Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Vitamina A - Uz Cosmetic 10ml MAYAM

Produs in trend

Vitamina A - Uz Cosmetic 10ml MAYAM

Acest produs nu mai este în stoc

14,50 lei

Disponibil cu precomanda

Ultima actualizare a stocului: Acum 5 minute

Pentru comenzi telefonice, apeleaza-ne la 0318.210.200

P03790

Adaugă în wishlist

Ce beneficii are

Ingrediente (INCI): retinyl palmitate.

Cum se utilizeaza

Cum se folosestenu se aplica pe piele ca atare doar ca ingredient in compozitii cosmetice dozaj indicativ 0.1-2% este recomandata includerea in preparate cosmetice ce vor fi aplicate seara in emulsii se socoteste ca ingredient al fazei finale si se adauga la rece se poate include in baze de crema se poate adauga in orice ulei, mix de uleiuri sau ser uleios pentru ten sau corp daca sticluta este prevazuta cu picurator (care serveste doar ca anti-scurgere pe parcursul transportului), acesta se va scoate inainte de folosire deoarece vitamina este vascoasa. Vitamina A se poate doza fie cu seringa, fie cu o pipeta Pasteur fie cu pipeta din capacul cu pipeta de sticla.

Prospect

Retinyl palmitate este o forma a vitaminei A ce are stabilitate superioara retinolului, si odata absorbit in piele este transformat in retinol. Vitamina A si derivatii sai au efecte multiple recunoscute in produsele cosmetice. Este esentiala pentru cresterea, dezvoltarea si integritatea structurala cutanata. Este cunoscuta ca un normalizator al pielii. Actioneaza asupra supletii pielii, regularizeaza cresterea celulelor epidermice, intervine in procesul de keratinizare, favorizeaza cicatrizarea cutanata, intretine vitalitatea pielii.Mentine integritatea si capacitatea de aparare a pielii. Ajuta la separarea celulelor de la nivelul pielii si la normalizarea functiilor acestora printr-o divizare corecta. Carenta vitaminei A provoaca uscarea pielii tradusa printr-o hiperkeratoza cu o piele rugoasa si dura. Restabileste echilibrul hidro-lipidic la nivelul epidermei prin favorizarea hidratarii, catifelarea pielii, eliminarea efectelor agresiunii factorilor de mediu datorita actiunii antioxidante. Regenerator si favorizant al reinnoirii celulare, determina cresterea elasticitatii pielii si previne formarea ridurilor.Retinyl palmitate este deseori confundat cu acidul retinoic, fapt care duce la dispute si neintelegeri. Ambele fac parte din aceeasi familie, dar acidul retinoic este un ingredient exfoliant si care poate provoca sensibilizare respectiv fotosensibilizarea pielii. Retinyl palmitate pe de alta parte, este un agent anti-imbatranire, antioxidant, ce accelereaza reinnoirea celulelor si stimuleaza sinteza de colagen si metabolismul fibroblastelor.PREZENTARE: lichid clar, vascozitate medie, culoare galbuie, miros slab caracteristic. Atentie: se cristalizeaza/solidifica in mediu rece; pentru lichefiere se va plasa intr-un mediu mai cald. Se livreaza impreuna cu o seringa pentru dozare. Solubil in uleiuri, putin solubil in alcool, insolubil in apa. Densitate 0,95 (10 ml = 9,5 gr)NOTa: Daca sticluta este prevazuta cu picurator (care serveste doar ca anti-scurgere pe parcursul transportului), acesta se va scoate inainte de folosire deoarece vitamina este vascoasa.
Proprietatile vitaminei Aregenerator forte promoveaza epitelizarea si keratinizarea creste activitatea enzimelor cutanate ajuta in procesul de diviziune celulara stimuleaza proliferarea celulelor din epiderma ajuta la reglarea grosimii pielii in procesul de imbatranire imbunatateste elasticitatea pielii ajuta la regenerarea pielii afectate de soare stimuleaza sinteza colagenului reduce ridurile respectiv sifonarile induse de radiatiile solare La ce va poate ajutapreventiv si curativ antiimbatranire potrivit pentru orice tip de ten este recomandat in special pentru ten matur si uscat creme si seruri de noapte compozitii de regenerare cutanata creme, seruri si alte preparate anti-aging masti pentru orice tip de ten creme si balsamuri dupa expunerea la soare.
Pastrare:in loc racoros, ferit de lumina directa, in recipient inchis etans la rece se solidifica si se prezinta ca o substanta ceroasa sau ca un lichid neomogen; inainte de utilizare tineti recipientul intr-un mediu mai cald Date de siguranta:posibil fotosensibilizant, este indicata folosirea in compozitii aplicate seara posibil iritant in doze ridicate la persoanele cu pielea sensibila a se respecta dozajul recomandat in sarcina si alaptare a se folosi cu moderatie, pe termen scurt si in dozaj redus a nu se lasa la indemana copiilor uz cosmetic.
Vezi mai putin Vezi mai mult

E bine de stiut

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Vezi mai mult

Retete

Feedback clienti

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Vitamina A - Uz Cosmetic 10ml MAYAM

Vitamina A - Uz Cosmetic 10ml MAYAM

Din aceeasi categorie

Cele mai vandute