este un ansamblu complex creat de organismul tau pentru a se apara impotriva microorganismelor care produc boli, dar si pentru a ajuta o prompta vindecare. Mierea de Manuka vine sa stimuleze productia de celule implicate in apararea organismului – citokinele, limfocitele si netrofilele. Citokinele sunt moleculele care transmit informatiile intre leucocite, celulele sistemului imunitar, putand si sa lupte impotriva inflamatiei si a altor agenti infectiosi.

Trateaza raceala, gripa si infectiile respiratorii

Cu numeroase proprietati antibacteriene, antimicrobiene, antivirale si antiseptice, mierea de Manuka este un aliat in prevenirea si tratarea celor mai des intalnite probleme de imunitate: raceala, gripa, durerile in gat, nasul infundat si febra. Numeroase studii de specialitate au demonstrat eficienta mierii de Manuka in a inhiba virusul gripal si protectejarea imunitatii pe perioadele reci.

Previne infectiile cronice ale sinusurilor

Infectiile la nivelul sinusurilor aduc cu sine dureri la nivelul intregii fete, cai nazale congestionate, un simt al mirosului diminuat si multe secretii mucoase. Mierea de Manuka poate insa sa ucida bacteriile responsabile de aceste infectii – staphyolococ si bacilul piocianic – mult mai eficient decat o pot face antibioticele.

Este un puternic antioxidant

Stresul oxidativ, lipsa de balanta dintre oxigen si alte forme reactive ale acestuia, daunatoare tesuturilor tale, este cea mai mare cauza a imbatranirii premature si a unor boli precum cancerul sau sindromul Parkinson. Mierea de Manuka poate insa proteja corpul tau de efectele negative ale stresului oxidativ, fiind un puternic antioxidant care protejeaza in special ficatul.

Astfel, sustine protectia intregului organism si a tuturor organelor din corp, avand astfel un rol vital in cadrul sistemului imunitar.

Gasesti mai jos mierea de Manuka de pe rafturile noastre pentru toate nevoile tale si in toate formele de MGO. 


Share on Facebook Pin on Pinterest
Miere Manuka MGO 100+ 500 g MANUKA HEALTH
186,00 lei
Miere Manuka MGO 550+ 250 g MANUKA HEALTH
307,50 lei
Miere Manuka MGO 250+ 250 g MANUKA HEALTH
139,00 lei

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Best

Retete

Testimoniale

O lume mai bună. Fel de fel de semințe, biscuiți, stafide, siropuri, ceaiuri, foarte bine aprovizionat, cu prețuri bune și o atmosferă placută. 

Roxana Dumitru

Sunt clienta magazinului de aproximativ 4 ani și întotdeauna am fost foarte mulțumită de cât de bine este aprovizionat, de organizarea spațiului și, nu în ultimul rând, de amabilitatea personalului, de promptitudinea fetelor și de atmosfera din magazin.

Marinela Măntescu, 43 ani

Urmareste-ne pe Facebook