Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Ulei Esential Pur de Piper Negru 10ml MAYAM

Produs in trend

Ulei Esential Pur de Piper Negru 10ml MAYAM

Acest produs nu mai este în stoc

18,00 lei

Disponibil cu precomanda

Ultima actualizare a stocului: Acum 0 minute

Pentru comenzi telefonice, apeleaza-ne la 0318.210.200

P03800

Adaugă în wishlist

Ce beneficii are

Ingrediente (INCI): piper nigrum fruit oil.
Metoda de obtinere: prin distilarea cu aburi din boabe.

Cum se utilizeaza

Cum se foloseste uleiul de pipereste un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice, parfumuri si compozitii pentru aromaterapie dozaj uzual recomandat in compozitii cosmetice 0,5-2% ca ingredient in creme si unguente pentru stimularea circulatiei periferice preparate pentru cresterea tonusului muscular, atenuarea durerilor creme si balsamuri anticelulitice uleiuri sau creme de masaj parfumarea compozitiilor cosmetice sau prepararea de parfumuri barbatesti in special.

Prospect

Planta de piper este un lian ce creste in paduri si se catara pe copaci asemenea vitei de vie. Boabele sunt folosit din timpuri preistorice atat ca mirodenie cat si ca remediu natural impotriva a numeroase afectiuni. Piperul a facut parte din lantul comercial profitabil al Orientul indepartat . Boabele de piper sunt de mai multe tipuri in functie de gradul de maturitate si de metodele de prelucrare.Uleiul esential extras prin distilare din boabele de piper este util in aromaterapie, parfumerie si cosmetica, pentru o serie de afectiuni digestive, respiratorii, circulatorii, de origine nervoasa, dereglari, astenii, oboseala cronica, membre reci, dureri de dinti, musculare si reumatismale, disfunctii sexuale.Prezentare: lichid clar de culoare usor galben-verzui, vascozitate scazutaDescriere olfactiva: cald, pregnant, condimentat, cu note lemnoase.
Proprietatile uleiului de piperrubefiant (incalzitor) analgezic, antalgic afrodisiac drenant tonic stimulant febrifug esenta parfumanta La ce va poate ajutacelulita, probleme circulatorii, staze dureri musculare, articulare, reumatismale astenie, epuizare oboseala intelectuala membre si extremitati reci apatie, lipsa libidoului.
Pastrare: inchis etans, in loc uscat si racoros, ferit de luminaDate de siguranta:ca regula generala, inainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare detalii despre utilizarea in siguranta a uleiurilor esentiale poate fi iritant pentru pielea sensibila; a se utiliza in dilutie corespunzatoare a se evita contactul cu ochii contraindicat in trimestrul I de sarcina a nu se lasa la indemana copiilor uz extern; uzul intern se recomanda sub indrumarea unui medic sau aromaterapeut.
Vezi mai putin Vezi mai mult

E bine de stiut

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Vezi mai mult

Retete

Feedback clienti

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Ulei Esential Pur de Piper Negru 10ml MAYAM

Ulei Esential Pur de Piper Negru 10ml MAYAM

Din aceeasi categorie

Cele mai vandute