Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Apa de Melisa Bio 100ml MAYAM

Produs in trend Produs Bio

Apa de Melisa Bio 100ml MAYAM

Acest produs nu mai este în stoc

10,50 lei

Disponibil cu precomanda

Ultima actualizare a stocului: Acum 6 minute

Pentru comenzi telefonice, apeleaza-ne la 0318.210.200

P04620

Adaugă în wishlist

Ce beneficii are

Ingrediente (INCI): melissa officinalis flower/leaf water* *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica. Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com.
Metoda de obtinere: prin distilarea cu abur a partilor aeriene (frunze, flori).

Cum se utilizeaza

Cum se foloseste in cosmetica nediluata, direct pe piele prin pulverizare sau cu o discheta aplicata ca atare sau combinata cu alte ape florale pe ten, gat, decolteu ca ingredient in cremele pentru Ingrijirea tenului matur, ridat ca ingredient in cremele si lotiunile antirid preventiv sau curativ poate fi adaugata la compozitii cosmetice in loc de apa sau in combinatie cu alte ape florale la faza apoasa incorporata intr-o masca faciala calmanta sau antiinflamatoare ca ingredient in compozitii pentru Ingrijirea pielii cu eruptii sau afectate de eczeme ca ingredient in compozitii de repararea pielii dupa expunerea la soare ca ingredient in creme pentru calmarea iritatiilor la copii, crema de scutece.

Prospect

Apa de melisa, denumita si apa de roinita (sau impropriu lamaita), este obtinuta prin distilarea partilor aeriene ale plantei originare din Asia Mica. Melisa este o planta aromatica utilizata si in medicina naturista. Denumirea plantei provine din limba greaca, unde "melissa" inseamna albina, deoarece albinele foloseau nectarul acesteia pentru productia de miere. Chiar si la noi, in Romania, planta se mai numeste "iarba stupului". in cosmetica apa de melisa este interesanta pentru actiunea de calmare a pielii iritate sau sensibile, pentru actiunea antioxidanta si tonica asupra pielii mature sau ridate. Parfumeaza fin compozitiile cosmetice, cu un miros placut. Metoda de obtinere: prin distilarea cu abur a partilor aeriene (frunze, flori) Zona geografica de provenienta: Franta Calitate: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife Prezentare: lichid incolor, miros caracteristic erbaceu, usor citric Produs microbiologic pur, fara conservanti.
Proprietatile apei de melisa: anti-age, antirid preventiv si curativ calmant, antiinflamator netezeste pielea tonifiant cutanat reparator, usor cicatrizant reduce mancarimile si roseata pielii La ce va poate ajuta piele matura, lipsita de tonus piele sensibila, iritata, cu eczeme eruptii cutanare, eriteme compozitii antirid compozitii calmante si reparatoare Ingrijirea pielii uscate, fragile sau reactive.
Pastrare: ferit de lumina si caldura, preferabil la frigider. Date de siguranta: uz cosmetic.

Vezi mai putin Vezi mai mult

E bine de stiut

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Vezi mai mult

Retete

Feedback clienti

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Apa de Melisa Bio 100ml MAYAM

Apa de Melisa Bio 100ml MAYAM

Din aceeasi categorie

Cele mai vandute