Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Vitamina E Naturala - Uz Cosmetic 10ml MAYAM

Produs in trend

Vitamina E Naturala - Uz Cosmetic 10ml MAYAM

Acest produs nu mai este în stoc

14,00 lei

Disponibil cu precomanda

Ultima actualizare a stocului: Acum 7 minute

Pentru comenzi telefonice, apeleaza-ne la 0318.210.200

P03797

Adaugă în wishlist

Ce beneficii are

Ingrediente (INCI): tocopherol, mixed.

Cum se utilizeaza

Cum se foloseste in cosmeticaca ingredient cosmetic: dozaj 0.1 - 0.5%, adaugat de regula la finalul prepararii inclus in creme, serumuri si mixuri uleioase inclus in compozitii dedicate ingrijirii pielii uscate, deshidratate in compozitii elasticizante si hidratante in unguente si balsamuri reparatoare in compozitii cu aplicare dupa expunerea pielii la soare in uleiuri si creme de plaja ca protector celular si antioxidant ca antioxidant: dozaj 0.05-0.2% pentru intarzierea rancezirii uleiurilor sensibile la oxidare, se poate adauga direct in recipientul original al uleiului pentru compozitii exclusiv uleioase (anhidre) sau in emulsii, balsamuri, la finalul prepararii exemple de dozaj: 1 ml de vitamina E = cca. 33 picaturi. Pentru 100 ml ulei 0,2% vitamina E inseamna 7 picaturi iar 0,5% inseamna 17 picaturi. Pentru 50 gr crema/unt vegetal 0,5% vitamina E inseamna cca. 9 picaturi daca sticluta este prevazuta cu picurator (care serveste doar ca anti-scurgere pe parcursul transportului), acesta se va scoate inainte de folosire deoarece vitamina este vascoasa. Vitamina E se poate doza fie cu seringa, fie cu o pipeta Pasteur fie cu pipeta din capacul cu pipeta de sticla.

Prospect

Tocoferolul, sau vitamina E este esentiala pentru sanatatea pielii. Ca aplicatie cosmetica este interesanta in special pentru Ingrijirea pielii uscate sau mature si pentru regenerare dupa expunerea la soare. Practic ea poate fi inclusa in orice preparat cosmetic ce contine si uleiuri. Este foarte util in creme, lotiuni, serumuri, unguente, balsam, machiaj (ruj, corector, balsam de buze, farduri, etc). Rolul vitaminei E este in principal de antioxidant.Vitamina E este prezenta in segmentele lipofile ale membranei celulare. Are un efect puternic antioxidant, protector impotriva degenerarii cauzate de radicalii liberi, antiinflamator, regenerant.COMPOZItIE: concentrat (min.50%) de tocoferoli (alpha, beta, gamma si delta - α, β, γ si δ) obtinut din uleiuri vegetale. Grad cosmetic si farmaceutic, exclusiv natural. Mixed tocopherol insemana ca are in compozitie toti cei patru izomeri de tocopherol, combinatia s-a dovedit mai activa si mai eficienta decat izomerii individuali.PREZENTARE: lichid uleios de vascozitate medie, poate prezenta unele aglomerari in mod natural, culoare galben-maronie, miros slab caracteristic Densitate: 0.95 (9.5 gr = 10 ml) Se livreaza insotit de o seringa pentru facilitarea dozarii.NOTa: Daca sticluta este prevazuta cu picurator (care serveste doar ca anti-scurgere pe parcursul transportului), acesta se va scoate inainte de folosire deoarece vitamina este vascoasa.
Proprietatile vitaminei E:antioxidant potent intarzie procesul de oxidare (rancezire) agent stabilizant pentru uleiuri, unturi, preparate anhidre antirid, anti-aging sporeste elasticitatea pielii calmant si anti-inflamator contribuie la mentinerea stratului hidro-lipidic al pielii protejeaza pielea de daunele generate factorii de mediu contribuie regenerarea cutanata promoveaza epitelizarea si actiunea enzimelor proprii ale pielii Recomandari, aplicatii:toate tipurile de produse pentru Ingrijirea pielii (care contin si ulei) accelerarea vindecarii arsurilor, eczemelor si a altor probleme ale pielii inainte si dupa expunerea la soare produse de machiaj masti, serumuri, tratamente pentru par ca antioxidant pentru uleiuri vegetale sensibile la oxidare pentru prelungirea duratei de utilizare a cremelor, balsamurilor, unguentelor ca antioxidant in preparate cosmetice care contin si uleiuri, in special cele sensibile la oxidare.
Pastrare: in loc uscat, ferit de caldura si lumina directaDate de siguranta: a nu se pastra la indemana copiilor; uz cosmetic.
Vezi mai putin Vezi mai mult

E bine de stiut

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Vezi mai mult

Retete

Feedback clienti

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Vitamina E Naturala - Uz Cosmetic 10ml MAYAM

Vitamina E Naturala - Uz Cosmetic 10ml MAYAM

Din aceeasi categorie

Cele mai vandute