Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

SennaLax Plus Aloe 20cpr BIOFARM

Produs in Romania

SennaLax Plus Aloe 20cpr BIOFARM

Acest produs nu mai este în stoc

18,50 lei

Disponibil cu precomanda

SennaLax plus aloe este un laxativ natural eficient in constipatia ocazionala, tranzit intestinal lent si pentru eliminarea toxinelor.

Vezi mai jos daca produsul este pentru tine.

Ultima actualizare a stocului: Acum 12 minute

Pentru comenzi telefonice, apeleaza-ne la 0318.210.200

P00029

Adaugă în wishlist

Este pentru tine daca

Suferi de constipatie

Vrei sa iti reglezi tranzitul intestinal

Suferi de fisuri anale si hemoragii

Esti mereu obosit, somnolent sau usor iritabil

Suferi din cauza mirosului neplacut al gurii sau transpiratiei

Ai nevoie de un ajutor pentru reglarea functiilor sistemului digestiv

Ce beneficii are

SennaLax cu aloe este ajutorul tau cand ai probleme de tranzit, esti constipat sau suferi din cauza hemoroizilor si fisurilor anale. In compozitia comprimatelor se regaseste extract uscat din fructe de Senna acutifolia si extract din frunze de aloe vera.

Senna este o planta erbacee, originara din regiunile tropicale, fiind un foarte puternic laxativ, detoxificant si purgativ natural. Aceasta este folosita pentru constipatia cronica sau acuta, stimuland peristaltismul intestinal si facilitand eliminarea scaunelor. Senna este folosita si pentru a stimula vezica biliara, pentru a pregati intenstinul gros inainte de o interventie chirurgicala, dar si in curele menite sa detoxifice organismul.

Aloe vera este folosita drept un ajutor natural in tratarea a numeroase afectiuni ale pielii, dar si afectiuni interne precum diabetul, ulcerul, indigestia sau artrita.

Cu peste 200 de compusi necesari organismului uman, aloe vera este larg utilizata in tratamentele evrzi pentru vitaminele, mineralele, enzimele si aminoacizii, acizii grasi si antioxidantii pe care ii contine. Uz larg il are aloe vera in cosmetica, fiind un hidratant excelent pentru piele, un tratament sensibil pentru epiderma uscata si crapata, ajutand la regenerarea celulara. Aloe vera amelioreaza orice suferinta externa a pielii, dar devine si o bariera naturala care tine departe toxinele de piele.

Planta se foloseste si in detoxifierea organismului prin mineralele pe care le secreta. Este si un adjuvant bun pentru digestie, facilitand absorbtia nutrientilor si mineralelor din alimentatie, dar si la echilibrarea tranzitului intestinal. Iar dincolo de toate aceste benefice privind protectia organismului, aloe vera este un ajutor pentru distrugerea celulelor canceroase gratie proprietatilor sale antitumorale.

Compozitie: Extract uscat de Senna (Cassia acutifolia) corespunzator la 20 mg hidroxiantracen glicozide exprimate in sennoside B, extract din frunze de Aloe Vera (Aloe Barbadensis Miller) 20 mg.

Cum se utilizeaza

Utilizare:

1-2 comprimate o data pe zi de preferat seara inainte de culcare.

Se recomanda administrarea pe o perioada limitata de timp pentru a evita fenomenele de obisnuinta.

Precautii: Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.A nu se depasi dozailnica recomandata.

Dozele pentru copii vor fi recomandate de medic.

A NU SE LASA LA INDEMANA SI VEDEREA COPIILOR.

A nu se folosi dupa data expirarii inscrisa pe ambalaj.

Prospect

Natural benefic in constipatie si balonare.

Datorita combinatiei dintre extractul de senna si aloe vera ,are efecte benefice in cazul tranzitului intestinal incetinit sau al constipatiei precum si hemoroizi, pentru eliminarea toxinelor,si a functiilor sistemului digestiv in general.

Conditii de pastrare: A se pastra la temperaturi sub 25 grade Celsius, in ambalajul original.

Prezentare: 20 comprimate.

Vezi mai putin Vezi mai mult

E bine de stiut

Noi, la Plantini, încercăm permanent să păstrăm la zi informațiile pe care le punem la dispoziția ta. Fotografiile și informațiile din această pagină au caracter informativ. Vezi mai mult

Retete

Feedback clienti

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

SennaLax Plus Aloe 20cpr BIOFARM

SennaLax Plus Aloe 20cpr BIOFARM

SennaLax plus aloe este un laxativ natural eficient in constipatia ocazionala, tranzit intestinal lent si pentru eliminarea toxinelor.

Vezi mai jos daca produsul este pentru tine.

Din aceeasi categorie

Cele mai vandute