Timpul de livrare a coletelor in perioada urmatoare poate varia intre 24 si 72 de ore. Iti multumim pentru intelegere!

Ai ajuns aici pentru că ești în căutare de produse naturale, produse menite perfect pentru lucrurile care te interesează pe tine. Îți punem la dispoziție o listă amplă de produse, dar și multe recomandări despre cum să le folosești și indicații venind din partea altora ca tine, care au găsit un răspuns la Plantini. Este evident că ai venit aici căutând să te informezi și la fel de evident este că, dacă îți faci un cont pe site-ul nostru, noi ne ocupăm continuu să te ținem la curent cu tot ce e în aria ta de interes.

Ești pregătit să faci cumpărături după ce ne-ai răsfoit paginile și recomandările?

Atunci hai să ne cunoaștem puțin. Ai nevoie să-ți faci un cont în Plantini, să te putem recunoaște ușor de fiecare dată când ne vizitezi. Contul se face în câțiva pași simpli și promitem să nu te încurcăm prea mult cu birocrația.

Pasul 1.

Accesează butonul de ”Creează cont”.

Pasul 2.

Completează-ți datele în căsuțele de mai jos: numele întreg, adresa de e-mail și parola pe care ți-o dorești.

Pasul 3.

Practic, ești gata. Teoretic, ai mai avea să-ți verifici adresa de e-mail ca să vezi dacă-ți sosește email-ul nostru prin care-ți confirmăm că i-am dat verde contului tău.

Pasul 4.

Glumim, nu mai există și-un al patrulea pas. Atât a fost. Acum te poți plimba cu ecusonul în piept prin magazinul nostru și vei putea și mai ușor să faci o achiziție dacă găsești ceva ce-ți place.