Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Normoponderol 40tb PLANTAVOREL

Produs in Romania

Normoponderol 40tb PLANTAVOREL

Acest produs nu mai este în stoc

34,00 lei

Disponibil cu precomanda

Tabletele Normoponderol sunt un adjuvant in obezitate, ajutand la scaderea in greutate atunci cand este ajutat de un regim alimentar strict. 

Vezi mai jos daca produsul este pentru tine. 

Ultima actualizare a stocului: Acum 11 minute

Pentru comenzi telefonice, apeleaza-ne la 0318.210.200

P00046

Adaugă în wishlist

Este pentru tine daca

Vrei sa scazi pofta de mancare, in special pofta de dulce

Vrei sa echilibrezi nivelul glicemic si sa ajungi repede la senzatia de satietate,

Cauti un energizant natural care sa transforme depozitele de grasime ale organismului in energie,

Vrei sa ajuti corpul sa transforme carbohidratii in grasimi

Ce beneficii are

Compozitie: Pulberi vegetale din scoarta de crusin (Rhamnus frangula), iarba de traista ciobanului (Capsela bursa- pastoris), iarba de papadie (Taraxaci folium), frunza de mesteacan (Betula verrucosa), radacina de cicoare (Cichorium intybus), extract uscat din radacina de papadie ( Taraxaci radix) ulei volatil de fenicul (Aetheroleum foeniculi) si excipienti de comprimare. Produsul contine lactoza si amidon din porumb.

Cum se utilizeaza

Mod de administrare:

Intern, adulti: 3 comprimate pentru persoanele cu o greutate sub 70 kg, iar pentru cele cu o greutate mai mare de 70 kg 4 comprimate, in doza unica seara, orele 19-20, timp de 14 zile. Comprimatele pot fi inghitite ca atare sau sfaramate.

In timpul curei se va respecta cat mai strict un regim igieno-dietetic, hipocaloric, se vor consuma trei mese pe zi, evitandu-se consumul de alimente intre mese.

Cura cu NORMOPONDEROL poate fi repetata dupa o pauza de minimum 30 de zile, perioada in care se va respecta in continuare regimul igieno-dietetic. Se pot face 3-4 serii de tratament pe an.

Precautii: Este contraindicat in sarcina, lactatie, persoanelor cu varsta inaintata sau o utilizare prelungita fara pauza.

Prospect

Recomandari: Adjuvant in obezitate, constipatie cronica. Prin sinergism de actiune al laxativelor cu diuretice, cu coleretic-colagoge, cu diaforetice si carminative se obtine un efect global depurativ sine qua non unei stari generale de confort fiziologic, soldat cu scaderea in greutate, daca este secondat de un regim alimentar restrictiv.

Vezi mai putin Vezi mai mult

E bine de stiut

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Vezi mai mult

Retete

Feedback clienti

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Normoponderol 40tb PLANTAVOREL

Normoponderol 40tb PLANTAVOREL

Tabletele Normoponderol sunt un adjuvant in obezitate, ajutand la scaderea in greutate atunci cand este ajutat de un regim alimentar strict. 

Vezi mai jos daca produsul este pentru tine. 

Din aceeasi categorie

Cele mai vandute