Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Pudra de Mimoza 10g MAYAM

Produs in trend

Pudra de Mimoza 10g MAYAM

Acest produs nu mai este în stoc

7,00 lei

Disponibil cu precomanda

Ultima actualizare a stocului: Acum 13 minute

Pentru comenzi telefonice, apeleaza-ne la 0318.210.200

P04534

Adaugă în wishlist

Ce beneficii are

Ingrediente (INCI): mimosa tenuiflora bark extract.
Prezentare: pudra obtinuta prin macinarea scoartei copacului, culoare maronie.

Cum se utilizeaza

Aplicatii, recomandari creme de zi si de noapte pentru orice tip de ten cu sau fara probleme Ingrijirea gatului si decolteului aplicatii antibacteriene, antifungice tratamente antiage tratamente intensive de regenerare cutanata tonere, lotiuni, seruri, geluri masti pentru ten, masti capilare cataplasme compozitii ”after-sun” sampon, gel de dus ca ingredient in sapunuri Cum se foloseste pudra de mimoza dozaj indicativ 5 - 30% ca ingredient in compozitii cosmetice se poate utiliza si ca atare, amestecata cu apa (florala), sub forma de masti proaspete si cataplasme, eventual cu adaos de argila si alte pudre sau ingrediente active in creme, lotiuni si diverse preparate cosmetice se include sub forma de macerat apos in concentratie uzuala de 10% in emulsii maceratul constituie faza apoasa.

Prospect

Istoric: Mimoza tenuiflora (Jurema, Tepezcohuite) este un copac vesnic verde, peren, un arbust originar din regiunea de nord-est a Braziliei (Paraíba, Rio Grande do Norte, Ceará, Pernambuco, Bahia). Este intalnit si in Mexic (Oaxaca si coasta de Chiapas). Copacul poate creste pana la 8 m inaltime, iar florile sunt de culoare alb, fin parfumate. Proprietatile coajei copacului Mimosa tenuiflora, numit si arborele pielii sau Tepezcohuite du Mexique au fost exploatate inca de pe vremea Mayasilor in medicina traditionala a indigenilor din zonele native, pentru a vindeca diferite infectii si pentru a trata inflamatii, rani. Azi: Mimosa tenuiflora este cunoscuta pentru capacitatea sa de a reface epiderma afectata de diferiti factori. Aceasta regenereaza in profunzime tesuturile pielii, are capacitatea de a stimula producerea de colagen si elastina, aspect deosebit de important pentru regenerarea tesuturilor. inca din anii 90 este folosita pe scara larga ca ingredient in diverse produse destinate cicatrizarii si regenerarii tesutului cutanat. Numeroasele experimente realizate de-a lungul timpului au demostrat puterea cicatrizanta a acestui produs. Compozitie: flavonoide - reduc permeabilitatea, intarzie procesul de imbatranire fiziologica a pielii taninuri - efect astringent si calmant (responsabili de asemenea si pentru colorarea in rosu a maceratului de pudra de mimoza) saponine si alte microelemente: zinc, cupru, mangan, care joaca un rol important in protectia si regenerarea celulara alcaloizi, lipide, fitosteroli, glucozide, xiloza, ramnoza, arabinoza, lupeol Zona geografica de provenienta a plantei: Mexic Proprietatile pudrei de mimoza regenerant forte cicatrizant antiage curativ si preventiv antibacterian, antifungic analgezic, bacteriostatic stimuleaza sinteza colagenului si a elastinei astringent venotonic, circulator restructurant, revitalizant antioxidant, anti-radicalar protejeaza pielea impotriva agresiunilor externe intarzie procesul de imbatranire cutanata La ce va poate ajuta cicatrici, plagi, rani vergeturi, preventiv si curativ ulceratii venoase Ingrijirea pielii afectate de acnee, rozacee, cicatrici post acnee pori dilatati dermatite, eczeme arsuri usoare, arsuri solare piele expusa la raze UV psoriazis herpes scalp cu matreata. Pastrare: in loc uscat si racoros, in recipient inchis, ferit de lumina directa Date de siguranta: a nu se lasa la indemana copiilor, a nu se inhala, a se evita contactul cu ochii, a nu se utiliza langa o sursa de ventilatie; uz cosmetic.

Vezi mai putin Vezi mai mult

E bine de stiut

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Vezi mai mult

Retete

Feedback clienti

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Pudra de Mimoza 10g MAYAM

Pudra de Mimoza 10g MAYAM

Din aceeasi categorie

Cele mai vandute