Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Transpiratie excesiva: De ce sa inlocuiesti deodorantul tau obisnuit cu unul natural?

Transpiratie excesiva: De ce sa inlocuiesti deodorantul tau obisnuit cu unul natural?

Transpiratia este procesul natural prin care corpul tau se racoreste si se detoxifiaza, incluzand in acest proces cel mai mare si mai unic organ: pielea ta. Si cum folosirea deodorantului este un obicei la fel de uzual ca si periatul dintilor, vrem sa iti explicam mai multe despre trecerea la un deodorant natural, una dintre cele mai de temut frontiere cand vine vorba de tranzitia la produse 100% naturale.

Un deodorant obisnuit poate sa se interpuna intre tine si o detoxifiere naturala a corpului tau – perspiratia – unul dintre procesele prin care sunt eliminate toxinele din organismul tau. Cele mai multe dintre aceste produse contin chimicale precum parabeni, triclosan si in special aluminiu – ingredient care blocheaza porii si lupta impotriva umiditatii.

Aluminiul este inamicul #1 din compozitia deodorantelor, fiind indicat drept responsabil de cancerul de san sau boala Alzheimer. Usor de absorbit in piele, in special de porii deschisi din piele de dupa epilare, antiperspirantele cu aluminiu ajung cu usurinta la glandele limfatice de la subrat, primele ”zone” unde se manifesta cancerul de san. Studii de specialitate atesta faptul ca acesti compusi de aluminiu, odata absorbiti in piele, produc schimbari ai receptorilor de estrogen ai celulelor sanilor, estrogenul fiind responsabil pentru cresterea tumorilor canceroase. 

Daca te gandesti si tu sa iti inlocuiesti deodorantul cu unul natural, am adunat cateva argumente care te ajute sa te decizi.

Este alegerea mai sanatoasa fiind realizat din ingrediente naturale, mai sigure, fara a contine parabeni sau chimicale daunatoare pielii tale.

Nu are reactii adverse si nici nu iti va cauza iritatii sau mancarimi la fel ca un deodorant obisnuit, avand chiar un efect calmant si hidratant.

Si nu in ultimul rand, iti poti pregati singur deodorantul din ingrediente obisnuite pe care le ai tot timpul acasa, la indemana: bicarbonat de sodiu, uleiuri esentiale, suc de lamaie sau ulei de cocos.

Daca esti gata sa te alaturi celor care folosesc deodorantele naturale, e bine sa stii cateva lucruri: incearca sa iti detoxifiezi axila si sa o exfoliezi, asigurandu-te ca ai facut primii pasi pentru o transpiratie mai putin mirositoare, poarta haine din fibre naturale si evita-le pe cele sintetice, asigura-te ca te-ai uscat bine dupa baie – bacteriile iubesc umiditatea – si nu uita sa ai o alimentatie sanatoasa si sa bei multa apa, lucruri care se vor reflecta si ele in mirosuri mai putin puternice.

Ti-am atasat mai jos cateva dintre optiunile noastre pentru deodorante naturale. 


Share on Facebook Pin on Pinterest
Deodorant Natural 50ml HOFIGAL
14,50 lei

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Best

Retete

Testimoniale

Sunt clienta magazinului de aproximativ 4 ani și întotdeauna am fost foarte mulțumită de cât de bine este aprovizionat, de organizarea spațiului și, nu în ultimul rând, de amabilitatea personalului, de promptitudinea fetelor și de atmosfera din magazin.

Marinela Măntescu, 43 ani

O lume mai bună. Fel de fel de semințe, biscuiți, stafide, siropuri, ceaiuri, foarte bine aprovizionat, cu prețuri bune și o atmosferă placută. 

Roxana Dumitru

Urmareste-ne pe Facebook