Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Trei retete de smoothie esentiale pentru vara

Trei retete de smoothie esentiale pentru vara

Oficial, vara este sezonul absolut pentru smoothie-uri: cremoase, colorate, pline de fructe proaspete și inspirație pentru cele mai delicioase combinatii. Poftesti si tu la un smoothie dulce si proaspat care sa iti satisfaca si foamea si setea si pofta de ceva bun? Poftele de smoothies sunt ușor de satisfacut: iti ofera satietate si te umplu cu alimente sanatoase precum fructe, legume, nuci sau seminte. 

Rasfoieste mai jos cele trei retete de smoothie și prepara-ti variantele care îți fac, fără să te plictisești zi de zi cu același mic dejun de care te-ai cam săturat. 

1. Acai bowl

Încearcă un smoothie cu acai, îmbogățit cu fructe de pădure pentru a-i crește și mai mult potențialul antioxidant. Adaugă nuci de macadamia dacă vrei un smoothie mai bogat și curmale pentru a-l face mai dulce. 

Ingrediente: 

1 banană congelată

3 linguri de pudră de acai

200 ml băutură vegetală de orez cu cocos

1 lingură sirop de agave

nuci de macadamia și semințe de in pentru topping

2. Smoothie cu mango și cardamom

Combină fructul de mango cu aroma de citrus a cardamom-ului într-un smoothie fresh și foarte aromat. Adaugă, dacă vrei, un alt fruct care să se complimenteze cardamom-ul, precum zmeura sau presară la final fistic tocat drept topping.

un fruct de mango, bine copt, tăiat în cuburi

200 ml băutură vegetală de cocos 

3/4 linguriță de cardamom măcinat

1 lingură de miere crudă

5-6 cuburi de gheață

3. Matcha shake

Dacă îți place să bei un matcha latte dimineața, trebuie să încercă să-l transformi și într-un smoothie pentru un boost de energie după-amiaza.  Adaugă câteva picături de esență naturală de mentă ca să-l transformi într-un smoothie perfect pentru vară. 

Ingrediente:

250 ml băutură de cocos

1 banană coaptă

2 lingurițe pudră de matcha

5-6 cuburi de gheață

esență naturală de mentă

Găsești mai jos întreaga listă de cumpărături pentru smoothie-uri de vară colorate, sănătoase și care să te încarce de energie pentru întreaga zi. 


Share on Facebook Pin on Pinterest

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Best

Retete

Testimoniale

O lume mai bună. Fel de fel de semințe, biscuiți, stafide, siropuri, ceaiuri, foarte bine aprovizionat, cu prețuri bune și o atmosferă placută. 

Roxana Dumitru

Sunt clienta magazinului de aproximativ 4 ani și întotdeauna am fost foarte mulțumită de cât de bine este aprovizionat, de organizarea spațiului și, nu în ultimul rând, de amabilitatea personalului, de promptitudinea fetelor și de atmosfera din magazin.

Marinela Măntescu, 43 ani

Urmareste-ne pe Facebook