Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Ulei Esential Pur de Grapefruit 10ml MAYAM

Produs in trend

Ulei Esential Pur de Grapefruit 10ml MAYAM

Acest produs nu mai este în stoc

13,50 lei

Disponibil cu precomanda

Ultima actualizare a stocului: Acum 5 minute

Pentru comenzi telefonice, apeleaza-ne la 0318.210.200

P03787

Adaugă în wishlist

Ce beneficii are

Ingrediente (INCI): citrus paradisi peel oil.

Cum se utilizeaza

in cosmeticadozaj uzual recomandat in compozitii cosmetice 0,5-2% creme, unguente pentru zonele afectate de celulita, retentii de apa, edeme creme de noapte pentru tenurile grase, mixte tonere, cleansere pentru tenuri grase, congestionate, acneice masti, frectii, sampoane contra caderii parului uleiuri de masaj atentie! uleiul este fotosensibilizant, a nu se expune pielea la soare cel putin 4 ore dupa aplicare in aromaterapiedifuzat in aer pentru improspatare si crearea unui mediu pozitivant in vaporizatoare sau candele pentru ameliorarea starilor de stres, angoase inhalat cateva picaturi pe batista pentru sporirea poftei de mancare, avand efect aperitiv masaje intr-o baza uleioasa de-a lungul coloanei pentru persoanele ezitante, sovaitoare, in dubii masaj pe plexul solar, diluat in ulei vegetal, pentru sporirea capacitatii de exprimare pulverizat pe asternuturi si lenjerie, diluat in apa cu alcool.

Prospect

Ulei esential de Grapefruit - descriere si recomandariGrapefruitul este nativ in Asia si Indiile de Vest, cultivat in special in Statele Unite, America de sud, Brazilia si Israel. Copacul de aproximativ 10 metri are frunze lucioase, flori albe si fructe mari, de la galben pal pana la roz in functie de soi. Fructele sunt asezate in forma de ciorchine, din englezescul "grape" derivandu-i astfel numele. Glandele uleioase se regasesc in coaja proaspata a fructului, din care se preseaza uleiul esential.Metoda de obtinere: prin presare la rece din coajaZona geografica de provenienta: SUAPrezentare: lichid clar galbui, vascozitate redusaDescrierea olfactiva: miros fructat, acidulat, proaspat, dulce-amarui. Proprietatidecongestionant cutanat astringent drenant lipolitic fortifiant capilar pozitivant, relaxant Recomandaritenuri grase, mixte ten congestionat ten acneic celulita si retentie de apa rigiditate si oboseala musculara caderea parului improspatarea aerului improspatarea asternuturilor, a lenjeriei. Pastrare: inchis etans, in loc uscat si racaros, ferit de luminaDate de siguranta:ca regula generala, inainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare detalii despre utilizarea in siguranta a uleiurilor esentiale fotosensibilizant, nu expuneti pielea la soare cel putin 4 ore dupa aplicare (nu este valabil pentru produsele de igiena) a se evita contactul cu ochii contraindicat in trim I de sarcina a nu se lasa la indemana copiilor uz extern; uzul intern se recomanda sub indrumarea unui medic sau aromaterapeut.
Vezi mai putin Vezi mai mult

E bine de stiut

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Vezi mai mult

Retete

Feedback clienti

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Ulei Esential Pur de Grapefruit 10ml MAYAM

Ulei Esential Pur de Grapefruit 10ml MAYAM

Din aceeasi categorie

Cele mai vandute